Prijava

Nocima ne spavam. Razmisljam i o suicidu. Evo i zasto:

Pre nekoliko dana sam setao svojom uobicajnom trasom apoteka - Palmoticeva i bio je bas lep dan. Pticice su cvrkutale , a cula se i graja nekih klinaca koji su igrali neku gej igru koja se zove "lastis". Pored mene je prosla neka misticna dama u crvenoj haljini i asocirala me je na jednu davno zaboravljenu osobu koju je udario autobus "osamnaestica" na autokomandi. Sto boja haljine, to i oblik njene lobanje.

Elem, setajuci tako, dobio sam na vremenu u samoci i tako osamljen poceh da razmisljam o mnogim bitnim, da ne kazem kosmickim pitanjima koje sam ignorisao sve ove godine. Ljudi cesto ignorisu civilizacijska pitanja ili ona jednostavno bivaju ugusena usled naleta surove svakodnevnice.

Zatim je patuljak u zenskom obliku ispao iz busa na stanici i meketavim glasom potrcao jer su se oblaci nadvili i najavli kisu. Tada mi je sinulo kljucno pitanje:

STA SE DESILO STANKOM IZ SITIJA? GDE JE? STA RADI?

Svi se secamo tog simpaticnog dukatlije koji je kao jedan od prvoboraca gej populacije kanala PINK plenio zajedno sa svojim kolegom Boskom i govorio nam sta se desava po gradu i ko je sta obukao (kao i ostale te bhitne stvari po nas).

DA LI ZNATE NESTO O TOME? IMA LI NEKOG APDEJTA VEZANOG ZA STANKA?

Pisite sve sto ste culi i tako mi pomozite da preguram ovaj tezak period.

Ziveli.

Брате, једна девојка одавде са Вуке има преко 20 година, каже ми пре неки дан да никад није чула за Станкића! Па њега Клеопатра много волел, и мене занима шта је са њим. Бошко, масону!

Dragi Bušmane ja sam načuo da je otišao u Moskvu na specijalnu operaciju rektuma. Kaže se da je superobdareni Boško previše divljao sa njim te mu čmarni kolutić više nije držao sadržaj.

Kažu isto da je Marijana Mateus održala izložbu svojih umetnina da se skupe pare za ugradnju friškog kolutića Stanku. Ali to su samo nagađanja.

Mnogi ne znaju ko je to Dankane. Mnogo je zaboravljenih velikih umova srbije..ima i emisija ta, ali nisu stanka naveli. Nepravda

Upravo mi je od poverljivog insajdera stigao link koji je dao odgovor na moja pitanja. Nije hteo javno jer se plasi da mu Bosko ne penetrira u debelo crevo iz besa.

Dakle http://www.svet.rs/clanak/stanko-%C5%A1kugor-od-voditelja-sitijado-magistra-nauka

Ladno je otisao u Norvesku da proucava ishranu i ostala govna. Ko bi rekao za perspektivnog Stanka da ce tako surovo skrenuti sa puta.....

garant cisti ribu i radi u preradi, al su ovi to ovako opisali

A piše da je magistar nauke. Koje nauke? :)

Како је пропао, оћелавио, оматорио... Јебем ти злу коб једне геј иконе, не желим више да постанем једна.

Али коментар на вест је победио:

ne stoji mu calava glava uopste!

Јадан Станко... Сад је само убоги господин магистар, а могао је бити толико тога...

Koliko mi je drago što sam pročitao ovu temu... :)

Шкугор ахахахахахахахахахаххахахахахаха

Шкугор. Жидов. Де је сретен?

Ovo je najjači komentar -
СВАКА ЧАСТ!
Коначно неко ко славу стиче знањем, а не гужењем и показивањем сиса на Пинку!

Mislim da pogresno tumacite rasplet Stankove sudbine. Isuvise vas je zgazila amerikanizacija i ona sektaska kurva Karla Del Ponte, da bi videli srz cele situacije i shvatili da je Stanko zapravo pronasao svetlost i trijumfalno izasao iz tunela masuci sa dildom u ruci podignutoj u vis.

Isuvise vas je sjebala televizija i sva govna koja nam plasira licno Serz Bramerc, pa ne vidite da je Stanko zapravo uspeo da se otrgne kurca Boska Sitija i proba nesto novo. Nesto divlje.

Ja sam čuo da je Stanko dobar prijatel sa onim Brejvikom, pa ako zna neko nešto o tome, bio bih veoma zahvalan.

Мислим да је Бушидо анализирао ствари на прави начин. Не мислим АНАЛ ЛИЗИРАО као што је то Бошкић радио Станкићу, све у договору са Балканском Пророчицом- Клеопатром.

БОШКО ТИ СИ САВ МОЈ БОЛ!