Prijava

Izvinjavam se ako sam promašila forum za ovu temu. Molim moderatore da mi je ne brišu i ne zaključavaju bar dok ne dobijem neke odgovore ili nek me upute na neku temu gde mogu naći pomoć. ovoga puta se ne zezam.

Da, počnem.
Imam žensko mače. Ima 6 meseci. Dok je bila mala non stop me je urnisala i tražila mesto gde će da me da me sisa, pošto je ostala bez majke. Mogla sam to da razumem bila je mala. Ali ja je odvraćam od toga već 6 meseci, u poslednje vreme je postala jako agresivna kad je odbijem. Mislila sam da je gladna i počela sam da je hranim više puta dnevno, daval sam joj mleko jer znam da mačke od toga posle spavaju, ali ona JOK! Još se za tih pola godine nenormalno ugojila i sve više i više dobija na težini. Još se i tera, uvija se, mjauče i stenje po kući, terasi, dvorištu! A, to za sisanje samo mene spopada i nikog drugog!
šta da radims njom i šta joj je!
Dođe mi nekad da joj roknem bromazepam u mleko samo da spava jednom u životu!
Molim vas pomozite.

Hvala unapred

http://gifs.gifbin.com/25yuswsw28295.gif

Па иди код ветеринара или тако нешто...

Kontam da misli da si joj keva, pa zato hoće samo tebe da siše. Nosi to kod veterinara, teško da ovde neko može da ti odgovori na pitanje zašto je mačka agresivna kad joj ne dozvoliš da ti siše papke. Živjela.

Ima da je zatvorim u šupu sa Cmiletom i Faraonom da se prcaju.

Па дај јој да сише, волу то жемске.

Ne dam joj i tačka!

Možda voli da se mazi posle?

Ma, neće da se mazi uopšte sa mnom, samo hoće da sisa, a ne dam joj i nikad joj nisam dala! A, sa ostalima se mazi i ne gnjavi ih.

Ma mačka te očigledno dominira, smatra te nižim od sebe u čoporu.
Za početak je steriliši, biće zdravija i duže će živeti, a smiriće se, i smiriće nagone za dominaciju...
Ili joj svaki put kad počne da te sisa zabij glavu u svoju bulju i ispuvaj joj se ko stoka po njušci i prestaće kad tad...

:O To je Facin brend, samo on to sme. Naročito sad kad je mod. :D

Još se i tera,
uvija se, mjauče i stenje po kući,
terasi, dvorištu

Remind you of someone?

:O To je Facin brend, samo on to sme. Naročito sad kad je mod. :D

Море ћути ту. Ја сам једини који је Фаци уручио кифлу, чињеница да није била из пекаре Сунце већ из Скроз добре Пекаре, ал' јебига. Смем повремено. :) А ово је била тако добра прилика за то.

Ево прилике за музички предах! А у вези теме данашње емисије!
http://www.youtube.com/watch?v=QVCdSX1R32o

Moraš da biješ krvnički tvoju mačku kada navali na tebe. Ali ozbiljno. Ne baš krvnički ali je tuci kada god pokuša. I stavi joj mleko u činiju na drugi kraj sobe.

Puštaj joj tiho stare hitove Šabana Šaulića. Ako to ne pomogne, ja ne znam šta će.