Prijava

И Стефановић и Вермез нису лоше опције.

Легенда је, ал не може Хрват да нам буде селектор а камоли кад играмо с њима у групи.

Ja jebte, ni na kraj pameti mi nije.. Onda Stanoje.

Aaaaa, kakav car jebote! Majke mi je legenda! :D Ali k'o što reče David, ne bi mogao da bude. Ja, naravno, ne bih imao ništa protiv, ali opet ne bi bilo baš prikladno da nam selektor reprezentacije bude bilo koji stranac. Ako je reprezentacija, onda naš čovek i ćao. Takođe ne bi bilo loše ni da nas Tumba preuzme.

Ау Блејк, неби ти било лоше да нас води Блажевић а чини ми се да си написао да неби гледао репрезентацију ако би Станоје био селектор?

Meni se ne svidja Mihajlovic nikako,ne znam sto ali mislim da ce pogorsati stvar ako se pogorsati moze.

Ау Блејк, неби ти било лоше да нас води Блажевић а чини ми се да си написао да неби гледао репрезентацију ако би Станоје био селектор?

Ne bi mi bilo loše samo zato što je Ćiro carina, a taj Stanoje je 10 puta veće govno od njega i toliki nemač pojma da nisi svestan! 'Nači pre bih voleo da vidim onog Tompsona na mestu selektora nego tog idiota. A i ovako sam se smejao kao kreten kad smo pukli kod kuće od Estonije zato što sam na onom SP-u istrošio toliko živaca da je to stravično. Od tad se smejem našim idiotima dokle god ne dođe neko normalan u repku.

retko ko će moći da parira po poznavanju igre, taktici i elokventnosti ovom čoveku, legendi i pristalici jedne lepršave i prepoznatljive igre.

http://www.b92.net/news/pics/2011/07/5061158434e303b393eac4082375985_orig.jpg

Ja mislim da bi stranac trebao da vodi reprezentaciju, nasi ljudi su govna. Predlazem Zdenjeka Zemana.

хаахахах али погледај ту лобању као да су га пустили из установе неке

и овде је прејак
http://www.novosti.rs/upload/images/2011/03/1703j/sp-pizon.jpg

Која је то блентава фаца лоло.

МЕНЕ
ИМАМ ИСКУСТВО ИГРАЊА МЕНАЏЕРА ОД 2002.
ОСВОЈИО САМ СВЕ ШТО СЕ МОГЛО ОСВОЈИТИ И СА КЛУБОВИМА И СА РЕПКОМ.

Најјачи је Запатин коментар у комбинацији са сликом. Да мало скрати, па да направи постер, било би до јаја. :Д Мада верујем да већ има милиЈон постера са Пижончетом.

realno, žonpi. zašto? zato što je gledanje reprezentacije sa njim na čelu činilo da se osećaš bolje povodom sebe....ej oni igraju u najboljim klubovima, zgodni su, imaju puno para, a pogledaj sad kako su smešni kad ih vodi ovaj alkos.

gledanje tih tekmi bilo je smešnije od najbolje komedije...i znao si da ne možemo da napravimo ništa s njim, tako da je razočaranje što nismo otišli na EP bilo manje nego kad te antara dovede do SP pa usere motku. a nema ničeg goreg nego kad se ponadaš pa se sve izjalovi.

nije fudbal naš sport.

nije fudbal naš sport.

+gazilion.