Prijava

Ta riba smrdi od jedne kockaste glave. Tijanić se bre ponosi onolikim serijama rekordne gledanosti, toliko da se na svakoj odjavnoj špici prvo ispiše ko je generalni direktor RTS-a a ne, recimo, ime reditelja. :)

Ono malo kvaliteta što ima je gurnuto u najgore termine. Za kvalitetniji program ne bi bila greota davati i tri puta veću pretplatu, ali se kod nas generalno primenjuju samo pičkaste polumere.

Dakle šta mislite o ovoj nacionalnoj televiziji?

Ja se oslonila na ovo.:)

A Vreme je za bebe usred nedeljnog ručka...

Kad mi porodilja zakuka u sred zalogaja, naježim se.:)

A Vreme je za bebe usred nedeljnog ručka...

Ništa ne kontate, ta emisija služi da bi se popravio srpski natalitet kao što uvodna špica kaže Da nas ima više...
Eto vidiš šta rade, tako naprave da Srbima nije do plođenja nego peglanja ručka.

Dobro je, a mislila sam da sa mnom nešto nije u redu što mi sukrvičasto žgebče ne prija uz supeću knedlu.
Daklem, RTS je jedan parazit koji ispira želudac i mozak, treba da se ukine da bi narod mogao na miru da jede i misli.

RTS je jedan parazit koji ispira želudac i mozak, treba da se ukine da bi narod mogao na miru da jede i misli.

hahahahah kad već nema šta da jede dok jede.
amin i od mene.

Па оно срање телевизија, али морате признати да пушта добре серије, макар наше ове...

Ima dobru muziku na pocettku dnevnika, pazite sad ovo...

panam pam pam pam pam pam pam pam pam PANAM PAM PAM PAM PAM PAM PAM PAM PAM! PANAM PAM PAM PAM PAM PAM PAM PAM PAM! PAAAAAAAAAAAAAAM PAAAAAAAAAM PAAAAAAAAAAM PAAAAAAAAAAAAAAAAM PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Buš nemaš pojma, ide
param param pam para para param param pa pa para para
PAAAA RA RAAAAA RA RAAAAA RA RAAAAAAA RA RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Inače me jeza hvata od te špice, sve mislim sad će Mila Štula da izviri odnekud.

Sve naše televizije me nerviraju. Iskreno, najviše mi na kurac ide B92 sa novinarima koji se beče i kao u sve razumeju. Uvek su kao jadni, najebu u demonstracijama... baš se pitam zašto uvek oni! Za Pink je utvrđeno da je TV za osobe sa nižim koeficijentom inteligencije, a i MojaPrva me nervira, sve one nastoje samo da se reklamiraju. A što se tiče RTS-a nemam reči. Boli mene i bilo koga od vas što su oni kao neka nacionalna televizija. Koji kurac mi imamo sa tim!? Ako su već nametnuli harač da im plaćamo, makar su mogli bolji program da stave, a ne da izmišljaju neku digitalnu i repriziraju serije. Moja mama je kao dete gledala Otpisane, skoro su bili a ja skoro punoletan. Ne bi' se začudio i da ih moji unuci gledaju. Non-stop vrte par serija, a ove nove retko puse, a i kad urade to ili su smor ili se puštaju jednom nedeljno. Užas.

Govno od televizije. Često ne prenose važna sportska dešavanja, ponekad i reprezentaciju. O programskoj šemi neću da pričam, jer ne gledam ništa osim sporta. Ako već dobijaju pare od pretplate, šta onda koji kurac kad god je tajmaut u košarci, odbojci ili vaterpolu puštaju reklame? Više mi pun kurac one što se vrti kad krenu reklame. Pusti jebeni tajmaut, da vidim kako se treneri deru na igrače i šta im govore!!! Samo nek pogledaju program HRT-a, razlika nebo i zemlja. A to što ovi iz kablovske isključuju HRT-ove prenose utakmica, na nekoj drugoj temi.

uzas od programa, Tijanic je smrad i vaska

Samo nek pogledaju program HRT-a, razlika nebo i zemlja.

Добро, није баш да могу да се пореде ХРТ и РТС, јер су ХРТ1 и ХРТ2 једини домаћи хрватски канали, а то мења ствари доста што се тиче финансија, рекламе су скупље када су гледаније и те форе. Није да браним РТС, него поређење није на месту мало.

Ja gambi u Subotici gledam 4 hrvatska kanala, sem ova dva imam još i Novu i hrvatski RTL.
Tako da nije baš ni ovo tvoje tačno. Jedino što su svi složni za neke stvari, za razliku od naših.

gambi, nisam skontao šta si htio da kažeš.

HRT odbijam da gledam zbog gomile dokumentaraca koja su srala o nama. Za devedesete sam i očekivao, ali oni nas blate i u svetskim ratovima i drugim, kod nas jako cenjenih delova istorije. Ali da imaju dobar teletekst i nekoliko serija, kao i kvalitetan filmski program-imaju.

Jes, i ja sam prestao da gledam seriju 24, još u prvoj sezoni, kad su rekli da su Srbi krivi za pokušaj terorističkog napada. Ne volim onoga Kifera od tada.

Porodicno blago po 13-put na RTS-u <3 <3 <3

E neki dan su me i nasmejali.
Ima valjda neka emisija Ovo je Srbija, je l' se tako zove?
Uglavnom šaltaju izveštače iz grada u grad i šta tamo ima novo.
I dojebali se nekog čamca starog još neutvrđeno koliko godina koji je isplivao u Loznici, neka šajka, jebem li je, moš mislit', pa okupljeni stručnjaci pa gde će sve s njim pa ovo pa ono, trajalo je to pola sata, čini mi se. I onda ZIK ZIK Štrajk u Čačku ZIK ZIK Štrajk nemam pojma gde jer su sevali brzinom svetlosti dalje pa ZIK ZIK Štrajk neka žena na nosilima ODEEEE, toliko je to brzo bilo da sam od svih tih gradova samo upratila Čačka a ovo drugo je bilo brže od brzine pogleda u desni gornji ugao.
Kraljevi!