Prijava

Ja sam tražila Njutnov zakon gravitacije, jer mi je trebao iz fizike. A onda... Šok.

Otac mi je na Vukajliji,pa sam odlučio i ja.

Ja sam tražila pojam emo

brdjo, tebi je nesa chale???

reche mi ewil witch za was pa reko da zwirnem ...to zwirkanje traje wec 2nedelje....ne mogu da se skinem odawde...najludji ste...

stigoh sa gugla, al' da me ubijes ne secam se koji sam pojam prvi put trazio kad me uputi ovamo...

Meni je preporucila Veverica, jos odavno, ali ja se dugo nisam smilovala da dodjem, tek posle nekog vremena, i onda bi svetlost... :-)

Ja sam prvi put naišao na Vukajliju u Screenfun-u. Pisalo je da je to rečnik slenga, i koliko se sećam naveli su definiciju Vidoviti Milan koju je definisala cipiripi.

Ја преко гугла, тражила сам нешто о рену и стимпију, који је најболеснији цртани икада.

гуглајте људи!
http://www.cnn.com/2008/HEALTH/10/14/google.brain/index.html

Ja ortaku poslala vic on meni link do definicije i eto nas kod vas.

Preko Googe-a.

<a href="http://www.speedtest.net/index.php?link=1"><img src="http://www.speedtest.net/images/link120x60.gif" width="120" height="60" border="0" alt="Test your Internet connection speed at Speedtest.net"></a>

Ukratko...bio sam sa drustvom na nekoj reprizi nove godine, kao zurka ali u kucnoj varijanti...I ta zurka je bila smor nevidjeni...i mi provalimo da postoji komp u jednoj sobi...ortak nam kaze za vukajliju...i mi provedemo celo vece cepajuci se od smeha...ukratko, najbolja repriza nove godine :)

lovePreporucila mi ga ljubav moja draga./love

Neko stavio link na Filfak forum u januaru 2007, ali mi bio smor da se registrujem, pošto je bilo tipa 11 definicija. Registrovao sam se mnogo kasnije.

GGGGG
OOOOO
OOOOO
GGGGG
LLLLL
EEEEE

Ja sam ukucao u Google "Jaganjac", pošto su mi sve umotvorine dr. Protića omiljene. I izađe najbolja moguća definicija "Najbolji serijal za decu stariju od 18 godina" (inače ovo kucam iz glave, po sećanju). Kad sam video tako kratko ali jebitačno i nadasve jezgrovito izlaganje, odlučio sam da više ovde proboravim.

dala ortakinja link, ja je pitam shta je to, ona kazhe "neki sajt gde sam se svadjala sa svima i svi su me popljuvali"
:P

Ja sam trazio gole slike Ruske Jakic...