E, videh tamo na onoj prepucavačkoj temi o takmičenju da pitaše pojedini da li će se organizovati nekad neki fudbal u nekom drugom gradu... e sad, šta mislite da sledećeg leta uvedemo turnejice. Ono fazon, narednog vikenda VOS U KRAGUJEVCU, spakujemo se u par vozila i odemo da pikamo, meštani naprave svoju ekipicu, suprotstave se Lasti, Gubitniku, Flafičastima... krkamo posle negde svi zajedno i tako. VOS INSTITUCIJA!
P.S. mada ja neću moći tad, moram ljuljam bebu, lolo.
Ne mogu da se objašnjavam sa njim... Ali ozbiljno, ne mogu da me registruju, jer sam zvanično u Stojniku a FK Dušan Silni Šabačka Kamenica ima ozbiljne planove sa mnom. Ponuda je na stolu, po oka šenice i perdika za ogradu!
Što uopšte nije mala investicija ovog ambicioznog kluba. Kad se uzme u obzir da jedan od najboljih strelaca JSL, Spalević, Radnički 1923, je potpisao ugovor na dve godine a klub je dužan da mu obezbedi "Materijal za izgradnju kuće, i nadnice majstorima i pomoćnom osoblju i platu 21986 din, na račun."
Izgleda. Kontam da je za ovu subotu kasno da se organizujemo, a sledeće nisam tu.
Ja u ovu subotu nikako ne mogu, imamo neko mini okupljanje u petak i ko zna dokle će trajati...
I ja bih dolazila ranije.
Agilni predlagao, ali ne vredi...
Opa. I ti bi se igrala? :O
Opaala
Ajaxe, ne budi ljubomoran.
01. Džoni
02. Ninčilo
10. Deky
Agi, kakva je situacija sa Stojnikom?
Sezona počinje u nedelju. Došao trener, ko nije bio nijednom u poslednjih mesec dana, otpao je :)
E, videh tamo na onoj prepucavačkoj temi o takmičenju da pitaše pojedini da li će se organizovati nekad neki fudbal u nekom drugom gradu... e sad, šta mislite da sledećeg leta uvedemo turnejice. Ono fazon, narednog vikenda VOS U KRAGUJEVCU, spakujemo se u par vozila i odemo da pikamo, meštani naprave svoju ekipicu, suprotstave se Lasti, Gubitniku, Flafičastima... krkamo posle negde svi zajedno i tako. VOS INSTITUCIJA!
P.S. mada ja neću moći tad, moram ljuljam bebu, lolo.
Je l'? :) Možeš li da mi završiš ispisnicu? Imam ponude...
Zovi Buzdu :)
Ja sam za to da RASKANTAGUZIMO KRAGUJEVCOA!
Ne mogu da se objašnjavam sa njim... Ali ozbiljno, ne mogu da me registruju, jer sam zvanično u Stojniku a FK Dušan Silni Šabačka Kamenica ima ozbiljne planove sa mnom. Ponuda je na stolu, po oka šenice i perdika za ogradu!
Šta je perdika?
Perdika je daska za drvenu ogradu, jednina, samo što sam trebao da napišem u množini... Perdike.
Primer:
- Sve će ti kokoši potepam!
- Ne laži kurvin sine nisu ti moje kokoši izele kupus!
- Perdikom ću te!
E, vala jesi domaćin seljak! Svaka čast :)
Što uopšte nije mala investicija ovog ambicioznog kluba. Kad se uzme u obzir da jedan od najboljih strelaca JSL, Spalević, Radnički 1923, je potpisao ugovor na dve godine a klub je dužan da mu obezbedi "Materijal za izgradnju kuće, i nadnice majstorima i pomoćnom osoblju i platu 21986 din, na račun."
НАШ ЈЕ ДЕКИ НАШ ЈЕ ДЕКИ БОЉИ ОД СПАЛЕТЕ
01. Džoni
02. Ninčilo
03. Fejs
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Reme
10. Deky