Prijava

Јел има овде спортиста који имају озбијне повреде ,ја их имам па чисто да видм шта други кажу.

Često imam neko pucanje kurca za pojedince, kažu doktori da je do mene.

Najteža povreda su mi bili ukršteni ligamenti. Mislim da su od toga zajebaniji samo pokidani ligamenti.

Уф зајебано ја имам ил дискус хернију ил тако неко срање.И даље нису сигурни шта је ал сигурно сам сјебан=)

Ja sam nekada davno dok sam trenirao fudbal razvalio sve sto sam imao u prepunama nekoliko nedelja nisam hodao a oko6-7 meseci nisam mogao loptu da dodam a kamoli da je sutnem onda se nisam posle ni vracao a sad idem u teretanu i bolela su me strasno ledja pa sam pauzirao na neka 2 meseca sad neradim mrtvo al sasvim je moguce da i ja imam herniju...

Ma ja sam prvo otiso kod doktora zbog bolova u stomaku i mudima oni su misleli da je hernia ja bio na svim mogucim testovima i nije nista tek sam posle provalio da imam bol koji idie iz ledja i od njega mi se koce noge poneki puta kao neki zivac da mi se prekida tek sad treba da proverim koj je kurac tacno al izgleda je hernia diskusa.

Često imam neko pucanje kurca za pojedince, kažu doktori da je do mene.

Потпуно разумем твоју кловновску жељу да увек будеш забаван и духовит, али ако немаш ништа паметно да кажеш на ову (за промену) сјајну тему, ти онда шути а не убацуј се са својим до зла бога имбецилним досеткама.

_______________________________________

Мислим, да се поред повреде кичме, најгоре повреде тичу колена. Колено је ужасн компликован зглоб, и како мој ортопед једном рече: ,,Колено се може сјебати само једном у животу."

Заиста, је у праву. Ја сам ишчашио колено пре неку годину, одлежао сам ту повреду, све се замирило и прошло.

Али ја немам исту ногу. Кад трчим или кад се напрежем осећам како ме лево колено издаје.

Боли на промену времена и сл.

Кад трчим

ahahah!

Хвала Цупиц неки не знају колико је тешко опоравити се од повреда ако си активан спортиста ја сам паузирао 1,5 год свакогдана ми дошло да истренирам него добро сад су ми рекли да могу да полако без већих напора да билдујем ал опет сваки пут уз страх тренирам=)

@Lullaby

Мало сам с тобом претрчао...

Имам сјебано колено већ дуго, дуго. Једном је испало из ЛИЈЕЖИШТА, паузирао пола године са тренинзима (баскет), онда кренуо опет и на првом тренингу обновио исту повреду и опростијо се од спорта.

Кад играм спорта осећа се да ту нешто не штима, али играм боли ме уво. Испашће опет кад-тад.

Зато варим буксне цео дан!

buksni je najgora povreda upala pluća :D

Лололо, да знаш да си у праву!

Потпуно разумем твоју кловновску жељу да увек будеш забаван и духовит, али ако немаш ништа паметно да кажеш на ову (за промену) сјајну тему, ти онда шути а не убацуј се са својим до зла бога имбецилним досеткама.

Sad ja tebi trebam dodgovorim sa nečim europejskim tipa Потпуно разумем твоју кловновску жељу да увек будеш забаван и духовит, али ако немаш ништа паметно да кажеш на ову (за промену) сјајну тему, ти онда шути а не убацуј се са својим до зла бога имбецилним досеткама?

EDIT: Pardoniram, ide upitnik na kraju.

Brate, ja sam napisao ono što mene muči a ti me napadaš naokolo i glumiš mi ser Aleksa Arčibalda u epizodi "Protektorat Bosne i Hercegovine ili kako biti visoki predstavnik u BiH". Koj ti je kurac, jebote? Šta tebe zabole šta ja pišem? Ako ti se ne đasvi - odjebi jaro u skokovima, laganini, staloženo i demokratski.

Tačno si moderan, majke mi.
Znači, osvježio si mi dan!

:D

Kakav europejac, hahaha

Ajd o'ladite malo. Prepucavajte se na Pvt-u

Sad kad dodje Istvan Sticko ima samo banove da brojite...

Скочимишу, прво дођеш и спемујеш тему апсолутно недоличним постом, после се буниш и одјебаваш човека зато што ти је паметно одговорио. Мојне то.