Prijava

Naslov teme je jasan. Hiljadu puta sam video ženke, i to ne samo glupe, prema kojima se mužjaci ponašaju kao prema komadu mesa oko rupe, ili kao prema psu. Šta je to u ženkama što ih vuče ka idiotima?

Grublji jebu bolje.
Bolji jebu grublje.
Jebu grublje bolji.

Lik koji se prema ženi ponaša kao prema psu, time pokazuje da mu nije stalo do nje, a to žena tumači kao da mu nije stalo jer on može imati takvih cura kao što je ona, a i još boljih, koliko hoće, a to opet tumači kao da je on više vrijedan od nje i pravi alfa mužjak. A svaka žena podsvjesno hoće da bude sa alfa mužjakom jer taj ima najbolje gene (u smislu najjači je, najzdraviji, najlakše će preživjeti u govanavoj situaciji, a logično da će mu i djeca biti slična) I zato hoće da bude sa njim jer on će joj obezbediti najbolje potomstvo, a vjerovatno i određenu sigurnost. To je barem neko biološko / genetsko tumačenje u smislu borbe za opstanak, prirodne selekcije i sl.

A druga tumačenja su takođe dosta slična tome, i baziraju se uglavnom na psihološkim teorijama, kao najslađe nam je ono što nam je nedostupno i sl.

A možda te žene i vole izazov, avanturu, i sl. koju im takvi likovi pružaju.

Жена као биће над којим мора да се доминира тражи свог господара који ће моћи да је контролише пошто је сама јел' те као особа женског рода предодређена да буде слуга и пратилац. Женска природа је таква, зато се зајебавају да су кучкасте јер јел'те храниш их, појиш их, даш им шамар ако нешто ураде лоше чисто да се доведу у ред.

Ma ne znaju ni one same kakve vole, ako si skotina prema njima onda seru kako si šovinista i hoće da im više udovoljavaš. A kad ih uvažavaš i poštuješ i ophodiš se prema njima lepo, onda si pederko, šupčić, jadnik, smarač i ostalo...nemaju bre pojma šta hoće, 1 od 10 000 ženskih osoba zna šta hoće, ostale su kokoške.

Zene treba tuci i za usi vuci.

Šta je to u ženkama što ih vuče ka idiotima?

Zato što su glupe i nevaspitane. Ja sam hvala Bogu našla nekog koji se prema meni odnosi sa poštovanjem i koji voli moje vrline i mane.

Jedina stvar koja je žalosna da kod žena najbolje prolaze, a i inače u životu, ne samo kod žena, totalno amoralni likovi.

Ша фејспалм ? Истина је, жени је суђено да буде доминира, тако су говорили наши преци. Она не сме да пије јер прави глупости пијана нпр. зато су наши стари били паметни од Хамбурабија још...

Trišo, vojvodo! :)
Koliko sam samo puta čuo ' On je previše dobar prema meni ' . Takve bih ostavljao u kujni sa okrajkom leba, čašom vode i krpom za brisanje prozora. Bagra.

p.s. pošto mi je slab net a i stvarno mi nije do listanja foruma, napisaću bez da navodim linkove.
ŠTA JE VAMA LJUDI, ovo je tema broj 579273 na temu "dečak ima pišu, a devojčica ne", "da li je bitno što je devojčicama bitna veličina piše", "da li je u redu što u određenim instutucionalizovanim relacijama dečaci tuku devojčice"
..i ostale varijacije.
mislim, koj moj??
ništa novo nećete reći.
a još manje ništa pametno.
aj, stićko, zaključaj da ne zauzima bitno mesto na forumu.

Јовичић ИЗВЛАЧИ!

Al ipak mislim da žene ne vole likove koji se prema njima ponašaju totalno i stalno kretenski.

Mislim da ih najviše pale, jaki, uspiješni, dominantni, koji su generalno ok prema njima, ali ZNAJU da se ponašaju i kretenski, dakle IMAJU i tu mračnu stranu i ponekad je pokažu.

Bez te mračne strane mislim da im je većina momaka dosadna i neprivlačna.

Zato čak i oni koji nisu po prirodi takvi nekad su prinuđeni da bi zbarili ribu glumiti kretene do određene mjere neko vrijeme.

Žene vole muškarce koji sve redom tretiraju kao stoku. Od radnih kolega, preko komunalnih pandura, drugih žena pa sve do njih samih. Ne vole one koji sam njih tretiraju kao stoku. Ne vole ni one koji su prema svima fini. NIje normalno da muškarac bude fin.

Zato Ivana Bauer ne jebe ništa, a Kolin Farel kad jebe upaljenu Kohibu Eksplendidos im pristavi u dupe jer je pepaljara daleko.

Кристина ти не разумеш ово јер си женско па не схваташ да ћеш бити издоминирана само ми мушки можемо овако нешто озбиљно да схватимо о томе како мушкарци треба да се опходе према женама.

Koliko sam samo puta čuo ' On je previše dobar prema meni ' .

Pa kad su nezahvalne.

Ja nešto nemam takav utisak...Ili jednostavno nisam još upoznao te takve žene koje vole da ih neko maltretira.

Ali, mlad sam, ima vremena...tek sam prebacio 4 banke. :-)))

Skotovi su seksipilni. Pičke su... Pa, pičke.