Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A ono zvučno što ima urban dictionary?
Hoće li se to uvoditi?
I ova podjela po žanrovima je li to i za ostale definicije ili samo da bi se i ovde imalo što i Tarzanija ima? Jer to je stvar za malo jače spisateljske igrače, biće tu taaaakvih govana...
Pa ni tekstovi na tarzaniji nisu toliko jaki koliko definicije tih istih ljudi ovde.
Razmisli, možda ti je bolje u neke druge stvari ulagati sav taj prostor.
Ovako ćeš samo ispasti plagijator Tarzanije.
Uglavnom ako gif budeš uvodio pa to mora biti nešto jednom mjesečno ili tako nešto jer tu će biti ludnica da se to sve isprati pa još hiperprodukcija kad nastane...
Razmisli ti o ovom http://vukajlija.com/forum/teme/36461-redefinisanje-definisanih-pojmova?strana=3#post_1708383 Nije sve u parama, ima nešto u i tome da podigneš nivo i nešto ostaviš iza sebe :)
Имаш иста права као и сви ми који смо до сад причали нешто на ову тему.
И мислим да би коначно, колико год очајно звучало, требало да се склони ово речник сленга горе поред чика Вукајлије. Неће бити више ни серендања од стране новајлија типа ''Ово је речник сленга, а ви у одабране оваква говна'' и сл. Мислим да је сленг генерално издефинисан 90%. Може да се измишља сленг, али ја на онај за који нисам чуо пукнем нусми не размишљајући.
Мислим нека остане речник сленга, али треба се додати још нешто.
Slažem se. Sa novom verzijom će doći i stabilnost u radu.
E jebemu kako sad to? Nije valjda Tarzanije izmislila duhovite tekstove na internetu?
Pa, hvala.
Za recnik slenga i ja se slazem. Izgubilo je svaki smisao. Ali sta cemo onda? Onda cemo biti ,,neizdefinisani,, . A ni to nije strasno.
E, znala sam. Nemoj me sad uvlačiti u ovu priču kad nije tema. Sam si se pozvao na Tarzaniju kao primjer kako će to da izgleda. Uostalom zašto ne NJUZ net, esej ili blog.
Ništa, uvodi šta hoćeš, prilagodićemo se svemu k'o i dosad.
Uvedi samo TOP3 da ljudi stavljajući svoje u odabrane ne bi zloupotrebljavali dobijanje poena a opet novajlije nekako traže načina da isplivaju.
Ок је идеја, па шта буде. :Д
Ма јок, Тарзани су кренули одавде, никако обрнуто..
Slažem se sa ovim.
Ahaha! Moje je da se slažem, tvoje je da delaš.
Tarzaniju sam naveo kao primer zato što su tamo svi autori sa Vukajlije. Ako tebi to ništa ne govori, meni govori.
Nisu svi autori sa Vukajlije tamo, neki ne znamo kako da se prijavimo :)))
Kad vidim da zenska osoba nesto predlozi, i lupne, padne mi odma' mrak. Šta reći, koju posluku porati..
Кад видим да неко једе говна са дуплог, ја му пожелим „пријатно!“. Пријатно!
Надам се да у новој верзији у табу ДЕФИНИЦИЈЕ неће стојати најновије.
Замисли да дођеш на сајт где се ДЕФИНИШЕ и видиш таб ДЕФИНИЦИЈЕ. Нормално да ћеш тамо да кликнеш након што мало прегледаш насловну на којој си прво завршио. А кад тамо одеш има шта и да видиш: вицеви, плагијати, прастаре форе, форе са фејсбука.
И чак и кад модератори ажурно бришу то, не можеш постићи да најновије увек буду цакум пакум.
Ово исто важи и за таб ПОСТЕРИ, још више за тај таб, јер тамо тек има срања у најновијим, константно.
Kako god i šta god samo sredi da ovo i postojeće ne baguje toliko.
A to je Tarzanija prva pisala tekstove? Tarzanija nije plagijanje pojedinih popularnih men's časopisa? A?
Cepaj, Kajzlare, bole te kita, ako ne bude radilo lako je obrisati, nećemo te puno prozivati.
Ne pitaj ti nas više nikad ništa. Ko nas jebe, drmni šta oćeš i kad oćeš. Kukali bi sedam dana pa nastavili normalno.
Kaizene, gledam ovu temu sa GIF-ovima, i vidim da je interesantna članovima. Zašto ne bi napravio taj vid dodatne zabave na sajtu? Na http://picasion.com/ ima i programčić koji bi mogao da iskoristiš i da se gifovi prave direktno na sajtu. Mogli bi da budemo prvi u tome :P ako već neki domaći sajt nema?
Moje mišljenje, koliko god malo vredelo, je da se ne nalazim u formama sajtova tipa Tarzanije jer ne nude širinu i mogućnosti koje Vuka ima. Sve je to lepo i ponekad se nađe neki haha tekst svuda po netu, ali samo ovde je uvek nešto zanimljivo. Da remiziram: sve što je novo vredi probati, dvaput ako je dobro. Daj da više ne pričamo, uvodi pa da možemo argumentovati kritike i pohvale.
Једини, прави сленг на целом Купу http://vukajlija.com/uflickati-se/499365 ми је најслабије прошао. Док причице, забавног карактера на задату тему пролазе ко алва. И не само мени, него сваком ко се иоле потруди око писања.
Управо! Сленг је потцењен на речнику сленга!
Ne pitaj ti nas više nikad ništa. Ko nas jebe, drmni šta oćeš i kad oćeš. Kukali bi sedam dana pa nastavili normalno.
Кад погледаш квантитет и квалитет поста - један од најбољих овде, можда и најбољи...
Dobra ideja. Što više sadržaja, to bolje. Mislim da bi sjajno pala neka "multimedijalna sekcija" u kojoj bi autori mogli da pišu svoje tekstove uz koje bi mogli da kače klipove, fotke, gifove, audio zapise i naprave jednu jaku zanimljivu, kreativnu papazjaniju. Naravno, to je sad mač sa dve oštrice i uvek može doći do spema neviđenih razmera jer svako za sebe smatra da može napraviti sjajnu stvar ako naroka 20 klipova nekakvih gluposti i slika i ti mu to obrišeš za sekund.
Drugo, neko priča o plagiranju, a ja samo mislim da koristite tu reč u jako negativnom kontekstu. Benc je jedan od prvih ljudi koji su patentirali današnji automobil, pa niko ne govori kako su Mazda, Tojota i BMW plagijatori, već su ravnopravni takmaci na tržištu. Stoga, niti Vukajlija plagira Tarzaniju, niti Tarzanija plagira Krekd ili CKM. Uostalom, što više kvalitetnog sadržaja na više sajtova, ti više vremena za nolajf. Fakjea :)
Nemam vremena da čitam sve, možda je neko već predložio. Ako može, da se ubace memi, mimovi ili kako god, onda ovi pro gifovi sa komentarom. E sad, zbog mimova bi morali da se odaberu modovi koji ih kapiraju. Od sadašnjih su to sigurno wojtek, urrad i možda još jedan ili dva.
sta god da odlucis, i sta god novo da uvedes, bili to eseji, ili gifovi, ili kurci palci, na sve to uvedi cenzuru! da jebeno sve sto se napise mora da odobri neki moderator.