Prijava

Kako se kanteruje jebeni bik sto trci preko cele mape?

OMAGAD DONT BI A PUSI TAKER OMAGAD HIZ SOU DED AJM GUCI JOUR GUCI AAAAAA SIJEEEEEEEET GG VI FAKIN LOST GG VI FAKING VON FAK JUU AJM GONA FAK HIZ ESHOL NATING OF VELJU VAS LOST NAIIIIIIN GOU KIL DEM BENGFIS ULTI BEJTED FAKING BEJTED MEN GAT HIM BOJZ

stize mk pro tastatura sa g dugmicima gde cu da bajndujem za mipa.. STIZEM PRO SCENO

Uključite jebene sabtajtlove i gledajte kad ova ćineskinja i Brning pričaju.
https://www.youtube.com/watch?v=skNU_jPNZyo

Kako se kanteruje jebeni bik sto trci preko cele mape?

stanovima i portovima.
Imaš stun a njega nema na minimapi? Staneš na spoljašnju stranu lejna (ili iza kule ako si mid) i čekaš ga da se pojavi da ga stanuješ. Ako je ispod kule često imaš i kil ako nije doša na full helte.
Nemaš stun a njega nema na mini mapi?
Ako si offlane koji može da pushuje kolko toliko a da se ne primakne (npr. magnus), udariš jednu prvu u kripove i povučeš se između T1/2.
Ako si keri i imaš 2 suporta sa sobom onda iskuliraš to jer te on i jedan offlane ne mogu ubiti a ako i ubiju nekoga imate bolji trejd uvijek dok god keri preživi, da ne pričam ako oba tima idu 3/1/1 da možeš lagano da se portaš na hardlane ako znaš da je rotirao i da ga izbejtuješ da se vrati nazad kad ima još svojih i onda jedan surprise port nekog suporta i imate wipe.
Problem sa spiritom je što ako ga pikuješ protivnik sve vrijeme zna šta tvoj tim radi i lako se prilagodi a u suštini sve što radi imaš ostale heroje koji to rade mnogo bolje. Map presence (fura, es, tinker... rekao bih i brood, bs i magina jer kad njih ne vidiš na mapi ne očekuješ gank toliko koliko od bare), keri (lol...), support (aj tu nije loš jer ima stun i može da gankuje al brt ulti je ono... da ne pričam da pomjera heroje tako da može da se desi da dok jurite da udarite nekoga zadnji put popijete neki stun ili tako nešto; sa aganimom je okej al ne znam zašto bih uzimao #4 baru kad mogu da uzmem #3 tajda kojem dobro stoji i refrešer)
Nije dovoljno jak da bude lejt gejm, ne može ni dobro mid. Većinu golda uzima od gankova ako oni propanu propane i on. Ne daš mu kil prvih 10 minuta ggwp... Da ne pričam da mu je smoke beskoristan early-mid game jer jednostavno moraju nekako da ti ga sjebu.

stize mk pro tastatura sa g dugmicima gde cu da bajndujem za mipa.. STIZEM PRO SCENO

Juče sam sjeo u neku igraonicu da igram na pro miša i ima sam 17 last hitova sa alchemistom na midu a drug mi je pomaga sa roam pudgeom i onom gej taktikom da stoji uz ivicu od mida... Toliko loš dpm da mi je došlo da se ubijem i na kraj sam abandonova al poslije sam izaša iz dote uša na kantere i izdominira iz najjače jer miš kida za te stvari al na doti nema boljeg od onog malog kancelarijskog svega mi :D

A kakvi su to dodatni bindovi koji mogu da se ubače na tim tastaturama? Ja iskreno i na ove mogu sve da se snađem samo što mi uglavnom fali map/minimap awarness kad nemam port pri sebi... a obično ga nemam sa meepom jer sam stipsa

Пазле, да играш 30% као што кењаш, цирке би имао бар 5к ммр, Цобе и Ареи би пасли траву са твојих ножних прстију и звали би те "господару"...
Толико теоретисања, а једва прелазиш 2к ммр... Како те не смори да кењаш толико? :Д

... i pasu mi travu sa nožnih prstiju uz pomoć mkbova u 15 minutu.
pozz

Како те не смори да кењаш толико? :Д

кхм

кхм

Dobro, Oki ne al ovaj smećar manta da, naučno potvrđeno.

zamisli da se qop dagger stakuje

mada bi i dalje bio sranje heroj

qop je baš jak heroj, tesko je izgubiti mid sa njom .. moje neko mišljenje ...

ne uvazava se, napisao sam ti i pesmicu koja ti objasnjava moje misljenje o tvom misljenju
roses are red
violets are blue
cyka blyat
i report u

pazl, countering sb since 2007.

Map presence brood

kad kazes map molim te reci mi da mislis jedan lejn. vecu glupost nisam davno procitao. najnemobilniji heroj u igrici. pokusali su da je bafuju, kad su stavili da spin web ima 4 charga ali opet nije mobilan heroj, pogotovo jer je van mreze sporiji od kripa.
okej, mozes razvuci po offlane i sumi ali to nije global pretnja kao sto je furi recimo.

Da ne pričam da mu je smoke beskoristan early-mid game jer jednostavno moraju nekako da ti ga sjebu.

cuj to, smoke i charge nije losa kombinacija.
ali da je smece od heroja, jeste.

Толико теоретисања, а једва прелазиш 2к ммр...

cuj prelazi, otkad to.
odustao covek na 1900. kad smo vec kod toga, kako napreduje smurf pazle, oce li biti cetvorocifren mmr?

Пазле, да играш 30% као што кењаш, цирке би имао бар 5к ммр

iz njegovih postova covek bi pomislio da stvarno nesto zna, a onda ga vidis ingame gde roamuje kao bounty, sa bracerom u inventaru, gg wp.

Da ne pričam da mu je smoke beskoristan early-mid game jer jednostavno moraju nekako da ti ga sjebu.

Sa ovim se svakako ne slažem moram reći ... Koristan je, pogotovo ako keri može ostat sam na lejnu makar na kratko, da suport ode i izgankuje mid pored varda ..
Btw bounty može da roamuje, svakako da može ...

moze, ali ne bez bootsa. znaci samo bracer.
mada kontam ga, covek krenuo na drumse, polako, track kill i leti gold.

ja mu uvijek uzmem orb of venom pored bootsa ..