Teret@n@

1. Јоооо да :)) сад нема силе, ај сутра.

2. Лаки данас је сутра, ај' сад :)

Пребачих ову тему у врх подфорума :)

3. Smarko, on je ovo postavio 1 sat nakon ponoći.

4. Видим ја кад је поставио, прије 17 сати, то је сасвим довољно да се рачуна СЈУТРА

5. Значи тренинг :)) циљ = маса. Има разних приступа ал код тебе ја бих пробао овако:

Цео план се састоји из 3 фазе :

1. фаза = 3 недеље фул боди тренинг 3 пута недељно - ово наравно није идеално за масу само по себи али касније ће ти помоћи за наредне тренинге, ствараш капацитет за наредне тренинге, активираш цело тело, схвати то као припрему.
    ево и како http://tiny.cc/h426iw

2. фаза = овде се иде на обим, али опет мораш да дижеш тешко да кад завршиш серију остане свега пар понављања у резерви. Радиш 3 недеље 4 пута седмично типа пон-уто-офф- четвртак-петак
    Ево објашење ко детету :))
    Понедељак
    --чучањ : 1 серија загревања са лаганом килажом - 5 серија по 8-10 понављања
    --ножна преса : 5 серија по 8-10 понављања
    -- ножна ексетензија : 3 серије по 8-10 понављања
    -- обрнута екстензија 3: серије 8-10 понављања

Уторак
    --бенч прес : 1 серија загревања са лаганом килажом - 5 серија по 8-10 понављања
    --коси бенч прес: 5 серија по 8-10 понављања
    --потисак бучицама : 5 серија по 8-10 понављања
    -- уски бенч : 5 серија по 8-10 понављања

Среда
    -- одмор

Четвртак
    --мртво дизање:1 серија загревања са лаганом килажом - 5 серија по 8-10 понављања
    --веслање шипком у наклону: 5 серија по 8-10 понављања
    --згибови: 5 серија по 10 понављања (или колико год серија ти треба да одрадиш 50 згибова, то је циљ макар ти требало 18 серија)
    -- добро јутро : 5 серија по 15 понављања

Петак
    -рамени потисак : 5 серија по 8-10 понављања
    -седећи потисак бучицама : 5 серија по 8-10 понављања
    -пропадања: 5 серија по 10 понављања (исто правило као за згибове)
    -слегање раменима : 5 серија по 10 понављања
    -згибови : 5 серија по 10 понављања

3. фаза = овде се већ туче тешко, ради се у "циклусима", 4 недеље 3 пута недељно па недељу дана одмараш, једна модификација 5-3-1 тренинга.

Тренинг 1 :
    - чучањ 1х15 1х10 1х8 60с паузе ; 3х5 3м паузе ; 5х10 60с паузе
    - ножна преса 5 х 8-10
    - добро јутро 3 х 15
    - трбушњаци 3 х ???

Тренинг 2 :
    -бенч прес 1х15 1х10 1х8 60с паузе ; 3х5 3м паузе ; 5х10 60с паузе
    - бенч потисак бучицама 3 х 8-10
    - уски бенч 3 х 8-10
    -згибови 3х10
    -хамер прегиб 2 х 12-15
    -прегиб надхватом 2 х 12-15

Тренинг 3:
    -мртво дизање 1х15 1х10 1х8 60с паузе ; 3х5 3м паузе ; 5х10 60с паузе
    -веслање у наклону 3 х 8-10 (или једноручно веслање)
    - згибови 3 х 10
    -добро јутро 3 х 15
    - дворучни бицепс прегиб 2 х 12-15
    - лери скот клупа прегиб 2 х 12 -15

Тренинг 4 :
    - војнички потисак 3 х 8-10
    - летење бучицама 2х15 (за средње и задње)
    - уски бенч 3 х 8-10
    -пропадања 3 х 10
    -хамер прегиб 2 х 12-15
    -прегиб надхватом 2 х 12-15
    -фејс пулс 100 понављања

Типа пон-сре- пет- пон и тако редоследом док не урадиш 4 тренинга од сваког па одмор недељу дана, па све испочетка.

Вероватно се примећују нејасноће за главне лифтове, за све је исто, пример :

"-мртво дизање 1х15 1х10 1х8 60с паузе ; 3х5 3м паузе ; 5х10 60с паузе"

Прве три серије су загревања где идеш лагано са минут одмора између (1х15 1х10 1х8 60с паузе).

3х5 3м паузе - ово су ти главне серије где узимаш тежину коју можеш да избациш свега 5 пута, дакле идеш прилично тешко на те 3 серије, размак између серија је већи

5х10 60с паузе - и онда комплетираш са пет серија по 10 понављања и 60секунди паузе између са неком омањом килажом.

----

У суштини, нема ништа док Стефа не закоље пар прасића. Ја ти рече а ти види дал ћеш да послушаш.

6. Vetre, de ideш ти у теретану? Можда се знамо, ако идеш у Краљеву :)

7. Ne idem u teretanu trenutno, a nikad nisam išao u Kraljevu :)

8. Kroasan efekat, zbog cega se izduvavamo posle treninga?

9. Си мора' одма да бачиш рекламу? :)

10. E moj Smare. Ne znaš ti koje su muke nas teretandžija, koliko je naš sleng redak. Morao sam. :)

11. Нека си, нека :)

12. Лаки је и мени преписао оно горе, чуда чини, потписујем :)

13. Kroasan efekat, zbog cega se izduvavamo posle treninga?

Zato što se gruvaš kreatinima dečko, to je loše i suši se kičma.

14. Боде се он у кичму, видим ја фино.
    Боље да се бодеш сланином, синко, боље!

15. E da se bar bodem, lololo! Bio bih triput veći! Sve priroda, nažalost... Probaću ovaj Lakijev program, samo da se vratim malo u formu.

16. Imam nevjerovatnu sestru.
    Forsiram je ovih dana, spremamo se za državno, i večeras joj zadam vježbe za core bez odmora, čisto da vidim u kakvom je stanju... I radi ona tako jedno 10 minuta, i ja s njom, umirem, raspadam se, ja odustajem ona i dalje... Pjeva nešto od Vlade Georgijeva, nešto standardno tugaljivo i drži plank... Naposlijetku odustaje i odmah joj zadajem trbušnjake, da vidim koliko može. 60 JEBENIH KOMADA NAKON CIRKA 15 MINUTA PLANKA IZ RAZNORAZNIH UGLOVA! Rekoh - idi se liječi, nisi normalna.

17. Oženiću je za neku finu curicu....

18. Малопре сам пробао овај Лакијев тренинг за груди и бицепс, једва кући дошао... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.