Prijava

Да ли гајите аверзију према ђембелима? Да ли мислите да су само лење бубе које мрзе да покрену гужичетину и ураде нешто поводом свог проблема или заиста уживају у томе што су дебели? Гојазност у Америци?
И најбитније: да ли мислите да их треба зајебавати због гојазности и тиме их подстаћи да раде на себи? Ја то редовно радим.

aj trolujemo moderatorovu temu

Treba ih zajebavati, osim ako nisu bolesni ili tako nesto. Ne gajim ni kvark postovanja prema idiotima koji sede za kompom ceo dan, zderu kó stoke i jos kukaju zato sto su debeli.

Ako je neko debeo zbog neke bolesti i pokusava da smrsa to je totalno okej, ne zajebavam i ne vredjam zbog toga.
Ali ako je neko debela svinja koja nece ni prstom da makne, a sve se vise tovi i kuka kako je debela itd, itd. To i tekako vredjam i zajebavam.

Treba ih zajebavati, osim ako nisu bolesni ili tako nesto.

Тај рад. Закључај и немој више да отвараш овакве теме, иначе бан!
Спрдање ђембелим не толеришем!

To je bolesno i treba ih pobiti!! Imam debelofobiju! Ko dao minus na poster o debelima nek se javi, pa da mu povadimo slaninu ! On će u mojoj Srbiji da bude debeo!! Kad vodiš dete ulicom, i vidiš debelog, šta ćeš da mu kažeš? Da je to normalno? KATANAC I KOLAC! NOŽ, ŽICA, SLANINICA

Хахаххаха господе!

ДЕБЕЛЕ У БЛЕНДЕРЕ

Волим да се зезам на рачун ђембелих, али не да их сад и прозивам или штатијазнам, шиканирам. Него ето, ја сам фит, па ми кул да зајебавам ђембеле. А иначе, имам гомилу драгих људи који су буце.

Мислим да су лење бубе.

Треба их зајебавати само ако их добро познајете, и знате да нису слаби са психом.

Гојазност у Америци - бол' ме баш 'рац за њих.

Debeli ljudi su osovina svake moderne ekonomije. Kakva bi tek kriza nastala da se prodaje manje hrane i lekova... :)

Filozofinjo

CEKAMO VAS!

DA NAPRAVE PARADU DEBELIH U CENTRU I DA IH OSUJETIMO PO STOMACIMA

Kad vodiš dete ulicom, i vidiš debelog, šta ćeš da mu kažeš? Da je to normalno?

Мислиш да је ок да буду дебели, али у своја четири зида? хД

иам доброг ортака који је више крупан него дебео ал ти не значи да га мање зајебавам због дебљине. такође га и смарам да вежба/мо.
дебели људи једноставно не јебу и зато их треба смарати да смршају.

TO JE SAMO LEBA I IGARA, ONI SU DEBELI I ODVLAČE NAM PAŽNJU OD VAŽNIH STVARI!! JAO DANAS JE TREBALO DODEM NA RAZGOVOR ZA POSAO, ALI NISAM JER SAM IŠAO DA IM JEBEM MAMU UGOJENU! SVE JE TO IZUM OVE VLADE!
NOŽ ŽICA MANGULICA KAPETAN DRAGAN!

Ако су дебели нису ћорави. Ваљда виде на шта личе. Или не личе. Свако има свој избог па ако ће да је'е к'о прасе (ја сам прасе, правда за прасиће!) нека му га, ко га јебе. Шта ја имам да се мешам у то што неко воли кожицу на пилетини више него 'леба да је'. (ово му дође мало парадоксално ал' добро сад)

И осим здравствених разлога, не видим зашто би им ико скретао пажњу на то. То би било као скретање пажње на било који естетски недостатак неке особе, а то ми је превише клиначки. "Хаха, ружна ти је коса, ахахахха!" ?

Дебеле људи свакако треба подстаћи да поведу рачуна о својој тежини, или их једноставно продати фабрикама сапуна. Не треба нам масна пошаст, одвратни су.

Ја искрено мислим кад ми неко ђембео каже - осећам се кул, не смета ми уопште, да лаже ко пацовчина. Уствари је пун комплекса и холестерола.
Ајде, да не буде, не зајебавам их увек директно и не све, већ људе које познајем. И није то као део изгледа који не може да се промени - као што је велики нос на пример.
Али у присуству ђембелих нећу да водим рачуна о њиховим комплексима и о томе шта ћу рећи.
Ја бих воелла ђембели да се јаве на теми, да их боцкамо по комплексима.

Мислиш да је ок да буду дебели, али у своја четири зида? хД

LIČNO I PERSONALNO TO TVRDIM, JER SAD SU NOVI TRENDOVI, DVAJES PRVI VEK, JEVROPATLANCKE INTEGRACIJE, MORA SRBIJA DA DRŽI KORAK ZA SVETOM! SAD TI JE DOZVOLJENO BITI DEBO, ZADNJE VREME DOŠLO

Не знам у чему је толики проблем, ја никада нисам видео дебеле људе на улици.

A da li treba da usvajaju decu?