ISPRAVKE u novoj verziji

1. Кајзене децхко дај исправи да размак између речи изнад видеа, линка итд. не буде километарски.

2. Jel nam mozes reci sta je u planu promena u narednih nedelju dana?

3. И ако може нешто од Синана?

4. Pozdravljam mamu i tatu koji sjede dole

5. Dodao nove ilustracije na stranici za nove definicije
    http://vukajlija.com/recnik/definicije

Dodao po slučajnom izboru definiciju na stranici za pojedinačnu definiciju. Prikazuje samo ilustrovane.

6. Inače 1 ilustracija za 1 definiciju. Pošto u starom sistemu ovo nije bio slučaj, random prikazujem neku od slika za takvu definiciju.

7. Саће свака дефка да има слику, требало - не требало. х)

8. kaizene, a da na profilu tamo gde piše POSLEDNJI KOMENTARI staviš da to POSLEDNJI KOMENTARI bude link do http://vukajlija.com/recnik/autori/4710/komentari-drugih, kad već možemo manuelno da uđemo u komentare, kapiram da ne moraš mnogo da petljaš, a vratila bi se funkcionalnost.

EDIT: Sad će nadjebavanja sa slikama, ko nekada davno u borbi za defku dana. :)

9. Да л' би мог'о да ставиш да кад додајемо илустрацију, да, поред аплоада, можемо само линк да ставимо, пошто углавном гугламо слике?

10. Sviđa mi se što sa strane ima definicija po slučajnom izboru :))
    Slažem se sa Kuplungom.
    I bilo bi lepo da, kada kliknem na moje postere, komentare i td da i dalje stoji rank i zbir glasova za definicije a ne onako belo. I da uvedeš u profilu da stoji zbir glasova za postere.

11. Није лоше ово са сликама, и добро је што си ограничио на двије по дану.

12. Trebalo bi onemogućiti čitanje komentara na definiciju onome ko nije ocenjivao (slično kao i za ime autora što je urađeno) kako bi se verovatnoća hejta smanjila, jer uvek hejter može videti homentare na definiciju gde se autor ljubazno zahvaljuje na plusevima, a kontam i povećao bi se broj ocena po defkama, naravno ne drastično.... Naravno, ne govorim o ukidanju stranice "Komentari", nego samo kad klikneš na neku defku ili otvoriš Nove/Popularne/Odabrane da ne možeš videti komentare ako nisi prethodno ocenio.

Ne znam da li je neko već ovo predlagao, nisam vispren da idem da čitam prethodne predloge u cilju verifikacije originalnosti mog predloga.

13. uuuu to je dobro, ja sam za!

14. Онда ће сви ићи преко коментара :)

15. Газда, би ли мога' да ставиш ово као дифолт слику док је неко банован?

http://img803.imageshack.us/img803/89/banaf.jpg

Мислим фора би била, кул је слика :)

16. Stvarno bi bilo fora, gazda mog'o bi ovo što Smarko reče da razmotriš.

17. Koja je svrha ilustracija, tj da se vide u najnovijim definicijama ?

Još jednom da kažem da na "dodatnim informacijama o autoru" sajt, ako ga ima, ne izlazi u novom tabu nego se ide direktno na njega..

18. Pa dodatna promocija definicija, korak ka većem čitanju...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.