U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Izgleda. Kontam da je za ovu subotu kasno da se organizujemo, a sledeće nisam tu.
Ja u ovu subotu nikako ne mogu, imamo neko mini okupljanje u petak i ko zna dokle će trajati...
I ja bih dolazila ranije.
Agilni predlagao, ali ne vredi...
Opa. I ti bi se igrala? :O
Opaala
Ajaxe, ne budi ljubomoran.
01. Džoni
02. Ninčilo
10. Deky
Agi, kakva je situacija sa Stojnikom?
Sezona počinje u nedelju. Došao trener, ko nije bio nijednom u poslednjih mesec dana, otpao je :)
E, videh tamo na onoj prepucavačkoj temi o takmičenju da pitaše pojedini da li će se organizovati nekad neki fudbal u nekom drugom gradu... e sad, šta mislite da sledećeg leta uvedemo turnejice. Ono fazon, narednog vikenda VOS U KRAGUJEVCU, spakujemo se u par vozila i odemo da pikamo, meštani naprave svoju ekipicu, suprotstave se Lasti, Gubitniku, Flafičastima... krkamo posle negde svi zajedno i tako. VOS INSTITUCIJA!
P.S. mada ja neću moći tad, moram ljuljam bebu, lolo.
Je l'? :) Možeš li da mi završiš ispisnicu? Imam ponude...
Zovi Buzdu :)
Ja sam za to da RASKANTAGUZIMO KRAGUJEVCOA!
Ne mogu da se objašnjavam sa njim... Ali ozbiljno, ne mogu da me registruju, jer sam zvanično u Stojniku a FK Dušan Silni Šabačka Kamenica ima ozbiljne planove sa mnom. Ponuda je na stolu, po oka šenice i perdika za ogradu!
Šta je perdika?
Perdika je daska za drvenu ogradu, jednina, samo što sam trebao da napišem u množini... Perdike.
Primer:
- Sve će ti kokoši potepam!
- Ne laži kurvin sine nisu ti moje kokoši izele kupus!
- Perdikom ću te!
E, vala jesi domaćin seljak! Svaka čast :)
Što uopšte nije mala investicija ovog ambicioznog kluba. Kad se uzme u obzir da jedan od najboljih strelaca JSL, Spalević, Radnički 1923, je potpisao ugovor na dve godine a klub je dužan da mu obezbedi "Materijal za izgradnju kuće, i nadnice majstorima i pomoćnom osoblju i platu 21986 din, na račun."
НАШ ЈЕ ДЕКИ НАШ ЈЕ ДЕКИ БОЉИ ОД СПАЛЕТЕ
01. Džoni
02. Ninčilo
03. Fejs
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Reme
10. Deky