Prijava

Dašta da treba da mu se desi nešto "loše", kao što kažeš. Ja bih to nazvao pravdom. O Golom Otoku znam dosta, i svi tamošnji dželati bi trebalo da su po kazamatima. Ali nemoš se zaogrnuti oreolom demokratije, pravde i anti-udbaštva i onda slaviti što je nekog (bilo kog) neko drugi (bilo ko) na ulici prebio zbog nečeg (bilo čega). Dakle, budite konsekventni u stavovima kad već država nije u pravdi.

Pretresao sam opet celu temu i nisam nasao nijedan post u kom neko slavi to sto je dobio po picci. Stavise, vecina je pisala da linc nije u redu i, manje-vise, isto ono sto si i ti sam napisao. I to ne samo na ovom sajtu, vec se otprilike isti komentari mogu videti i na drugim sajtovima.
A to sto neko napise da ce time od njega napraviti mucenika, nikako ne znaci da je to jedini razlog zasto linc ne valja.
Uostalom, jebe mi se za Jova. Tema i nije (prvenstveno) o njegovom liku i delu (a posebno ne o pociniocu napada). Meni ga je na neki bolestan nacin cak i malo zao, s obzirom na to kako mu je Tile preoteo cavu, a ovaj morao da mu glumi batlera do kraja zivota. Vise me zanima da mi neko objasni metodu razbijanja nosa s ledja. A zanimaju me i misljenja o motivima ljuckopravasa i EUnijata u celom ovom histerisanju oko napada. Kad smo vec kod (ne)doslednosti. One prave.

Ова тема је тотална гејштина. Био он злочинац каквим ви покушавате да га представите или народни херој што стварно и јесте, није заслужио да га неко нападне на улици у 93ој години.

Dži Eme, ne znam što ti toliko neizvodivo izgleda da može sleđa da se razbije njonja? Probaj da staneš iza nekoga, samo malo iskoračiš u jednu stranu i zvizneš....i napad sa strane se uglavnom karakteriše kao napad sleđa zato što protivniku prilaziš van njegovog vidokruga. A i manja pičkica će da ispadne ako kaže da ga je neko napao sleđa pa je dobio batine nego da kaže da se tuko na ferku pa osto bez zuba i nosa

Ма јасно је мени зашто он то тврди, него ме занимају потенцијална објашњења, ако претпоставимо да се стварно десило онако како он каже.

ЛОЛе, срећице, прочитај тему пре него што кренеш са стручним оценама. Само сам чекао да тинејђерски, титоистички некрофиличари почну са објашњавањем.

ЛОЛе, срећице, прочитај тему пре него што кренеш са стручним оценама. Само сам чекао да тинејђерски, титоистички некрофиличари почну са објашњавањем.

Јесам, тинејџер сам! Титоносталгичар! Југоносталгичар! Комуњара! Назовите ме како хоћете, али моје опредељење не мења чињеницу дља је неко узео да на улици претуче човека од 93 године. Рођену матер да ми је убио па не бих га напао у тим годинама.

Pa dobro, majkumu, reci ko je na ovoj temi rekao da bi uradio tako nesto, da mu jebemo majku?
LM, nesam bas siguran da bi gospodin drug imao nesto protiv da uradi tako nesto, da je kojim slucajem u mogucnosti.
A i kakav si to mladi pionir kad idealizujes jednog prebega u kapitalisticke redove, ccc...

Па нико није рекао да би урадио тако нешто, али отвара се тема да се дискутује нешто што је за најоштрију осуду. А то што је пребег, нека је, рекох не занима ме ко је и шта је није ред да се пребије човек у десетој декади живота...

Дакле, да је Хитлер доживео 90 и кусур година, морали би да обуздавамо Јевреје од одмазде, јер је овај стар?

Удбашки злочинац члан ЛДП-а? Е то је либерализам! ето и постера за који минут!

Дајем оглас:
Хулиган, расиста, националиста, женомрзац - ТРАЖИМ - хомосексуалце, лезбејке, црнце, кинезе, индусе - ЗА ФОРМИРАЊЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ - РАЗЛИКЕ НАС СПАЈАЈУ!
Шифра: Политички слободоуман!

Па нико није рекао да би урадио тако нешто, али отвара се тема да се дискутује нешто што је за најоштрију осуду.

Шта хоћеш да кажеш? Да треба да се дискутује само о лепим стварима које нису за осуду? Ти, или ниси ни прочитао уводни пост, или... ајде, бићу оптимиста па нећу уводити другу опцију у причу :)

Тахири:

А то што је пребег, нека је

или народни херој што стварно и јесте

ЛОЛе, ЛОЛе... никад друг од тебе...
Шта ће рећи Лола и Стево, Моша и Нађ, Боро и Рамиз, Мирко и Славко, Назор и... добро овог последњег отпиши. Тај је исто поступао :)

Читао сам уводни пост и у уводном посту се прави спрдња од нечега што је, већ рекох, за најоштрију осуду. Постављање питања о јудемасонима и пичкама материнама нимало није на месту.

Trebalo ih je sve pobiti pre nego što su spustili nogu na srpsko tlo.

Читао сам уводни пост и у уводном посту се прави спрдња од нечега што је, већ рекох, за најоштрију осуду.

Па лицемерје и коришћење нечије несреће зарад постизања политичких циљева стварно јесте за осуду, ту се слажемо. И мислим да се спрдањем са онима који се тако понашају то најбоље постиже, не? Штавише, другог начина и нема.

Почињеш да личиш на оне "ЗАР ВАМ НИШТА НИЈЕ СВЕТО????" ликове са тролерских постера о религији :)

koga zabole za tog dekicu, je l ste videli milanovica, a sto oce da nam ukinu vize, nista, a?

Иначе, читам сад неке занимљивости о смрти Петра Бојовића. Биће то још један маестралан згодитак Ироније, ако се испостави да је истина, а не само мит који се шири интернетима :)

Пу, бре, куд не основа странку за живота Пол Пота? Човек побио готово 2 милиона људи, политички некоректних, антикомуниста... Он и Јова, тим из снова!

Нек сам лош човек, али нешто је заиграло у мени кад сам чуо да је добио по лабрњи. Прошло ми је кроз главу "е нек и та гњида осети како је бити са друге стране, иако је неупоредиво са оним шта је он чинио другима". Све да има сто и деведесет три године, не би ми га било жао.

Одавно лепшу вест нисам чуо, свака част господину који је ову вуцибатину изударао. Зна ли се ко је, да частим? Нека има и 300 година, пуца ми курац. Треба га згазити као црва као што јесте. Говнар иритантни, једна од ретких особа којим желим смрт најгоре врсте, типа черечење и сл. :)

Одличан начин да постанеш ближи предмету мржње.

Aj vi to odma konvertujte u četnici vs. partizani, da ne okolišamo još dvije strane.

Кизо, прочитај први пост. Овај пут заједно наступају. Као у Ужичкој републици.