Prijava

Skoro instalirah sedmicu i ne mogu da obrišem ovaj jebeni foder iz naslova (nalazi se na D: particiji). Zauzima mi već 10GB i nervira me. Pun je sistem ristor pointa koji mi ne trebaju. Na XP-u se moglo normalno obrisati. Nema šta nisam probala. Mislim da sam otvorila sve linkove koji postoje na Guglu. Preuzela sam vlasništvo nad folderom, administrator sam, pokušala sam da obrišem i preko cmd-a, ne može, kaže da folder ne postoji. Pomagajte, da ne bih slupala kompjuter u skorije vrijeme

Savjete tipa: "Instaliraj drugi op.sis. ne prihvatam" :)

У том фолдеру ти се налазе подаци потребни за систем ристор. Ако нећеш никад да радиш то, онда онемогући систем ристор и тај фолдер се више неће пунити.

Znam šta se tu nalazi. Jedan sistem ristor point imam na C: i dovoljan mi je. Isključila sam sis.res. na D, ali problem je u tome što ne mogu da obrišem ništa iz tog foldera.

Ако си прегледала све линкове на Гуглу, онда ти овде ретко ко може помоћи. :) А јеси ли рестартовала рачунар?

Jesam. Problem je što kod nekih prijedloga preko Gugla (npr brisanje preko cmd-a) nekome pomaže nekome ne. A meni ništa ne pomaže.
Restartovala sam.
Kad odem na delete ili prevučem u risajkl bin ne izbaci ništa tipa cannot delete file i sl. jednostavno se ništa ne dešava.

А да није на том волјуму био инсталиран други оперативни систем који је направио тај фолдер раније?

Jok. Uvijek na C instaliram sistem. Kao što rekoh, u XP-u sam mogla obrisati, a sada se pojavila kamara fajlova od kojih su neki stari i po dvije, tri godine.

А да га омогућиш на тој партицији, па да га онда онемогућиш? Да превариш глад, што би се рекло...

I to sam radila...Jebem ti sedmicu.