Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
hehe motiko, ti bi da plemeniš definicijom koja ti je ušla u minus polse 5 sati... c c c.. pa ajde ako si zapeo, ali mislim da možeš bolje :-)
http://vukajlija.com/izlazak-u-grad/92124
Ја бих овде дала 11 минуса, невероватно...
Ууууу... Запамтићу ти ово.
A, pa novi dobrodošli!! Al' nećemo def iz 2003. Osim ako niste imali vizije o ovoj temi pa ste baš te pisali za groblje, onda je u redu :D
Oplemen mora da se napiše sa namenom, to je groblju daća
Па написано је с наменом.
Govedo
Po ocenama, cini mi se da vukajlija vise nije recnik.
Al bar groblje moze da se oplemenjuje.
dobra dobra celte :D
što reče trltrl, motiko nove definicije max 1 -2 dana stare ovde da kacis :D ne zanimaju nas one bajate.
Evo prvom prilikom kad budem imo termin stize sveza
tako treba, zadovoljan sam :D
realno xD
oplemenio
yup yup yup
To, Surovi, našao si me sa ovim plinom na šporetu! :)))
Oplemenila još jedared
Evo i ja jedno sitno, ajde!
ma ja nemam ništa pametno da kažem, već samo standardicu: dobre dobre plemenite ženke.
Oplemenila.
U cast predtojece nam parade, oplemenio
hehehe dobra je.. 21:15 ccc nije baš sveža, no dobro može da prođe :D
@Surovi, nisam baš najbolje skapirao kakva su pravila što se tiče oplemenjivanja groblja, ali mi Insolent Defender nešto objasni da može definicija da bude stara dan-dva. Ova je ionako pisana za groblje, pa progledaj kroz prste ovaj put, ako može. :)))
ma naravno :) bajata je u smislu da je skoor bio x: 15 negativnih što je bila možda dodatna motivacija za brisanje, ali ako je pisano za groblje, naravno da prihvatamo :D
Ma razvi se tu neka konverzacija, pa je ne obrisah odmah. A pisana jeste za groblje, jer takav humor ne prolazi ovde baš najbolje, a moje lično mišljenje je da uopšte nije loša, tako da mislim da će joj na groblju biti sasvim dobro. :)
Hvala i pozdrav