Vukajlija Ol Star fudbal

1. ДА ЗАКАЖЕМ ОДМАХ ОВДЕ И САДА ОВОГА ЧАСА 9.3 или 10.3 СЕ ВИДИМО НА БЕТОНУ АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ. ЗИМА ЈЕ ПРОШЛА НЕЧУЈНИМ КОРАКОМ И УДАЉИЛА СЕ СА ПАШЊАКА ЗЕЛЕНИХ, НАШЕ ЛЕПЕ ЗЕМЉЕ И ДОЗВОЛИЛА ВОСУ ДА ПОНОВО ЗАЖИВИ У СЕЗОНИ БРОЈ 2. ЗНАЧИ ЗАВИСНО ОД ТЕКМЕ У СТОЈНИКУ ИГРАЋЕ СЕ ВОС, АКО СЕ УТАКМИЦА ИГРА У НЕДЕЉУ ВОС У СУБОТУ И ОБРНУТО. ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ВАС ВИДИМ НА БЕТОНСКИМ БОРИЛИШТИМА АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ И ДА ОВЕ СЕЗОНЕ НА ОПАЛИМО НЕ ЈЕДАН НЕГО ВИШЕ ОНИХ РОШТИЉА КОЈИ СУ ДОГОВАРАНИ ЗА ПРОШЛУ СЕЗОНУ. ЉУБИМ ВАС И ВИДИМО СЕ ДА ЗАПОЧНЕМО ЧАРОЛИЈУ!!!

Дођите у што већем броју, да озваничимо почетак сезоне како доликује.

ако буде лоше време померићемо га, ал ја се надам искрено да ће бити лепо време!

2. Matori mi smo se danas u balonu dogovorili da se posvetimo Stojniku i da ne igramo više na adi već samo za Stojnik i prvi vikend u mesecu (zbog para) u balonu...

3. Znači još jedna nedelja u balonu i to je to? Posle toga samo veliki?
    Ja mislim da se ipak neću registovati za veliki, mlad sam možda previše i samo ću smetati lololo

4. I da dodam da sam razočaran odlukom veća koji se oko toga dogovorio.

5. Арловски, бар си Рају истроловао ако ништа друго. :Д

6. Арле враголану малени :*

7. Bilo mi sumnjivo pošto se ne sećam kad smo o tome pričali, a onda rek'o mora da su se dogovorili pre nego što sam ušao u svlačionicu ili u kolima.
    Nego ja se tek sad setih, ko je napisao da se čekamo ispred balona i da će ispred istog biti u 10 do? Ja došao u 6 i 44 i stojim tamo smrzavam se kad ono svi već ušli

8. Ljudi u pravu je Fejs. Trebalo bi da bude lepo vreme za vikend.

Znači pošto se za Stojnik igra u nedelju u subotu možemo na Adu, ali valjalo bi negde prepodne ili tačno u podne, da bacimo kvalitetna dva sata fudbalice.
    Ja sam za. Videćemo tamo pred kraj nedelje kakvo će vreme biti.

Rajo registruj se, što da ne. Treba neko mlađi tu da trči :)

9. Мени мала долази тај викенд, ал' оно, видјећу каква ситуација буде, можда се и исцимам. А за овај викенд сам још прије недељу дана најавио да идем у Требиње, па нисам био у могућности да се појавим у балону, мада видим да сте се фино искомбиновали.

10. Jes' dono neku ljutu iz Tb Ninčilo?

11. Тек сам стиг'о јутрос, донијеће се нешто, да гори све. :Д

12. TO NINČILO MAĐIJO!!!!

13. VOS NA ADI SE MORA IGRATI!!1

14. Ada je simbol VOSA!!!!!!!!

15. TAKOE FEJZE! JEBI GUBITNIK!

16. ОВЕ СЕЗОНЕ ЛАСТА НЕК СЕ ЧУВА ИМЕ ГУБИТНИК ПРЕТВОРИЋЕМО У ПОБЕДНИК!!! ОВО ЈЕ НАША СЕЗОНА!

17. Превише времена проводиш са Буздом. :Д

18. FEJZ ORE BUZDINU NJIVU ZA MESTO U PRVOM TIMU!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.