Prijava

Ja smatram da su internet forumi daleko štetniji po pitanju sputavanja

razmišljanja o nekim fundamentalnim istinama o prirodi ili pronalaženja leka za rak i sidu.
– Dr. Carolyn Porco, planetolog

jer toliko je strušnjaka i intelektualaca na njima koji troše svoje vrijeme i intelekt na objašnjavanje nekih stvari raji.

KOBJASNIO!

Bane kreno sam da ti odgovorim al onda sam pomislio "jebote da se raspravljaš sa banetom pa to ti je ispod časti" pa sam dakle odustao od takve gluposti

Цео уводни пост је го курац и свако са трећином нервне ћелије би могао да га растави по пасусима и да се посере у међупростор. Уосталом, ако хоћеш да педесиљада нерепрезентативних примерака еволуције утераш у музеј или на изложбу само ће се девалвирати уметност или било шта друго што би се маси презентовало. А и валсинарб упорно покушава да направи ту паралелу између спорта и религије и да запева имеџин ол д пипл. Замисли да нема религије или спорта. Не би било ратова. :) Аха. Супериорна логика. А и, брате, хоћу да кад идем на утакмицу видим петиљада примерака еволуције који арлаучу да би се противник збунио или судија уплашио. Хоћу, бре, да победим Ефес! А јесте, у праву си. Нисам то ја победио. Али погледај то на следећи начин. Гледаш како је Докинс поткачио неког креационисту. Признај да мало пишнеш у гаће. А јесте их разбили аргументима!? С друге стране, кад сам на опери хоћу да се не разговара и искључе мобилни телефони.

Имеџин ол д пипл да користе своје слободно време да налазе лекове за рат! :)

YouCantHandleTheTruć, pre 18 minuta sam ti odgovorio, na istoj ovoj temi, za slučaj da ni to ne shvatiš. Znači, klikneš na broj 15 (znaš da brojiš dotle?) i pročitaj moj poslednji post na toj strani. Onda još jednom, i još jednom ako treba.

Како си ми могао одговорити на прошлој страни кад ми је пост на овој?

Bane je predvideo šta ćeš napisati
BANE ZNA

Zato što zahvaljujući razvijenom prefrontalnom režnju imam prediktivne moći i svaki moj post je kao mala enciklopedija, drugim rečima - sveobuhvatan.

Zato što zahvaljujući razvijenom prefrontalnom režnju imam prediktivne moći i svaki moj post je kao mala enciklopedija, drugim rečima - sveobuhvatan.

Не сери.

ахахахахахахахахах

Најшмешније од свега је што један, пази, ПСИХОЛОГ (будући, ваљда) прича о бесмислености и прецењености спорта. хохо

Мало ми је тешко да озбиљно схватим пост који поентира са "друштво је криво што". :) Па и та паралела између спорта и религије ти не говори нешто о Друштву? А је л' друштво криво што просечан Европљанин баци пола кила хране дневно? Спорт је ту и најмање лош. Замисли да носимо овакве шешире:
http://www.cios.org/www/ejc/images/gournelos-image004.jpg
ако ме разумеш...

Ова расправа не води никуда, мислим да треба да се закључа тема сад, јер сте неандерталци и уметсто да расправљате о спорту ви дрвите курац да л' се валсинарб играо са барбиком.
Мада, ако мене питате, мислим да јесте.

Па не мора да не води никуда. Можемо сад да расправљамо о још неким лошим аспектима савременог друштва. Ево, рецимо, можемо да причамо како се у савременом друштву отуђујемо и постајемо усамљени.

I kako mora doći do revolucije radničke klase i da pustimo breade, neko veće neko Lenjin.

Cernogod je u pravu, ne treba raspravljati zasto se Vaslinar igrao sa lutkama, i koje su posledice toga...mada, s druge strane, niko drugi nije ni podrzao njegovu jurodivu teoriju, pa ne znam o cemu bi se drugo i pisalo.

Расел се преврће у гробу. :)

Sport je najidiotskija ljudska delatnost

Tu mu odajem priznanje.