Prijava

prosle sezone hart imao 15 klin sitova.delio drugo mesto.tako kaze vikipedija.koji kurac i gvardioli.

Lol pa Gvardioli bili čelnici Bajerna zabranili da ikoga iz Bajerna povede u MS, pa sad počeo da dovodi Barselonine igrače.

pomislio sam da ce alkantaru da povede sa sobom.njega obozava

напокон су скапирали да нема успеха док у тиму имаш енглезе.

Па почео је Харт мало чешће да прима голове које не би баш смео, али вероватно је главни разлог то што није добар с лоптом у ногама, Гвардиола инсистира на томе, због тога је дао и 50 милиона за Стоунса.

Zato što oštri kurac.

Биће да је то једини разлог.

Pa isto tako je branio (samo još gore) i primao nenormalne golove i Ter Štegen. Dakle ispostavlja se da je ovde Barselona najviše najebala, a evo i zašto:

Gvardiola je doveo Brava u MS, Bravo sig jeste slabiji golman od Harta, ali Čile za 2 godine osvojio 2 Kopa Amerike, Bravo brani za Čile, na Svetskom pre 2. godine Čile bio Odličan, Barselona osvojila opet sve trofeje osim LŠ, prošle godine (tačnije pre 2 sezone) osvojili sve. Hart otišao iz Sitija. Može se reći da MS i neće osetiti neku štetu.

Torino, definitivno profitirao (što se tiče igre) dovođenjem Harta.

Barselona ostala sa Ter Štegenom kao prvim golmanom.

Aj nekako da uz neke kao +/- fazone probam da opišem kako je kom klubu sad

MS 0 (neutralan)

Torino +2

Barselona -1

jel moze neko da objasni sta su klin sitovi? nekad gledam golman ima 5 cistih parada, a klin sit 2??

Ne znam da li ste primetili, ali kako ce fin napad Kristal Palas da ima ove sezone, Remi-Benteke, pogotovo za fantazi ako igrate, male pare potencijalno dosta golova... jos Zaha i Tauzend krila, samo da centrisu... za mesec-dva vec vidim CPL biva Sautempton sezone umesto Sautemptona.

Da bre uzimaju Lš lagano

Dobijaju Bajerna kući 7:0
Remi daje 4 ovaj 3 drugi

skroz ok navalu ima kristal palas.odbrana im supljikava,tako da kapiram da ce biti ekipa koja se igra na golove.uzeli su tomkinsa iz vesthema za odbranu.nista posebno igrac,a trebalo je da bude maldini.

gg3+ ekipa u najavi kristal palas, jos imaju ofanzivne bekove suarea i ward-a, ali centralni suplji kao sto rece sanitarni...

vidim sada da su doveli i mandandu.menja vec sada matorog speronija.
onaj bakari sako je skroz ok igrac ukoliko se rasplini.

Slažem se, vidim ih kao iznenađenje sezone... Možda se i Stouk povampiri, doveli onog crnju Indija iz Porta i Bonija iz Sitija zadnjeg dana prelaznog, plus tu su šiptarčina, austrijsko srpski ciganin Arnautović i odbegli sin Krkić, ako kliknu, možda doguraju do nekog 8 mesta...