Борци против дискриминације или рушитељи система традиционалних вредности? Политичка платформа београдске "Поворке поноса"

1. Upravo tako, Elenna, Džimiju ostavljamo u amanet ovu levu, zaslužio je.

2. za artemidu:))))))

3. Korleone, ako su sise obeležje žene, šta je obeležje muškarca :)?

4. ''Кад мушкарац девојци меси сисе (или оно што би ту требало да стоји) тешко да размишља и њеном коефицијенту интелигенције.''

Тачно. Зато треба да размишља о томе пре него што почне да их меси. :Д
    Замисли месиш сисе неке тамо полуретардиране калаштуре што ти се клибери на сваку одваљену небулозу... Терај бре то у пичку материну...

5. Памет је релативна ствар. Јебеш ти памет , ако женско не личи нинашта. Познате су нам овдашње феминисткиње и борци за женска права. Јбг, џабе мени интелектуалка у браку, кад ја морам да се извлачим из куће да нађем нешто сисато да смирим срце.

6. sve preko 18,Euglena:)

7. Да ли сам ја неку лаж изрекла? Не.
    Мени је увек лепше како рецимо хаљина стоји Селми Хајек него Парис Хилтон, кад је у питању горњи део.

8. Џими, нисам мислио на ретарде.:)

9. ''Korleone, ako su sise obeležje žene, šta je obeležje muškarca :)?''

А што питаш Корлеонета? Ваљда то жене треба да кажу.

10. :) тако је Џими

11. Мислим да су очи, тачније поглед, обележје мушкарца.

12. Погледајте тог Фернанда:)))))))

13. Ja ne znam, zato pitam. Nikad mi nije na pamet palo da imenujem bilo kakva obeležja. Al' pošto vidim, on zna koja su ženska, rekoh, ajd' da pitam :)

14. Јеботе, успео сам да тему о гејству претворим у хетеро дискусију. :)

Елем, ја мислим да се главна обележја мушкараца налазе ван њих.
    Џабе нам што смо лепи, кад намамо кеш. :П

15. Еуглена, то је као Јелен Пиво. Мушкарци знају зашто и како:))))

16. lepa ili ružna, pitanje je sad :P

p.s. kako bi surovi rekao.. samo neka se piše :D

17. Hvala, Korleone, nikad mi nije bilo jasnije :D

18. @Lija-Vujak

Možeš da prdneš kad ti uđe?

Ono,uvek se tako sprdamo,al' kontam da ti možeš i stvarno da odgovoriš

19. Лија-Вук. Морам да се умешам.
    То што ти и већина људи ове земље није пропутовала по страним земљама је сурова реалност овог нашег друштва. Али, ако је за излазак из земља та цена о којој говориш, боље да цео живот преседим у овом свом селу на 15 км од Београда и не изађем никада. Не смеш себи да ствараш такву слику. Није ти Артемида нити било ко други одавде који мисли да је парада лош потез, крив због твог "заточеништва" у земљи, већ они који воде ову земљу.
    Шта треба да урадимо? Да продамо свој образ, име, националност и на крају свој ЧМАР да би путовали. НЕ ХВАЛА.
    Ништа лично против тебе немам, али промени мишљење. Ако си ти за параду, ок. ЈА НИСАМ и НИКАДА НЕЋУ БИТИ.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.