Prijava

ADMINE JER SI I TI DEBEO PA PUSTAS DEBELE NA OVAJ SAJT, A? ILI JE TO ZATO STO SU KTITORI

Божићу, превазићи ћеш их кад смршаш лоло

Svojim odvratnim konzervatvnim komentarima nas nikada nećete promeniti. Mi smo tako rođeni i tako se osećamo... pripadam debelima, koliko god se to vama ne sviđalo. Sve što tražimo je malo razumevanja...

Него, кад си већ код тих добрих фора што се тиче прозивке дебелих, зашто и даље не желиш да их поделиш са нама?

Како да ти кажем, није ми их жао.

Контам то. Међутим, тако лако можеш да изнервираш људе. Да, знам шта ћеш рећи - сами су криви, али није у томе ствар. То што си сам крив за нешто не значи да ти не смета да те неко други зајебава поводом тога. Као нпр. да сам изашла у град и просула сок на панталоне, а ти ишла око мене и смејала ми се, набола бих те у сису без размишљања. Или нпр да имам шналу која је екстремно ружна а ти ме зајебаваш сваки пут кад ме видиш с њом, десило би ти се то исто.

Капирам ја да сам ја крива тј да ја тако хоћу, али који си па ти курац да ме зајебаваш за то?

Нучио ме живот да са дебелима не делим...

DVOUGAO
ČIME SE NAJVIŠE PONOSITE?
TIME ŠTO SMEM DA SE SKINEM NA ADI I ŠTO SMEJU DA ME VIDE DECA| ŠTO MI DVOJE LJUDI USTAJU U AUTOBUSU

Duvajte nam naš, salom opkoljeni kurčić...

То Минже! Нашим пенишчићима никад није 'ладно!

FAT AND PROUD ABOUT IT! Fak jea, ko ne skače nije debeo! NIE DEBEO!

Што бих ја морала да будем неки курац и да имам дозволу да неког зајебавам? Ако мене то забавља, мени је то довољан разлог да то радим. А ако је једини разлог да то не радим то што њима смета, мени то није довољан разлог да то не радим.

Стварно нико нема шта друго да ради осим да дрка и постује небитноће?

A svršavamo duplo više od onih tapaciranih kostura...

набола бих те у сису без размишљања

Girl fight! UHU!

Мој ћале је дебео од кад знам за њега, и одувек га прозивам. Он је рецимо сам крив што је такав. Али велики број људи се није угојио намерно, већ такав метаболизам има или шта ти ја знам... Такви људи, мислим да немају неки реалан проблем.

Ја сам се угојио у шестој години, а био сам тако прејебозован са четири.

Што бих ја морала да будем неки курац и да имам дозволу да неког зајебавам? Ако мене то забавља, мени је то довољан разлог да то радим. А ако је једини разлог да то не радим то што њима смета, мени то није довољан разлог да то не радим.

Слажем се потпуно. Само, гледано из мог угла, да ли због килаже или ружне шнале, кад ме неко изнервира, потписао је папир на коме ми завештава своје тело. Дакле, можеш ти после да кажеш да сам ја сама крива што сам дебела или шта већ, али укакила си ствар.

Пан метрон аристон! - што би рек'о Кир Јања. Све са мером. Зајебавај, али умерено, да не би тај ђембели доватио дедину сачмару и рокн'о ти у гркљан. Теби и суседству.

Pa muluce možda si i ti za nekoga ružna, pa prosto taj neko ne želi da te vređa... Misli o tome...

NEMOJTE DA IH ZAJEBAVATE MOZDA SE UROTE PROTIV NAS I SVI SKOCE U ISTO VREME I POBIJU NAS SVE

Реално, нама дебелима кад пукне филм јебаћемо свима мајке. Скупићемо се у своју државу и бићемо најјачи на свету без нуклеарног програма. Покушаваћемо да се јебемо и бићемо срећни.

IMAJU PODRŠKU VLADE JER HOĆE U JEVROPU, GOJE DECU SRBIJE