Prijava

Primetio sam više puta da u isto vreme (svega par minuta je u pitanju), na pojedinom posteru dobije identičan broj minusa i lajkova za fejs. Npr. desilo se da imam 5 +, 11 - i 9 sviđa mi se. Kapiram da niko ne deli ono što ocenjuje minusom. Da li je neko ovo isto primetio? Da li je u pitanju samo slučajnost ili neki bag?

Људи са Вукајлије ти дају +/-, а ови са фејзбука који немају профил на Вукајлији ударају ''лајк''. Не морају да имају профил овде да би могли да ти лајкују постер.

ovako...svaka moja obrana defka ima približno sličan broj minusa i FB lajkova...koincidencija ili neki znak da se nešto čudno dešava?

Хахахаха сунцосјај објаснијо

Ја сам за то да кати неко да минус одма му лајкује на фејс! Па ти дечко дај минусове ако си мангуп!

Tajland šomi!
tako rade svi moji fanovi,pusa ♥♥♥

@ Buksnetina

Znam za to, svakako hvala na objašnjenju. Nego je meni čudno da za npr 5 min dobiješ 4- isto toliko fejs lajkova i niti jedan +. Jednostavno čudi me da je to koincidencija. Zato sam i skrenuo pažnju....

Primetio sam više puta da u isto vreme (svega par minuta je u pitanju), na pojedinom posteru dobije identičan broj minusa i lajkova za fejs. Npr. desilo se da imam 5 +, 11 - i 9 sviđa mi se.

http://3.bp.blogspot.com/_uETnIKJUPsQ/TUCJT7-9vDI/AAAAAAAAB9w/7_P98MvHbIU/s1600/shocked.jpg