Костими дифолт профил слике

1. хахахаха требао си сисице мало да појачаш, али младеж је победио!! баш ме занимало да ли ћеш метити младеж :)))

2. Pa naravno da bih metio mladez.

3. Meho Spužić i Alija Sirotanović?

4. Vidi, Dejse, prepoznao sam ih, nije bilo teško, ali probaj sledeći put da slike ne nazoveš boradugić.jpg i luis.jpg

EDIT: Je l' ova crna traka kod Luisa zbog žalosti?

5. Mrzelo me, verovao sam u vaše poštenje :D

EDIT. Nego kako!

6. Стормо, љубим те у пичић за Олафа!

7. TOOOO SINE! OVO IDE NA AVATAR! Ako se slažeš sa tim naravno :D

8. Bora svira kožnu frulu!

9. Može neki dobar batica da mi napravi profilnu sa Jimijem Xendrixom ili nešto na tu foru, kako drži gitaru i to ... Ako stvarno neko uradi, ne znam ... kupiću mu milku 300 g sa lešnicima i prelivom od karamele sa trešnjom na vrhu ! I šlagom ! Aj' pliz neko da mi uradi ... Hvala unapred ... :)

10. Џимикс погледај да није већ неко урадио. Чини ми се да је неко направио или сам можда ја то умислио, ко ће све да попамти. :)

11. Џимикс погледај да није већ неко урадио. Чини ми се да је неко направио или сам можда ја то умислио, ко ће све да попамти. :)

Odgledao sam sve. Niko nije Jimija ...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.