Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Дођите у што већем броју, да озваничимо почетак сезоне како доликује.
Matori mi smo se danas u balonu dogovorili da se posvetimo Stojniku i da ne igramo više na adi već samo za Stojnik i prvi vikend u mesecu (zbog para) u balonu...
Znači još jedna nedelja u balonu i to je to? Posle toga samo veliki?
Ja mislim da se ipak neću registovati za veliki, mlad sam možda previše i samo ću smetati lololo
I da dodam da sam razočaran odlukom veća koji se oko toga dogovorio.
Арловски, бар си Рају истроловао ако ништа друго. :Д
Арле враголану малени :*
Bilo mi sumnjivo pošto se ne sećam kad smo o tome pričali, a onda rek'o mora da su se dogovorili pre nego što sam ušao u svlačionicu ili u kolima.
Nego ja se tek sad setih, ko je napisao da se čekamo ispred balona i da će ispred istog biti u 10 do? Ja došao u 6 i 44 i stojim tamo smrzavam se kad ono svi već ušli
Pu!
Ljudi u pravu je Fejs. Trebalo bi da bude lepo vreme za vikend.
Znači pošto se za Stojnik igra u nedelju u subotu možemo na Adu, ali valjalo bi negde prepodne ili tačno u podne, da bacimo kvalitetna dva sata fudbalice.
Ja sam za. Videćemo tamo pred kraj nedelje kakvo će vreme biti.
Rajo registruj se, što da ne. Treba neko mlađi tu da trči :)
Мени мала долази тај викенд, ал' оно, видјећу каква ситуација буде, можда се и исцимам. А за овај викенд сам још прије недељу дана најавио да идем у Требиње, па нисам био у могућности да се појавим у балону, мада видим да сте се фино искомбиновали.
Jes' dono neku ljutu iz Tb Ninčilo?
Тек сам стиг'о јутрос, донијеће се нешто, да гори све. :Д
TO NINČILO MAĐIJO!!!!
VOS NA ADI SE MORA IGRATI!!1
Ada je simbol VOSA!!!!!!!!
ВОС МАСТ ЛИВВ!
TAKOE FEJZE! JEBI GUBITNIK!
ОВЕ СЕЗОНЕ ЛАСТА НЕК СЕ ЧУВА ИМЕ ГУБИТНИК ПРЕТВОРИЋЕМО У ПОБЕДНИК!!! ОВО ЈЕ НАША СЕЗОНА!
Превише времена проводиш са Буздом. :Д
FEJZ ORE BUZDINU NJIVU ZA MESTO U PRVOM TIMU!