Prijava

Radi se o jednom psiholoskom testu, do čijeg tacnog tumačenja ne mogu da dođem u potpunosti, ali rezultat testa je manje važan...
Ovako, imaš 10 minuta da razmisliš zašto bi bilo kome od njih dao jedinicu, dvojku, trojku, četorku ili peticu. I treba da to dobro obrazložiš. Tako dobro da možda nekog i ubediš u svoj stav. Dakle, zadatak je da oceniš njihovo ponašanje. Ko je tu postupio pametno, ko glupo, ko je bio moralan, a ko ne, ko je oličenje zla, a ko sušte dobrote.

A priča ide ovako:

S jedne strane reke su Marija i njen dečko Marko. Marko skelom pređe na drugu stranu, gde su njegovi drugovi Nikola i Petar. Posle određenog vremena Marko zove Mariju da dođe, jer mu je hitno potrebna. Marija nema novca da plati prevoz skelom, a skeledžija Žika traži nadoknadu, pa joj predlaže da spava sa njim. Marija pristaje i odlazi kod Marka. Saopštava mu da je bila prinuđena da spava sa skeležijom da bi došla do njega, a on joj odgovara da ne želi više da je vidi. Očajna i uplakana Marija odlazi kod Nikole i ispriča šta se desilo, a on odgovara da to nije njegov problem. Najzad odlazi kod Petra, koji na njenu priču odgovara da će je oženiti.

5 petar, 4 marija, 3 nikola, 2 marko, 1 žika

haahahhahaahhahahahahahahahahahaha

Жика 5 , Никола 4 , Марко 3 , Марија 2 , Петар 1.

Ово се може гледат из више углова због тога што је Марија кренула да стигне до Марка по сваку цијену јер му је хитно требала, и тиме показала своју љубав тако што је дала пичке овом возачу, а Марко је шупак јер није могао да обузда нагон баш тада.
Никола је ок лик, боли га курац, а Петар је будалетина која ожени курву, то је обично онај последњи лик :)

Шалу на страну, петар се може посматрати тако што је увидио Маријину доброту и то што она чини за љубав...

Мени су ође сви дегени осим овог Николе, он је бог

Facebook, ovuda --->

СМарко...У потпуности се слажем :)

СКЕЛЕЏИЈО, СКЕЛЕЏИЈО, ПРЕВЕЗИ МЕ ПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКООООООО!

Али има масу погледа, пази сад

Марија:

1. Ради све за човјека ког воли.
2. Глупа.

Марко:

1. Воли ђевојку али не прелази преко преваре (мање битно)
2. Не цијени нешто што је урађено због њега (хитно му је требала)

Петар:

1. Цијени пожртвованост неког другог
2. Глупан

Никола:

1. Господин. Иако неће никога да саслуша и боли га кита за туђе проблеме, господин.

:)

Мада мени је и скелеџија фаца....Пробао човек..Прошло му...Није он њу силовао... :))

Е да, не рекох за скелеџију

њега се гадим, на први поглед је ок и нормалан лик, али ако погледаш да је искористио туђу несрећу за своје задовољство, ја то не волим никако, тачније гади ми се, па оно.. :)

Жика 5 - Зато што је искористијо шансу да јебе, лепо је човјек тражио паре, она није имала. Пошто је све на добровољној бази, а тражња за сношајем је легитиман чин код сваког нормалног мушкарца, Жики иде 5.

Марија 4 - Успела је да се снађе у новонасталој ситуацији и да оствари замишљено али се није сетила да предложи Жики да буде плаћено након вожње де би је сачекао Маре и улетео са кешом те стога њој иде 4. А и плус се огребала за секс, а сви знамо колико је секс са другом особом док си у вези освежавајућ.

Петар 3 - Зато што је искористио шансу да тренутно емотиво растрзану Марију јебе. Вероватно се не би узели него би се јебали док се ситуација не би смирила и онда би отишли свако својим путем.

Марко 2 - Зато што је ипак имо рибу за разлику од своја два ортака фегета. Добија 2 зато што је мого да настави да је јебе, иако га је преварила, док не нађе неку бољу.

Никола 1 - Зато што је незаинтересовани флегма лик и никад неће јебати. Контам да навија за Фулам и да се никад није посвађо у животу.

Жика - најнижа оцена - недовољан 1

Дефинитивно није онај лик ког је Гарави Сокак опевао. Терај га у пизду материну, говно огавно.

Петар - највеће говно после Жике

Проси бившу свог ортака тако што подло користи њену растрзаност. Ем што њу додатно баца у бедак, ем што тиме пљује на ортака. Могао је макар да га пита. Говно.

Марко - ту и тамо, мада више тамо - 2 +

(или три ако баш мора). У суштини, мислим да није гад, да је ок лик, али да је то рекао у афекту. То је онај тип људи ком је језик бржи од памети. Пошто ми делује као папучарска пичка, знам да ће пузати до њених врата да би јој измасирао табане већ сутрадан. Али није лош дечко. Само глуп као курац.

Марија

Нећу да кажем да је курва него трговац. Само је глупа. Могла је да гурне Жику са скеле и превезе се сама. Колико год смешно звучало, мислим да је прилично верна свом дечку, те да би за њега и живот дала. Џаба кад је глупа. Али ценим да има добру сису. Зато прелазна (реално бих јој дао три, али може и четворка, ако баш мора, додуше слаба).

Сада ми паде на памет да је можда и подло говно које користи ситуацију и јебе се са свима кад јој то понуде, а оно је само изговор. И сигурно је јебени намћор кад нема јебену другарицу него се дружи са момковим ортацима. Једино јој признајем искреност и зато је на овом месту.

Никола

Није бачје, али је паметан. Зна да може само још више да засере ситуацију и зато ћути. С једне стране не издаје ортака као оно говно од Петра, а с друге стране је пичкетина јер се држи по страни. Да се реално оцењује, добио би три плус, али кад већ мора, нека му петица.

Да има иког нормалног ту, тај би био пијан од пивчуге или би тешио ортака, тако да га свакако ова не би давила. Али су сви говеда.

Malo je konfuzno na osnovu čega im se daju ocene i kojim redosledom, od najgoreg ka najboljem ili obrnuto.

ниЈЕ НИ БИТНО...5 као најбољем , па на доле...Ау Реме..Покидао си :)))

Ipak je Petar na dnu ljudske vrste. Žika je manje govno od njega. Žika ne zna ni nju ni njega pa mogu da razumem taj bol u kurcu, ali ovaj im je ortak. Treba ga potopiti.

zika 5
nikola 4
ostali keceve

EDIT:
ako imas i resenja sta se dobija za koliko bodova evo
zika 5
nikola 4
marko 3
marija 2 samo zato sto je rekla marku,,,da mu nije rekla njoj bi dao 3 ili 4
petar 1

Petar najveći kreten, koristi situaciju za svoju korist, a uz to glup. Ocjena 1.
Marko, normalan lik, većina bi nas tako odreagovala.Malo je kreten što je uopšte prelazio na drugu stranu bez Marije, da bi je tek kasnije zvao. Ocjena 3.
Marija, možda je dobra, ali je glupa ko kurac, ako je već uradila to što je uradila, trebala je da šuti. Ocjena 3.
Nikola, OK lik, mogao je malo manje grubo da odgovori Mariji, ali u suštini, pametan je što se ne petlja. Ocjena 4/5.
Skeledžija, kretenčina, koristi tuđu nesreću za sopstvenu korist, i to ladno, rutinski. Ocjena 1.

ajde sad ovako da zlo ne ispadnem
zika 1
zloupotreba sluzbenog polozaja... neko bi reko snalazljiv covek, ali moze se reci i ocajan kad na taj nacin dolazi do picke...a kes od svog rada nije dobio

nikoka 5
neutralan covek...sta on ima da slusa ko je koga karo i da se cima oko toga? dao bih mu 3 ili 4, ali u svoj ovoj zbrci ne vidim kulju osobu od njega...iz ovoga nista dobro ne moze da ispadne

marija 4
necu sigurno dati petru 4 jer je paljevina....a necu marku sigurno dati vise nego mariji, ko ga je tero da je pozuruje...a jos ne ceni sto je iskrena

petar 3
cisto da ispadne veci covek od marka...ali ne svidja mi se nikako to sto je taka paljevina...ova je mogla ladno da ga slaze...ne kaze narod bezveze "ko o cemu, kurva o postenju"... kul sto je sasluso, al ne moze covek da ozeni svaku "postenu" sa "tuznom pricom"

marko 2
vec sam gore opiso kroz druge sto mi se ne svidja...ironicno, lik se ne mora razlikovati mnogo od nikole kao licnost


nego, malo je informacija ovde...npr iz informacije
"u ovoj prici inace svako svakog jebe van ovog incidenta, tj ovakvi incidenti su cesti"
trebalo bi turiti nikolu na prvo mesto, a petru dati keca jer je previse osetljiv...ili je perverznjak

a iz informacije
"u ovoj sredini nema gotovo nikad varanja, incidenti su retki"
nikoll bi trebalo dati manje bodova jer nema obzira za tudje probleme

lec sii
Mislim da je Žika dobro postupio pošto je omogućio Mariji da i pored toga što nema para pređe skelu. Čak joj nije tražio ni rčma, tako da je sasvim dobar čoek. 5

Nikola, jednostavno ne petlja se u tuđe stvari, a uopšte i ne poznaje Mariju. 4

Marija, spojila je ugodno s korisnim. Vidjela joj pička puta, a još je prešla skelu na osnovu toga. Zaslužuje 3

Marko, glup ko ćuskija. Ostavio ženu sa skeledžijom na drugoj strani rijeke. Možda bi jebao i da nije trebala da pređe. 2

Petar, krajnje nemoralan lik. Iskoristio je priliku, a vjerovatno je ružan ko lopov. Nije mu važno što će mu se žena jebati sa skeledžijom za jedan prevoz, pa je čak i glup. 1