Prijava

Meni je oduvjek bila zelja da orobim postara za vremen penzija....

E, ovo je već bezveze...taj poštar bi sve morao da vrati iz svog džepa. Šta ti je kriv poštar?

Ne vjerujem da bi on bio kriv...po kojoj osnovi je on kriv sto ga je neko napao oteo torbu...ako je tako onda bi im trebalo dozvoliti da nosaju utoku..

Veruj. Moj brat je poštar. Podvrgnuti su unutrašnjem istražnom postupku ukoliko ih neko opljačka jer se uvek ide sa pretpostavkom da su se sa nekime utalili, onda dokazivanje, pa svedoci, pa snimci, ima - nema, pa lekarsko da li je povređen...e pa ako nema ništa od toga, onda plaća sadržaj torbe godinu dana, pa ti vidi....

Мени била жеља да опљачкам пекабету!

Moja sestra i ja smo kao baš male, maštale o tome da opljačkamo jedan ogroman "C market" u našem naselju i uzmemo svu Kinder ladu!

Oduvek mi je bio san da opljackam Stanku.

Ма ја стално дижем неке чоколаде у маркетима, ил продавнице, јебе ми се... Ал болео бих да узмем она колица и сипам шта ја оћу, а онда само изађем. Ол пер фри!

Ja imam prijavu za obijanje kioska lololo dobio sam 150 km kaznu ili ti 75 eura bili klinci od 15 leta i krali zvake i cigare....

I dati posle siročićima vrste mali...

Vi ovde činite krivično delo u pokušaju. Nagovarate druge da čine prekršaj koji je svugde sankcionisan kaznom zatvora. Imate bolesne ideje.

MOLIM MODERATORA DA NAZIV TEME PREIMENUJE U:

"ODUVEK MI JE BIO SAN DA OPALIM BAKU"

lucija

Lucija, aj se jebemo.

Ajde al ja da buden tata

ahahhaahhahahahaha

Ode Marko u pasivne opaaaaaaaaaaaaaa

kanal

uvalin ti u anal
opaaaaaa

uvalis mi jezik u anal,zvalavi teletabisu