Prijava

Da li neko moze da mi objasni na osnovu cega neko moze biti tuzen ako stavi JAVNE fotografije sa fejsbuka?
Jer ako nesto okacis na taj fejsbuk, to definitivno vise nije privatno nego u vlasnistvu fejsbuka. Isto kao sto kad napisem defku na vukajliju, to vise nije moja defka nego vukajlijina.

Da li bi ti bilo svejedno kada bi neko napravio poster sa tvojom slikom sa fejsa i napisao "ovo je kreten"? Upozorenje je stavljeno baš zbog takvih posprdnih i uvredljivih komentara koji mogu doći do vlasnika fotke a vlasnik može da tuži tog što je postavio, za zloupotrebu fotke a i vlasnika sajta i moderatore što su dozvolili da taj poster stoji.

Tipa ja stavim tvoju sliku i napisem, najveci pajdoman iz kraja, to nekom moze biti uvrjedljivo

Pa brate ako piše da je zabranjeno, zabranjeno je ..
Mnogoo je profila u poslednje vreme napravljeno samo zbog toga .. uzmu sliku sa fb-a napišu neki debilni komentar i okače .. Pa ima dovoljno slika da se može i bez toga ...

Decxko, замисли да напишеш књигу. Објави је неки издавач. Шта мислиш да ли то значи да сви остали издавачи могу да прекуцавају твоје животно дело без икаквих законских проблема? Јбг. исто си је објавио и исто је јавна, као и та фотографија. Тинк ебау дет...

Au majku mu, imam ja jedan poster gde sam bez halala svojeručno slikao neke dve mačkice na ulici pa još okačio uz posprdan komentar, jebah ježa ako neko vidi.