Flertovanje. Priđe mi tip i izvali neku uobičajenu žvaku, a ja mu odgovorim: Mi se znamo? ili Je l' ti hoćeš nešto od mene? Uvek sam bila takva, i kao klinka i sad, ne umem i to ti je.
Flertovanje. Priđe mi tip i izvali neku uobičajenu žvaku, a ja mu odgovorim: Mi se znamo? ili Je l' ti hoćeš nešto od mene? Uvek sam bila takva, i kao klinka i sad, ne umem i to ti je.
Nije tebe Hercegovac muv'o. Naše žvake su sve, samo ne uobičajene. :)
Не знам ни ја...
Ih, kao da je nuklearna fizika... legneš na stomak, malo podigneš kukove i opustiš se :)
ahahahahaha
rekoh da ne znam da JEBEM a ne da budem jeban.... Ja živim u Bosni, ako ništa, čitav život te jebu, naučiš vremenom....
otklen si kiflo i šećeru?
Алкохол. Јер сам свиња.
- Brijanje
- Kladionica
- Poezija
- Pink, Grand ...
- Ples u kolu, pogotovo ako je kolo strujno
- Kišobran
jebiga kiflo, namestila mi se zajebancija pa da malo razveselim temu, ne zameri...
Kad vidim asatov i moj avatar u istom kadru pobunim se
Nije tebe Hercegovac muv'o. Naše žvake su sve, samo ne uobičajene. :)
Onda, ako možda naletim na Hercegovca, naučim da flertujem! :)
Khm
Dogovorićemo se. :)
Khm
Hahahahahaha
Ekipni sportovi s loptom.
Igram i dalje, iako sam češće povređen nego zdrav ...i biće tako dok ne ukapiram "neke stvari".
Srce hoće al' dupe klokoće.
Elegancija. Kako god da se skockam (kad se mora) uvek ima neki šiz detalj koji daje neozbiljan ton.
Провод и слично по дискотекама, где тура пића кошта 1500 кинти
Vecina covecanstva, i po neki izfrustrirani pas.
Prokleto pranje prozora...dzaba svi preparati i krpe ovoga sveta vec 2 sata se patim s njima nikako da ne budu muzgavi...moracu se zeniti nem druge