UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

Thumb_lolo

Јованча

Коначно тема!
Енглези у полуфиналу, Холанђани исто, Немци и Шпанци. Италијани и Французи пуше још у групи, по заслузи.

Thumb_53014457

Фејзбукманијак

стандардно за Чехе и Данце.

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Nemci, pa braca Rusi....jebem gde stignem.

Thumb_delboy

Frankie Wilde

Е, а ко ће Шпанцима напред играти? Виља повређен, јел Љоренте улеће? И ако Торес буде играо, неће освојити сигурно лоло.

Thumb_kortan

Acke

Voleo bih da braća Irci nakantaju rvate i eventualno žabare.

Ali verovatno od toga ništa, tako da navijam za narandžaste jer ih gotivim još od Klajverta i Overmarsa bez obzira na ono trpanje od 6:1.

Imaju majstore van Persija, Snajdera, van der Varta i Robena i igraju lep fudbal, doduše imaju i strvinare de Jonga i van Bomela.

Red bi bio da pozovu van Nisterloja, čisto da se čovek oprosti od reprezentacije kako dolikuje.

Thumb_da-li-je-sada-jasnije

Champy

Е, а ко ће Шпанцима напред играти? Виља повређен, јел Љоренте улеће? И ако Торес буде играо, неће освојити сигурно лоло.

Ljorente, Soldado i Tores.

Thumb_6a00d8341c630a53ef010535f6a71f970c-800wi

Шерлок

Tores je opasan promašaj..

Champy

Tores je opasan promašaj..

Teške su to riječi za takvog igrača... Do ove sezone, Tores se smatrao jednim od najvećih svjetskih napadača. Ove sezone je u golgeterskoj krizi, a i ne igra puno u zadnje vrijeme, pa je malo poljuljan taj njegov ugled. Ali zasigurno da je klasa.

Thumb_slika0176

Rosoneri

Teške su to riječi za takvog igrača... Do ove sezone, Tores se smatrao jednim od najvećih svjetskih napadača. Ove sezone je u golgeterskoj krizi, a i ne igra puno u zadnje vrijeme, pa je malo poljuljan taj njegov ugled. Ali zasigurno da je klasa.

Jebace on opet keve.

Thumb_341641_vaterpolo-zvezda-radnicki-foto-aleksandar-dimitrijevic-4_origh

The Big Dipper

Можда буде играо и мали Муниаин.... Мада му он више дође као неко офанзивно крило попут Педра....

Thumb_michele-camporese

Redži

Od igrača iz Atletik Bilbaa bi svakako trebalo da bude mesta za Havija Martineza i Muniaina. Muniain je igrač koji se najviše trudi na terenu , trči , kada pogreši, sve će učiniti da isrpavi grešku. Navijam za Englesku. Tu će biti Holandija, koja je kao kolektiv mnogo jaka, čak i kada imaju neke igrače koji ne bi igrali za Englesku, Nemačku naprimer Matijsen, Skars... Nemačka...

Champy

Iker Munian je vrh od igrača... Kako je samo razvalio mog Junajteda, to je čudo jedno. Bilo bi dobro kada bi se pojavio na EURO-u.

Dube, još malo, još malo! :-)

Thumb_clarence_seedorf_009

Bullet2

Iako navijam za Holandiju, njih sam kao favorita za osvajanje otpisao još u novembru prošle godine kada su pukli 3:0 od Nemaca u prijateljskoj tekmi. Mislim jeste to prijateljska tekma, ali 3:0 je stvarno mnogo. Tako da su mi favoriti za osvajanje Nemci, Španci i dodao bih još i italijane koji su se brzo povratili nakon što su sjebali na prošlom SP. Imaju jači tim od Engleza i Francuza sigurno! Za Francuze me ne bi čudilo da ne prođu grupu, kao što to nisu uradili ni na prethodna dva turnira.

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Nema Pujola na Euru. Tores ulazi u formu u pravo vrijeme za ovaj turnir. Negdje sam pročitao da bi Vilja mogao da se oporavi do početka.
Mislim da su Englezi usrali što su Hodžsonu dali posao menadžera.

Thumb_celinac_2

Anarchyst

Navijacu za Engleze, Irce i Ruse....ovo bi moglo biti stvarno prvenstvo puno iznenadjenja...

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Ja mislim da će Šveđani da ostvare dobar rezultat.

Thumb_jack_nicholson

Matko96

Немци освајају сигурно. Марио Гомез најбољи стрелац првенства,потписујем.

Champy

Teško da će Vilja da se oporavi. A i da se oporavi, nedovoljno je to vremena da se uigra, nije dugo igrao. A prvenstvo je za 20-25 dana.

Thumb_7158778919_59d5d8509c_z

Сварог

Навијаћу за Шпанију, Италију и Ирску, иф ју ноу вот ај мин... :)