Prijava

Dakle, pljačka u nekom Majami-Njujork-Švica stilu. Kako bi to uradili, koje oružije, koliko ljudi, kako bi izbegli sve nuspojave tipa muriju i to.

Evo mog plana:

Ekipa: Ne previše, ali ni premalo ljudi. Devetorica su idealno po meni. Dvojica za sef, 3 za kontrolu glavnog hola i to, 1 da čuva leđa ovima u sefu, dvojica čuvaju vrata i vozač.

Vozilo: Blindirani kombi ili veće vojno oklopno vozilo bez gusenica. Kasnije višestruko menjanje vozila, diverzije i to :P

Plan: Pravio bih ga bar 6 meseci, isto toliko i plan B. Sve bi moralo da bude savršeno. Rukavice, gas maske, panciri, ruta vožnje, vreme pljačke, vreme zadržavanja u banci...

Oružje: Hekler i koh - glavno oružje, bereta 92fs kao drugo. Po 3 šaržera u rezervi za oba, pored onih u samom oružju.

I tako dalje, ima još puno stvari...

Ako je zabranjeno, mod da zaključa uz moje izvinjenje.

SPEM STOP!

Ti bi i maloletnicu silovo bolesniku! Zar tebi ništa nije sveto! Pahomije jedan

Ti bi i maloletnicu silovo bolesniku! Zar tebi ništa nije sveto! Pahomije jedan

Ti se to dobrovoljno javljas, a? olololo

Одувек имам жељу да упуцам оног ко пљачка банку. Јбг, свако има свој трип.

Moj plan bi bio da udjem i kazem im "svrbi me penis" i oni se sazale i daju mi milion da se operisem,i da dobijem vaginu i da nemam vise penis,i onda me samim tim ne bi svrbeo penis.

Nemož to bez kabla...

lolo dobra tema
autobusom bi sa jos 3-4 lika otiso u Mojkovac il Kolasin, tamo bi maznuli neko auto sat dva pred pljacku. dovezli se ispred banke ili poste, i upali unutra. jedan na izlaz ostali na kase i saltere. naravno jedan bi ostao u autu.
od oruzija samo tetke i one kineske kape sa makazama isjecenim rupama za oci. odjeca sa buvljaka tako da mozemo da je pobacamo u prvi kontejner.
na izlasku bi bilo fino ako bi imali suzavac da bacimo unutra da ih ometemo.
onda trk u auto i bjezimo opet do autobuske i onda se autobusom vratimo kuci, presvuceni sa parama u torbi!

Mojkovac il Kolasin

Ако идеш у Колашин повези ме лололо

pa autobusom idemo lolo obrati paznju!

А мис'иш као оно јавни аутобус за јавне људе на јавној линији? еее, па добро, ниш онда. Ја мислио да ћеш у великом стилу да закупиш... хД

jok more, odakle mi autobus. no kupim kartu, studentsku, ko sav posten svijet i odem u pljacku :D

I ja se pitam otkud mi ta ideja i zašto me ne napušta već se sa godinama produbljuje. Nekad imam utisak da ću fasovati žešću neurozu ukoliko to ne realizujem.
Nači, ovako ide: Obavezno pozajmim neke krpice, tipa svetlucavi cirkoni na čarapama i rajfu sa onom čipkom preko da mi ne provale hladnokrvni pogled i uđem najopuštenije da podignem babin prvi deo penzije, ali to samo ako me neko pita šta ću tu, što bi bio recimo plan B, inače sam došla da pljačkam. I ovde se nekako uvek zeznem, ne znam kako da pitam za lovu, inače mi nije frka da me uhvate, nit hoću da se obogatim.

Ja bih to sa mitraljezima, bombama i teškom artiljerijom.

Tipa, uđemo nas petorica, trojica bacaju bombe iza pultova i padaju na zemlju ničice a dvojica vade tompsone i uz poklike ZA DOM - SPREMNI! stanu leđa o leđa i vrte se u krug dok pucaju na slučajne klijente. Bombe eksplodiraju, pobiju one jevreje za kompjuterima, mi ustajemo, skačemo na trezor, metodom termit probijamo teška metalna vrata, spaljujemo sve pare u sefu, psujemo majku onom kome je palo na pamet da se sef otvara termitom i bježimo napolje. Ako budemo imali sreće dobićemo samo doživotnu robiju.

Ja sam odubek sanjala da san diplomirala na harvard bussines school , prešla u jevrejsku veru i radila u fed-u i pljačkala ameriku i jebala ostatak sveta kurcem koji bih kupila od silnih miliona.

Učlaniš se u vladajuću stranku, postaneš ministar, zovneš banku i tražiš da ti donesu lovu. Kad donesu, kažeš hvala. Kad pitaju za potpis, ti se praviš blesav.

brusov plan realno najbolji... Hoštaplerska prevara!

I ja sam planirao to dosta,tj razmisljao o tome,ne bas planirao...i prva stvar i jedina koja cini sve to nemogucim su kamere koje vi ovde ni ne pominjete.Banke se vise ne mogu pljackati samo zbog kamera.

ma daaaaaj, fantomka ili gas maska tu završavaju stvar...

e da, i imao sam jedno vreme kad sam video neki dojajan film u kojem kllaunovi pljačkaju banku da bi bilo baš do jaja da se maskiramo svi u klaunove i odradimo banku i pobegnemo u onom kamiončiću za cirkus...