Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Džoni, dodaj me za Stojnik, a možeš opušteno i Kizu.
Kizu drže u kavezu preko zime, pa na proljeće kad ga puste on kolje.
Čim bude neki termin u martu ima da nagulim maksuz u Beograd pa da malo proljudikmo uz fudbal
Најави се матори једно недељу дана унапред да знам да не дођем кад ти будеш бањавао.
иначе не верујем да идем у стојник осим ако се не погоди неко лудило, па да ме купите у раљи. већ ћемо се све договорити...
01. Enemi
02. Mančester
03. Debilko
04. Kačamak
05. Tuljan
06. Školjkaboj
07. Arlovski
08. Džoni Kurajber
01. Džoni Kurajber
02. Enemi
03. Agilni
04. Zoki Munja
05. Rakocije
06. Deki
07. Arlovski
Fejz is so hospitable he'll put you in a hospital.
Fejz is so hospitable he'll put you in a hospital.
Aјде да дође још неко ко зна д'игра, прошли пут нам је баш мало фалило да карамо платане, oлoлo
Kad je u balonu protiv drveća?
Недељом у 7.
U duhu raspolozenja povodom prve odabrane reakcije, prijavljujem se i za Stojnik :D
Ako se ja barem malo računam u takve očekujte me ako me prodje povreda.
Ja se ne racunam u takve, ali me stavite na spisak za balon lolololo
Opet u onoj kaljugi igramo?
Aj, dolazim...
Nisam pratio nešto. Đe ono bi balon?
Ja sam tu za Stojnik, možda banjava i u balon ako se skupi neki namunjeni crew...
Hahahahah, mađija.
Hahahahahahaha mojne si takav
Kod kružnog toga, stanica posle marakane ako ideš iz centra.
Dodješ do pumpe, predješ ulicu i pičiš nekih 50m
u parku koliko se sjećam ima nešto