Prijava

Eto, pročitah negde nešto, i dobih inspiraciju i potrebu da otvorim ovu temu. Nadam se da sam joj našao pravo mesto. I nadam se da ne postoji ista, ili slična. Ako je ima, jebiga. Katanac.

E'o ja u školi sam redovno koristio da me stomak boleo, temperatura, ćale trebao da me doveze kad' je krenuo na posao ali kola nisu upalila pa i on nije otišao na posao, pa ni ja u školi. Saobraćajna nesreća je bila, nisam moga da prođem.. itd. A sad na poslu svako odsustvo je vezano za pijanstvo, i komplikacije koje slede posle istog.

Pa da vidim Vas, i vaše izgovore?

Само кажеш да си имао приватне проблеме и нико те ништа питати неће, ако има поноса и ако ти то не користиш свака 3 дана. :)

Čekala dva sata da pređem ulicu drugarice učiteljice i zato kasnim. Stvarno je bila duga kolona automobila.

Их, оправдања колико хоћеш. Стомак ме болео, била на контроли, проблеми код куће, сахрана. Ево сад је сезона слава, па је актуелно ''била сам на слави''.

Ја нисам изостајао, ја сам био вуковац.

Skoro na faksu nije bilo vode...pošto sam Bolonjac, moram opravdati odsustvo...rekao sam da sam morao na WC, a znate da se mi muslimani peremo vodom, a ne papirom, tako da sam otišao u stan da izbacim strano tijelo iz sebe...i popušio je foru lololo

Везивао кера за кућицу пошто ме пратио 300м и морао сам да се враћам да га везивам.

Šta ćemo s ovim ponedeljkom?
Kojim ponedeljkom?
Prošlim. Gdje si bila?
Zar nisam bila? Bila sam.

cornelije i aurora >>> GENIJALNO!

Sjetio sam se da sam jednom slagao da mi je djed umro...umro je davne 1986.

Boli me stomak, boli me noga, moram na probu hora... Uvek se nađe nešto. :)

fudbal, bila utakmica. uvijek... trener nije imao kad da ispunjava opravdanje pa mi dao prazno, pecatirano i rekao da sam ispunim, ja ga provukao kroz skener i odstampao kilo opravdanja, pecat je izgubio malo na kvalitetu, vise nije bio ljubicast, nego plav, ali i dalje je licio na pecat.

Iam ja ortaka koji je hitno otišao sa sedmog časa da širi zenice!

Ja do drugog srednje sahranio pola familije, zakopao milion kerova, vijao komšijinu ćurku po dvorištu, išao jedno 1000 puta na "turneju" sa folklorom, milioni utakmica i svakakva druga govna.

Bio red u trgovini, nije se moglo od dječurlije naručiti jelo, a doručak je najvažniji.
I RADILO JE! LJEB TE JEB'O! A mislio sam da neće.

Кад сам одсуствовао са наставе никада нисам лагао. Кажем где сам био, шетао, седео поред реке, у кафани. Крај. А ти ми дај неоправдани ако смеш... Да видиш како изгледа вожња у затвореном контејнеру, низ Милоша Поцерца на Савску...

znam jedan super stos
ovako na odmoru uzmes sok od narandze i to pomesas sa kiflama , hlebom - sta god nadjes ondak se to u kesu stabis( onu malu) i glumis povracanje i puste te kuci 100 % a za posao neam pojma jos uvek nisam imao tu cast da se negde zaposlim

Бивша девојка је заједно са још неком девојком око годину дана изостајала са српског да би ишла на филмску секцију, која не постоји.
Јебо школу у којој се ни не знају све активности.

''IMO SAM OGROMNE PODKOŽNE BUBULJICE, NEKE SU I PUCALE I BILE LOJNE PA MI BILO NEPRIJATNO DA DOĐEM U ŠKOLU''!!!