Teret@n@

1. E a oni WHEY, ili proteini surutke, šta već, je l' i to zajebano?

2. Možda će ti jaja atrofirati u prvih nekoliko nedelja, što utiče na potenciju, ali posle par meseci seksualna funkcija će biti skoro na nivou od pre upotrebe proteina.

3. ma jedpite,da ne rece murb,ne razumem se.. čitam po netu da su bezbedni po zdravlje, čak da su i dobri, pa zato pitam.. je l' nisu zajebani kao oni veštački kurci steroidi i to? tačnije da mogu slobodno da se koriste

4. http://static9.depositphotos.com/1007989/1157/i/950/depositphotos_11570432-Clapping-Smiley.jpg

Одно враг шалу. Слушај бато, пити веј или било који други протеин је исто као кад пијеш млеко, ако је млеко опасно онда је и протеин прах.
    Мада ја се нисам зајебавао за моју причу од малопре....

5. Pohovani zajebavaju te malo, u sustini nista bez 8 jaja, 300g mesa, litra mleka i 200g sira, 100g pirinca/ovsennih pahuljica i 50g badema dnevno.

Laki ja posle teretane pijem shake sledece sadrzine: 4 jaja, banana, 200ml mleka. Bolji ukus nego sejk od vanile u McDonaldsu, a ima ~30g proteina i to mi je jedan od 5 obroka, a ostali su gorenavedeni.

6. PIJTE SURUTKU, NARAŠĆE VAM BRKOVI.

7. ma boli me kurac, sve u svemu neću umreti za mesec dana korišćenja, pa majku mu protein je nije cijanid..

8. Добро Мурбашине претера га сад :)) нисам рачуно колко ту има ал не знам дал тело може уопште да искористи сав протеин из толико хране :)) Оно јес лепо да се ручка толико.

9. murbi, ja sam pola tih sastojaka davao svinjama da jedu. Onako izmiksam u kazanu dok se krčka, dodam još malo koprive, da pusti aromu, a svinje to vole. Svinje bile sve u mišiću, jedva se za kesu čvaraka našlo salića.

10. Него, јуче ја направио неки свој шејкић, ставио 2 цела јаја, млеко, мало кекса и чоколаду, ону за кухање. Е сад, све се умутило сем чоколаде, коју сам иначе пре тога исеко ситно, дакле то не иде, мора у праху. Иначе укус је супер био, после ми било мука, бем га што, можда од живих јаја, то никад нисам јео/пио. Било је то око 22:00. Мучнина брзо прошла, онда кацам тео да легнем око 01:00 отворила се чесма на носу и офарбао сам мајцу и тепих у црвене печате. Случајност? ......

Треба' си да угријеш млијеко да буде доста вруће, можда би се тада растопила :)
    Или стави какао, ко га јебе :)

Ја сам правио исто тако са 2-3 јаја и млијеко и кекс и банана... Што знам, кул је укус вазда био, а канио сам се једном да турим и туњевину, али реко' боље да је поједем ка' чо'ек, да не бачам сад све :Д

А та чесма ти је случајност сигурно :)
    Тако и ја оно кад сам скоро почео да пијем, увече добих проливчину жешћу, али сам се онда сјетио да сам појео пастрмку коју сам умакао у сирће као да ми је задње, поморанџу, 3 кувана јаја и пола литра млијека и какао сам ставио :Д

ЕДИТ: Мурби, то ти је онај оброк одма' после тренинга је ли, тај шејк?

ЕДИТ2: Не могу да нађем кол'ко има протеина живо јајо, неђе као нађох да има више него кувано?
    Пошто ми пуца курац за салмонелу јер су то моје коке и нећу се заразит'.

11. Zivo jaje ne moze nikako da ima vise proteina nego obradjeno, to te neko slagao.

12. Mnogo ima ozbiljnog transfera na ovoj temi.

13. Belance ima od 3 do 4gr.

14. Одакле бих ја знао то јебем ли га

15. Mnogo ima ozbiljnog transfera na ovoj temi.

Previse preozbiljnog pretransfera :) !

Laki ona ishrana sto sam naveo je 85% moje dnevne ishrane kada vezbam, 15% je malo voca, povrca i hleba. Kada to podelis u 5 obroka (kod mene) izgleda ovako:

- Dorucak: 4 jaja + 150g sira + 2 parceta hleba + jogurt
    - Uzina: 100g ovsenih+corh flakes+ kandirano tropsko voce + 150ml mleka ili 150g kuvanog pirinca + tunjevina ili meso uz ugljene hidrate ispred navedene
    Trening
    - Sejk: 4 jaja, 200ml mleka, banana
    - Rucak: Meso + povrce + malo hleba/pirinca + malo Ela sira
    - Badem + Ela sir

Smarko posle treninga onaj sejk, belance ti ima oko 3,8g proteina a zumance 3,3g i ne transferisi se vise ☺

16. Ок, Мурби, могао би углавити негде још један оброк на бази меса. Узгред, овај шејк после тренинга ми боде очи. Ако већ не можеш углавити неки прашак, избаци банану и лактозу ту.

17. jel i serete i pišate po gramaži i u intervalima?

18. моје коке и нећу се заразит'.

Sirovo bjelance ima i jedan antivitaminski faktor (protein avidin) koji čvrsto vezuje vitamin H ili biotin i sprječava njegovu apsorpciju u crijevima, pa se ne preporučuje konzumiranje sirovog, bitno je da se termičkom obradom inaktivira taj protein, dok žumance nema taj faktor i može sirovo da se konzumira (ako ste uvjereni da nisu zaražena salmonelom).

Rijetko se javlja avitaminoza biotina, prije svega zato što ga i sam organizam proizvodi (bakterije u crijevima) a pored toga ga unosimo u raznim namirnicama i biljnog i životinjskog porijekla, ako se javi kao posljedica dužeg uzimanja sirovog bjelanceta praćeno je mukom, povraćanjem, može da se pojavi dermatitis, opadanje kose, nervni poremećaji.

Čini mi se da je opadanje kose nešto što muškarce odvrati od konzumacije sirovog bjelanceta.

P.S. Ako imaš bujnu kosu, nemaš brige :))

19. Proviron sto da izbacim bananu i sta (lakotu/laktozu?) ?

Razmisljam se da li da uzmem California Liquid Amino umesto ovog sejka sa jajima i bananom.
    Dnevno jedem 300g mesa jer tako sam u mogucnosti :) , ali bice i vise.

20. Smarko posle treninga onaj sejk, belance ti ima oko 3,8g proteina a zumance 3,3g i ne transferisi se vise ☺

Па добро бре, зајебавам се понекад, не морате све озбиљно да схватите :)

То је ка' да сам река' мој курац не може да ме зарази сидом јер је мој, а ваши могу :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.