Prijava

Ljudi koji vam je kurac? Kao pušteni sa lanca. Pola ovoga je sranje, a pola sa slengom ima veze kao uzbekistanska domaćica u srednjim 50 sa fabrikom portabl televizora na Grenlandu. Daj se uozbiljite, ima mnogo kvalitetnijeg slenga na sajtu. Prelistajte Mlatine definicije, mož' i Motika n-ti put na naslovnu, ima autora, prelistajte i high rollera, Gustog soka, Ništa, Jacka, Voćar. Ja nemam vremena da tražim defke sada. Ajd pozdrav.

Pola ovoga je sranje, a pola sa slengom ima veze kao uzbekistanska domaćica u srednjim 50 sa fabrikom portabl televizora na Grenlandu.

kol'ko zajebana recenica. :)

Prvo bih hteo da se, u jednom, složim sa Reme-om, dosta predloženih stvari ovde nije sleng.
Drugo, evo mojih predloga.
Dva slenga,
http://vukajlija.com/izvaliti,
http://vukajlija.com/bratic,
a pošto je ovo i rečnik idioma, onda i
http://vukajlija.com/stariji-nego-topliji/199818.
Treće, nema.

Svratih samo da podržim ideju, iako od nje neću imati neke vajde, pošto od petnaestak svojih definicija teško da mogu dva slenga da naberem! Ali se nadam da će autori da se bace malo više na sleng, da se Vukajliji vrati izvorni oblik!

Odlična ideja. Sleng je opet dosta popularan na sajtu u poslednjih par meseci, a ima stvarno dosta dobrih defki tog tipa, i starih i novijih, tako da podržavam i ja ovu finu akciju. Baciću predloge u editu, a ima ih stvarno mnogo.

могао би неки вујашки сленг на насловну.

Da ispucam za danas. :)
1. Čist
2. Rotacija
3. Pivdžan

Opet insistiram na defki koja ima dva najbolja primera u istoriji.

http://vukajlija.com/sisurina/327271

Opet insistiram na defki koja ima dva najbolja primera u istoriji.

http://vukajlija.com/sisurina/327271

Podrzavam ovu sto je OX predlozio, metni je OX na status tarzanije ako ne bude na naslovnoj

Mene interesuje što do sada nikad Moja Baba bila na naslovnoj, to je čisti pravi sleng, znamo da je Đimi hejtuje ali ima i drugim moderatora