Очи - огледало душе или средство за посматрање гузица и брадавки ?

Thumb_new_england_street

Leno brat

Мени су плаве очи кул реално, некако ружно биће пролепшају, најозбиљније.
А прво гледам сисе, па лице, кад прође буљу.

Thumb_558114_170665929755622_2140274095_n

javio

smem da se reklamiram?

mrzi me da pisem odgovor a vec imam definiciju..

Njene oci

Thumb_the-stig-black-stig

električar

Šomi aj upucaj se lolo

Thumb_212064sam-elliott-posters

brdac

Како да јој видиш прво очи кад сваког прво видиш из даљине?
А што се тиче самих очију, није претерано битно какве су, најбитније је да су уклопљене са фацом. Црне, браон па и зелене су ок, једино ми се плаве баш нешто не свиђају, што неко рече изгледају као да су метиљави. А једино још горе од плавих очију је комбинација таквих очију са плавом косом, мртвачким теном, челом од пола метра и главом округлом као фудбалска лопта. Што ће рећи већина северњачких жена.

Thumb_417880_367573946677217_2033880929_n

Shomy23

Јеби га, неко се пали на дојку, ја се палим на зелене очи. Има људи који се пале и на длакаву пичку, њихова ствар. Све је ствар укуса.

Thumb_crni-gruja-i-kamen-mudrosti

crnigrujan

Meni sve neke graorastih očiju naleću, slučajnos' - ne verujem.

Thumb_d

menijesamodosadno

Не волим да их гледам у очи. Баба ми причала да неке могу да те омађијају па полудиш. Медузе, виле пизде материне фазон.

Thumb_the-fashion-1960-women-dress-up-hippie-ly2

Tračica

Izrazito je bitno da nemaju konjuktivitis ili čmičak ololol

Thumb_1201sm_ocp_w380_h300__1_

Comatose

Шоми, ја имам зелене очи. 'Очемо се туцамо? лололо Него, не мора да има очи, ако има добру сису, ето, рек'о сам.

Thumb_212064sam-elliott-posters

brdac

Е да, из прве извалим кад нека има сочива.

Shomy23

Коматос, моје су зелено-плаве, дућкај га, имам дечка !

Thumb_jon-lord-deep-purple-31487811-500-3252

Реме

Мени су очи и осмех две најбитније ствари на жени, девојци. Јебо сису ако нема то нешто у очима. И битнији је облик очију него боја. Ал' зелене очи иду кул уз смеђу косу. А и плаве волим. Иначе имам плаве очи. Мада не знам коју боју највише волим. Светле очи су осетљивије, па и углавном људи који имају светле очи носе наочаре. Али јебига, можда су и лепше.

Thumb_girl_road_rain__tan

forget-me-not

Reme, otkad ti imaš plave oči? :))

Shomy23

Мени су очи и осмех две најбитније ствари на жени, девојци.

Мој човек !

Thumb_jon-lord-deep-purple-31487811-500-3252

Реме

Reme, otkad ti imaš plave oči? :))

Од рођења? :) Ти ме изгледа дуго ниси видела. :) Ајд' да прођу ови рокови па се онда видимо. :Д

Thumb_girl_road_rain__tan

forget-me-not

Nisam :)) Moguće, mada sam mislila da su neke tamnije... :) Ajd' važi, ja sam free :)

E, al' ima nešto u tome da može dosta toga da se vidi u očima... odnosno, u pogledu... Nije bitno koje su boje, neki kažu zelene su lukave, plave urokljive i sl. Nema to veze. Al' nekome se prosto vidi u očima nešto dobro, odnosno loše... Ili bolje reći iskrenost i neiskrenost... Mada, to više ima veze sa celokupnim stavom, ponašanjem, gestikulacijom, itd, ne samo sa očima.

Thumb_default

Petar Pan Pezo$

E, al' ima nešto u tome da može dosta toga da se vidi u očima... odnosno, u pogledu... Nije bitno koje su boje, neki kažu zelene su lukave

Ovaj je baš lukav!

Thumb_daasssss

СМарко

Мени рече једна у копирницу да имам безочан поглед