Prijava

Ako je popularno kod ziljavih klinki,

Да је само популарно код зиљавих клинки, него и код старијих. Не знам у чему је фора, ваљда се све ложе и влаже на главног глумца, али свеједно, филм је тешко срање иако га нисам гледао. Довољно је видети усхићене коментаре женске популације да би се знало да је филм срање, тј. срање у рангу Титаника.

Nisam gledo onaj ćetvrti Umri mučki

Гурни кучки :)))

Тај је нов, не улази овде у разматрање, пре ће бити само први и други, чак и трећи је под знаком питања, мада ми је омиљен.

Тај је нов, не улази овде у разматрање, пре ће бити само први и други, чак и трећи је под знаком питања, мада ми је омиљен.

I ja gotivim treći. Mada izgleda više ko nastavak Smrtonosnog oružja.

Ovo je mozda zgodno mesto da kazem koji film NIKADA necu gledati - Broken Arrow. Pre surnajes godina je bilo neko EP ili SP u rukometu, i na svaka 2-3 minuta su prekidali reklamom za ovaj film. Ludeo sam od reklame i zarekao se da nikad necu gledati.
Jednom na TV-u slucajno gledao par minuta tog filma. Primetim glumi Dzontra i onaj gej sto mu stalno zaboravim ime - povezem da je to taj film, i munjevito prebacim. No, morao sam sebi potom izvaditi levo oko, ipak je princip u pitanju.

Нисам гледао Прљавог Харија, ал сад мећем на скидање па ћу сутра...

Od svih dosad nabrojanih filmova, gledala sam samo Lepa sela lepo gore i Bjekstvo iz Šošenka. E, Bogo.

Нисам гледао Зелену миљу, Шиндлерову листу, Стар ворс, Психо, Мементо... Свашта нисам гледао.

У чему је фора с тим Мементом? Форма јесте занимљива, ал филм је онако, просек....

Не знам, нисам гледао.

Хахахах!!!
:))))))))

Мементо

Није да се нисам трудио... али заспим сваки пут кад га гледам. Тако да се може рећи да ТО нисам гледао(?!).

Nisam gledo Surovi Ugovor sa Švarcijem

Нисам гледао Зелену миљу,

Pogledaj film pa odmah posle toga pročitaj i knjigu, upotpunićeš doživljaj.

Korisna je ova tema,jer sam napisao te filmove koji mi fale da pogledam da vidim cemu toliko masovno odusevljenje njima...od tih filmova koje sam napisao da nisam gledao,ponisticu Grin Majl i Pirate s Kariba 1 posto sam ih gledao nakon mojih postova i svideli su mi se.

Пун курац ових скоријих филмова (у задњих неколико година) јер имам жесток осећај да су срање, од Аватара, преко Инсепшна, Харија Потера, Зеленог фењераша до ове задње екранизације Три мускетара....

В фор освета

Ал планирам данасутра да одгледам.

Бондови, Стар Ворсови, Стар Трекови, Матрикси, Saw-ови, Хари Потери, Треинспотинг, Параноја у Лас Вегасу, Твин Пикс, Црнога витеза, остале филмове са суперхеројима, смарају ме, Труманов шоу, Прохујало са вихором и Доктор Живаго, мада за Прохујало са вихором нисам сигуран, можда и јесам, али ми онда није оставио неки утисак. Могуће да сам одгледао и Saw, али да се не сећам.

Већину сам покушао да одгледам, али не све, можда ме и усрало да погледам неког Бонда као клинац, Стар Ворсове сам покушавао, али ме сморе одмах, Матрикс ми је одбојан, као клињо сам погледао можда првог Хари Потера и био је тежак рсмо, Параноју у Лас Вегасу сам три пута покушавао, и стигао сам сваки пут најдаље до 15. минута.

и даље ми звучи нереално да неко није гледао клип мица сиса макар живео на шар планини

kuma, ratove zvezda, memento nikada ceo, nikada ceo borilački klub- to mi sranje, isijavanje, let iznad k gnezda, svemogućeg brusa- mada ću to sada pustiti, kaubojske klasike sam u suštini gledao sve, al zato nisam kazablanku i slične, madam sam gledao filmove sa merlin monro na primer, što je verovatno smešno u neku ruku

nisam ni kuma, nisam do kraja memento, ni staze ni ratove zvijezda, ni isijavanje iako planiram, ni park iz doba jure