Prijava

Цррррррррни Лекса ал си га испланирао... Са све Кришитом :)

Ја ћу да бодрим Холандију и браћу Русе!

Nemci, Španci i Holanđani su realno najveći favoriti. Hrvati možda iznenade plasmanom u polufinale. Englezi će razočarati kao i uvek. Eto, toliko od mene. Živeli.

Je l se kvalifikovali Rusi?

dva točena. moj alter ego će doći samo da se isplače nad sudbinom zemalja bivše sfrj

Mene zanima u kakvom će izdanju Ukrajinke da se pojave... :)

Грчка, Русија, Португал, Холандија тако ти су ми симпа, а против мултиетничке Немачке и афричке Француске јер руше смисао репрезентативног фудбала, ал у суштини ни за кога не навијам нити против неког навијам специјално, надам се добром фудбалу, бољем од сп `10 и без вувузела мртвих, јебене вувузеле треба их опорезивати и кориснике подвћи психо тесту, зашто неко користи тако дебилну ствар... јебене вувузеле

Готивим Немце већ неко време и кад се издвоје најјачи у самој завршници обично навијам за њих. И руку на срце Давиде не форсирају они толико црнце и остале као Французи. :) Има Турака али ништа страшно, плус Озил је врхунски играч.

Овај пут би ми било драго да Ирци ураде нешто, а Енглези би могли бити пријатно "изненађење".
едит:
http://www5.calshop.biz/notizie/wp-content/uploads/2006/05/Filippo%20Inzaghi%20%28Milan%29%20%28Omega%29.jpg
хаха како је крвав овде инзаги, то је тај блажени поглед. ко са иконе

Potpisujem ovo za vuvuzele. Isto osinjak, jebemu krv.

Ima nade za atmosferu, Ukrajinke me neće razočarati, pazi šta ti kažem. :)

Истина, Немачка стварно је увек имала душу, никада их нисам волео али јаки су, само ме нервира што баш тим убацивањем Турака и Пољака нарушавају тај шмек, ал ај као ипак су ови скоро па прави Немци, одрасли тамо итд.

Инзаги хаос :)) као да је видо сина како даје го из офсајда и био у фазону дец мај сан

те северњакиње су луде, дивље :)

Valjda istok, Davide. :)

дивље

Ja hoću da probam nešto novo, nešto divlje :)

хахаха то је толико стара фора а и даље може да се користи :))

Некако, кад гледам ове групе, не радујем се нешто ЕП-у. Пре су биле много јаче "слабије" екипе.

Сад гледам у групи А Грци и Чеси. Грци несретници, укењало их једном и од тад се више не састављају с лоптом. А ни пре тога реално. Чеме су ми биле готивне пре, док је игр'о један од мојих омиљених играча - Поборски. Био још Недвед, Бергер, Кука, Шмицер, голманчина Коуба и компанија. Касније су исто били готивни, док су још увек играли Поборски и Недвед са Росицким, Барошом, Колером, Јанкуловским, Чемом... Ова екипа је била можда још јача, ал' Грци сјебаше тада. :Д Готивим то првенство из 2004, иако су Грци освојили са бункерицом. Руси су били најбоље изненађење 2008. године. Они и Холанђани ме тада једини нису сморили. Пољаци увек смарају. Кад њих гледам, питам се: ко ме тера да гледам све те текме на првенствима?

Група Б је добра што се тиче именâ, али осећам да ће утакмице бити много испод очекивања. Тако је то сад нешто постало, кад играју јаки, човек се смори. Португал је некад знао лепо да зачини групу. На пример 2000. су играли јако готиван фудбал. Све поразбијали у групама, а и Румуни су били одлични. Швабе и Енглези тад испали. Данашњи Португал више нема везе с оним некадашњим. Могу и да освоје првенство, али кладим се да неће имати ту душу к'о онај тим. Данци су одувек некако смарали. Не сећам се како је то било '92, верујем да су играли добар фудбал, али ово касније ми некако све досадно. Е да, једино 2004. су ми се свиђали. Тачније: Гравесен је кидао! Да поновим, јако лепо првенство. (:

Група В изгледа онако... Знамо тај глупи италијански фудбал. Кад буду играли против Шпаније, то ће изгледати к'о јучерашња текма Челси-Барса. Мислим да не треба да помињем ко је ко. :Д Крајем деведесетих и почетком прве деценије овог века сам готивио како играју, а и лига им је била тад до јаја, дефинитивно најјача. Сад све некако јадно. Од оног Европског 2004, кад су засрали, све им је кренуло низбрдо. Само што су освојили СвеЦко. :Д Ал' са курцем од игре. Ирци су 2002. на СП-у били занимљиви, ал' не сад нешто посебно. Не очекујем ништа боље од њих. Хрвати можда одиграју неке занимљиве текме к'о 2004. против Француза. Та је била много добра. Мис'им, са екипом из '98. би било глупо да их поредим, кад су ови сад реално немачи појма за ондашњу екипу.

И остала ми још група Г. Ту су Швеђани и Украјинци. Украјинци нису чест гост на овим такмичењима. Њих ћемо да видимо. Швеђани су, чини ми се, слаби у односу на нека претходна времена. 2004. је то била екипа за коју сам навиј'о. Навијаћу опет, али не очекујем пуно од њих. Променио им се фудбал доста. Рек'о би' да сад играју много ружнији фудбал од онда.

Добро да бар нема Турака. Глед'о сам неке њихове текме са квалификација - жасу! Нас, хвала Богу, нема. Само бисмо се избламирали. Жао ми што Црногорци нису ушли, бар један тим да имамо. :Д Ценим да би било занимљивије да се уместо Пољске Босна на пример квалификовала.

ЕДИТ: У јеее... Кога мрзи, не мора да чита. :Д

Прочито :)) да се пофалим

нагласак на имена на и не на а, Босна би била интересантнија од Пољске дефинитивно, не верујем да ће Португал да игра досадно, Енглеска делује спремна да коначно нешто уради, Холандија и Шпанија ће стандардно врхунски да одиграју, Немци солидно, виђећемо, биће ваљда замиљивије од последњег светског

А група
1. Грчка
2. Пољска
3. Русија
4. Чешка

Не знам, група је прилично изједначена, али нема ни једног врхунског тима, сви имају шансе да прођу. Руси немају неку екипу, док је она екипа из 2008. била нешто посебно, дошли ниоткуда и одиграли невероватно. Грци су њаах, константно на ЕП, али немају шта да траже, једноставно нису довољно квалитетни. Пољаци и Чеси, јебем ли га, биће клања без много квалитетног фудбала.

Б група
1. Немачка
2. Холандија
3. Португал
4. Данска

Типујем на Немце и Холанђане, Португалцима не дајем неке шансе, превише су педерска селекција да би одрадили нешто више. Имају одличне играче, али их кочи циганлук. Ето, не волим ни Немце ни Холанђане, али у овој групи навијам за Швабе. Јебига, већ дуго немају нека луда имена, али одувек имају оно што је најбитније, тим. И свака им част на томе. Волео бих да прођу.

Ц група
1. Италија
2. Шпанија
3. Хрватска
4. Ирска

Хм, овде навијам за Шпанце, а и чини ми се да ће они сигурно проћи даље. Што се тиче осталих, волео бих да прођу Ирци, а мислим да то и није претерано нереално, али опет мислим да ће прорадити жабарштина, јер не може да прође такмичење без њих. Не волим их, али свака им част на свему до сада. Хрвати су добри, чак јако добри, и не би ми било криво да прођу, само не знам, имам утисак да дебело почињу да се уклапају у сивило Балкана, и да их то тренутно доста кочи. Једноставно ће им то и пресудити. Ирци - без икакве технике, али ће се борити до фанатичности и до смрти, што итекако може да значи. Типујем на пораз од Шпаније, и једну победу и једну нерешену.

Д група
1. Француска
2. Енглеска
3. Украјина
4. Шведска

Енглези ће проћи. И надам се пролазу Украјине, не зато што их нешто волим, него зато што су ми тотални Дејан Цукић, и зато што ми је Француска једна од најодвратнија селекција на овом ЕП. Једноставно су ми неизмерно антипатични. Са друге стране, Швеђани, јебем ли га, једноставно, онај носоња ми је одвратан, а сами Швеђани су тотални смор од репрезентације. А немају ни Хенрика Ларсона, кога сматрам легендом.

posto se po poslednjim vecim fudbalskim prvenstvima vidi da bolje prolaze reprezentacije koje imaju muda i ladnu glavu u odbrani od onih koje imaju "igrace", cini mi se da ce ovaj euro da bude neizvestan kao sto je i uvek u poslednje vreme, i da se tesko unapred moze predvideti po "kvalitetu" ko ce iz koje grupe itd...

mada za pobedu ipak tipujem na spaniju, cini se da su uklopili stvari trenutno, i ako se ne isciganisu vremenom, osvajace.

Za Holanđane i Ruse. Protiv Španaca.

Prolaze:
A:
Rusija i Češka
B:
Nemačka i Holandija
C:
Italija i Španija (možda i osvoje)
D:
Ovde je sve moguće.
Zanimljive grupe. :)

Za Holanđane i Ruse.

+1

Za Holanđane i Ruse.

Колико је ово болесна комбинација. Ценим да за Русе навијаш зато што су Руси, јер нема другог разлога због кога би навијао за њих, а са друге стране, ако си оријентисан ка Русима, јебао си му мајку са Холанђанима. :)

Елем, ја навијам за Шпанце и Ирце.