Prijava

ova tri imena iznad su kumulativno skupila deset milijardi pregleda na jutjubu, ana stanić možda tri miliona

deset milijardi pregleda na jutjubu

To možda ako Južnom Vjetru računaš i preglede na solo stvari Mileta Kitića... to jest ni tad, ali shvatam što oćeš da rečeš.

Opet, ako se to može smatrati argumentom, onda mislim da je podjednako relevantno i to što je Ana Stanić neprevaziđena riba... kad to prebacimo u današnju vrijednost pregleda mislim da izađe minimum 50 miliona.

Dok se Srbi pederišu Albanci samo rade

youtube.com/watch?v=gGUM63xgqCg

оћеш да ти продам део бугарске гранате донео брат са кајмакчалана?

Nemoj mene za savremenu, za to ti je David ekspert

питам само хоћеш ли да купиш такав артифакт

Jok brate al hvala na ponudi

Српско гостовање

https://youtu.be/UiTGSOePfMs?list=RDftFgRkQ58Oo

Бугарско-румунска сарадња

https://www.youtube.com/watch?v=nTarGPy9-f8

Meni je Rasta bolji od Shaa ali svako ima pravo na svoje mišljenje, ne bih da se svađamo sad. Pozdrav brate

Inače Care prije par mjeseci si me konačno udostojio odgovora na pitanje da li si Srbin-Rus ili Srbin-Amer, ali sada bih pred tebe stavio još jednu dilemu - Šako ili Dado?

Slažem se Care. Svakako da su Šakove stare pjesme evergreenovi ali mislim da se Dado daleko bolje prilagođava uslovima i zahtjevima novog vremena od svog ujaka, što je u današnjem periodu možda i najvažnija karakteristika koju mora posjedovati jedan estradni umjetnik.

EDIT: Mada sve to na stranu, ko god radi produkciju Dadovih spotova (ali i par pjesama) baš zna šta radi. Nekad ispane možda transfer ali uvijek pogode šta publika želi da vidi

koja si ti nubara, okačio si retardiranog ša-a kao srpsko gostovanje, a nisi okačio pre toga ništa iz opusa stefan đurić raste, u pravu je brat pazl

>rasta
>pevač

e moj dečko vidi se da si odrastao u paraćinu ili nekom njegovom ekvivalentu

https://youtu.be/tJ9AoYacRI0?list=RDftFgRkQ58Oo

primetio sam da te lako kupuje produkcija, a da često zanemaruješ pesmu kao takvu

savetujem da kontaktiraš autora armin van buuren ili mene putem osobne poruke, pošto smo uspešno prevazišli žanrovske i jezičke podele i pesme umemo da procenimo na osnovu njihovih HITIČNOSTI, a ne po kvalitetu vokalnog performansa ili produkciono-tehničkog aspekta(a osećam da i ti stremiš ka tom cilju, da postaneš sveobuhvatna riznica muzike i njen suštinski poznavalac)

naravno, maya - gori, ali i rasta iznad - gori

imam jedan bit za tebe u pvt da mi kažeš da li ti je dovoljno otrovan

Izvini brt ali kada mi se neko predstavlja kao autoritet na osnovu tri reda svog teksta ja ne mogu ništa nego da se nasmejem takvoj paraćinštini.

hm, pa ne očekuješ valjda od mene da rasipam znanje u beskonačnost na nekakvom internet forumu, to sve KOŠTA, i PARA i VREMENA, ponajbolje bi bilo da zasad uzmeš moje reči kao kanon, a da naknadno utvrđuješ da li su su neistina(ako uspeš tako nešto da utvrdiš, naravno)

bićemo u kontaktu

kera koja laje ne ujeda drugar