Prijava

Не небитна, но нам се хвалиш како те није мрзело да читаш 7 сморова :Д

Ако си прво прочитао књигу, па гледаш филм, срање је зато што ти филм сјебе ону машту и слику коју си створио. Али ако одгледаш филм па прочиташ књигу, не замишљаш пичку, него глумицу која је глумила. Реално, малоумно је поредити филм и књигу.

Ono jesi i ti u pravu, ali jebiga, znaš kako svi smaraju kao gledaj film, kakva knjiga, ovo ono.. I onda ti moraš da pogledaš film. A i ja volim da poredim. Onda se vidi da li je neko pravi režiser, sposoban da prenese neko delo na platno, ili ne. Ima dosta filmova boljih od knjiga, ali Hari Poter to nije. :)

Nebitno kolika je knjiga, već je li zanimljiva. Mene je recimo mrzelo da pročitam Starca i more od 100 stranica, a Harija Potera nije :P Ali to je već udaljavanje od ove teme...
Nego, ima li neka HP tema ovde? :D

Који су то филмови које сви знају и о којима се прича, а које нисте гледали? Мислим пре свега на класике, на филмове за које је и вама самима јасно да звучи чудно кад кажете да их нисте гледали.

Vidi se da si se lepo uradio (ili sam to ja) čim ne razumem rečenicu.
U svakom slučaju, nisam gledao Transformerse (ako se o njima uopšte priča).

Nisam gledao Vinčester 73 !

И ја припадам великом броју оних који нису гледали Харија Потера и Господара Прстенова. Не да имам нешто против тих филмова, једноставно, није ми било интересантно за гледање. Хороре не гледам. Једном сам гледао ''Коначни хоризонт'', престравио се за цео живот, замрзео Сема Нила и рекао сам себи да више никад нећу да гледам хорор филм.

Nisam gled'o Gospodara prstenova, al' skoro da znam šta se radi. Nisam gled'o Hari Potera, nisam gled'o Kazablanku, nisam gled'o Paranormal Aktiviti itd. itd.

Ео ја сад почела да гледам Стар Варс, одгледала два дела. Па ћу после Господара Прстенова, па ћу Стар Трек. Ич нисам гледала :)

nisam gled'o Paranormal Aktiviti

Ништа ниси пропустио. А ви који нисте гледали Харија, мало је бедак да га сад одгледате, неће вам се свидети гарант. Ја прво читала књиге, па одгледала и стварно сам везана за филмић и ликове. А вама ће сигурно бити њаааах.

Comatose se drogira Gospodarom Prstenova.

Nisam gledao Maratonci trče počasni krug.

Нисам гледао никад ''Три метра изнад неба'' и не пада ми на памет. Ако сам имао имало недоумица око тога да ли да га погледам кад сам сазнао о чему се ради и како се филм завршава, тек ми сад не пада на памет.
Мислим, главни лик све ради због неке девојке, чак и мења себе да би јој се допао (од пропалитета постаје фин), а она га одјебе да би отишла са ликом који је исти као и он на почетку филма (пропалитет)... Да падам у бедак после гледања филма... Ма дај, бре!

Нисам гледао никад ''Три метра изнад неба'' и не пада ми на памет

+124315412314123131

Šindlerova lista, Otpisani, SF filmove, Tvajlajt 3. dio i ostale, koliko ih ima, Kuma 3, Terminatore. Još, kad se sjetim.

Tvajlajt 3. dio , Kuma 3, Terminatore

+1

'Три метра изнад неба''

Koliko na kurac idu ti FB filmovi i knjige

Daj bre kakva ,,3 metra iznad neba,, sto to spominjete kao klasik.
Jbt zivot,kad bi mi neko rekao ,,to nisi gledao?,, za taj film,oterao bi ga u pm.
Ako je popularno kod ziljavih klinki,ne mora da znaci da je popularno kod svih.
Kad bi taj film bio popularan kao sto su ostali sto su na temi,oggroman asteroid bi bio na Zemlji i vise nego dobrodosao,u stvari i sad je,ali u toj siuaciji bi bio hitan slucaj.

Који су то филмови које сви знају и о којима се прича, а које нисте гледали?

Три метра изнад неба

Први филм на теми за који нисам ни чуо до сад.

Ја сам мислио на филмове скоро универзално признате и популарне, рецимо "Психо", "Казабланка", "Кум", "Стар ворс" "Терминатор" оригинални и Т2, "Умри мушки" и слично, отприлике сви које имам на уму су и релативно стари филмови и одолевају времену. Ово Твајлајт и то, то има добре шансе да испари из сећања свих чим сви фанови постану пунолетни.

Nisam gledo onaj ćetvrti Umri mučki