Prijava

Ми Цигани се волимо и ван Џурџевдан, не трошимо паре за кредит и кондоме и зато имамо тринест деца!

Kol'ko si stavio u škola?

Нисам тео ниједно да ставим у школа, ал Палма реко да морам ако очу јагње за Џурџевдан и обечо ми да ће деца да ми иду на мору и у Грчкој. И ја онда послао Ромарија и Љовисну!

Što više deca u škola, više mogu d'ukradu, šalji i ostalo!

Срећна нова година и божићни празници жели вам Телеком Србија !

Ја се питам ко смишља оне имбецилне поруке за жићбо и бадње вече. Стигло ми 10ак комада од људи који се нису сетили ни рођендан да ми честитају. ЈЕБО ВАС ИСУС БРЕ!

Ристо се диро, бтњ.

Cestitam svom cenjenom prasetu uspesan prelazak na onu stranu :D

Срам те било ницка.

Meni je isto čestitati Božić i tako te praznike posle ponoći pomalo glupo. Šta ja znam. Ali počeo sam i sam da praktikujem. Pošto, hvala Bogu uvek sam budan u ovo doba, pa čet, skajp, sms, nekada i msn i druga sajber čuda, uvek meni prvo čestitaju, a ja volim da prvo ustanem, obavim molitvu, doručak sa porodicom, pa tek onda da se bacim na čestitke. I onda sam uvek ispadao stoka "koja se nikad ne seti da čestita". E, ove godine sam ih bombardovao (skoro) sve.

ЈЕБО ВАС ИСУС БРЕ!

Uvredio si gomilu ljudi ,i to po verskoj osnovi na današnji dan. To je već previše.

Корле, то је зато што је некрст...

мени је мука од таквих верника. и вечерас ми је баш било уз курац (да простите ви верници који данас не псујете како би целе године били добри и то...) кад сам гледао по фејсбуку оне поруке "срећан божић <3 " и сличне дебилне ствари у 0:00, но сам се једноставно одјавио, како не бих напушио већину људи тамо. божић се честита ујутру, како ја знам, и то са "христос се роди", а не са неким гејсрцима и сличним говнима. искењам се по вери таквих који су честитали божић на фејсу у дван'ес и отишли да једу прасетину. чему онда пост уопште, само тог једног дана? аукурац, ако се пости тако уз курац, што би и постили...
Јуче ми је друг послао поруку у којој ми честита бадње вече (то се честита?!) у којој ми поручује (наравно, у стиховима, које су претпостављам смишљале курсаџије и иван ивановић заједно) да ми жели да ми свака да пичке, и да сјебем све душмане и њихове жене да појебем, ал' да будем добар па и њему да оставим нешто. још једном, посерем се у веру таквим верницима.

посерем се у веру таквим верницима.

+∞

Мир бугарски, Христо Стоичков!

Mene jutros probudila poruka od ortaka koji mi čestita božić. Nisam mu odgovorio, zato što me je govanr probudio.

лололо хујо објаснијо!

тадићу шиптари честитали божић камењем. Сад он њима треба да да леба, то је ваљда обичај

А хиљаду статуса на фејсу, је ли то Божић данас?