Prijava

Igrate li neke online igre? Travian, eRapublik, Ikariam. Vaša iskustva iz te igre, vaša mišljenja o igrici....

Ne znam dal ima negde ova tema, koliko sam vid'o nema.

Ima ih 50, ali hvala ti sto si otvorio jos jednu.

Igrao eRepublik vise od godinu dana,dobra igrica.
Verovatno ima ovakva tema.

dajte link, posto ja nisam naso.

Verovatno si mislio da otvoris temu za browser igre.. Igram travian vec godinama, ima negde tema o travianu ali neuspesna.. Trenutno igram na turniru, nemacki server.

Ја сам играо еРепублик, па сам престао кад су га сјебали поједностављивањем и повлађивањем оној другој алијанси, заборавио сам како се зове. А и глупо им је оно посо-теретана-тренинг. Требало је то мало дубље, неко професионирање, а не да свако производи, ратује и свира курцу.

Igram trenutno eRepublik i za sad mi se svidja. Travian igra 4 servera i 5. me smorio. Sa travianom sam imao dosta uspeha.

Sa travianom sam imao dosta uspeha.

Kao na primer?

Bio sam u najjačem savezu DIPP-u baš se sećam kako se zove, 3 servera zaredom sam ulazio u prvih 500, što možda nije neki uspeh za neke al za mene jeste. Naravno i imam neke drugove sa traviana.

Ikariam i Gladiatus.

Ја се улогово'о на Травиан,и одма'ме сморило па сам бацио папирић са шифром, а ове друге игре нисам ни пробао.

Igrao sam eRepublik nekih godinu dana i smorio se, igrao sam i Khan Wars, i tu sam se smorio, sad igram GoalUnited dok se i tu ne smorim...

http://vukajlija.com/forum/teme/7951-online-kratke-igre Ova ide pod ključ. Ajd' da je tema bila zaturena pa da razumem što si otvarao novu, ali brate, tema je u "TOP-u".

Korle, neko ti ukrao kljuc i otkljucao temu!

Или је Корлету испао чљку негде, па није успео да закључа.

Barabe jedne, sram vas bilo...

:)