Prijava

Да сте масовни убица како бисте убијали жртве ? Које методе убијања би користили, да ли бисте више преферирали нож или калашњиков ?

Нисам отворио ову тему јер планирам да измасакрирам неког, већ сам ноћас сањао екстра ненормалан сан у којем сам ја масовни убица који зубима кида делове тела невиних бичарки, па ми је безвезе пало на памет да видим како други себе виде у улози психопате. Навалите.

Ja bih koristio Pujovu metodu. Znaci, cepanje glavudza sekirom ko drva.

ja bih pre da uspavam sajka u meni.

Ja bi uveo demokratiju u društvo i čekao da svi skapaju od gladi.

Има особа којима бих приредио да трче по врелом угљу, затим да буду бачени у базен са хладном водом, извучени, па онда завезани за леву ногу да висе наглавачке док им шибам ланцем од маунтин бајка. После тога (дакле кад прсне ланац), поливати врелим сунцокретовим уљем док су им зглобови и чланци привезани за букагије.

Али ми је Будизам дражи, па не желим.

Brinem se za tebe... :)

То нешто овако? Да се разумемо, није уопште ненормално имати морбидне мисли јер је то неки вид пражњења. И подршка за тему.

Prvo bih iscenirao svoju smrt.
Poslije toga kupio bih šah, svakoj od figura dodijelio bih ime neke osobe u stvarnom životu.
Sjeo bih i svaki dan po jedan potez odigrao, kada bih pojeo neku od figura ime za tu figuru bi likvidirao.
To je što se tiče izbora koga ubiti.
Metoda, tj. kako ubiti nekog, e to je fazon hitmena.
Crno odijelo, kravata, rukavice kožne i ovaj pištolj, P18.9
http://i711.photobucket.com/albums/ww118/AAKRON/Mercpics/Para%20Ordnance/ParaordP18-9.jpg

Možda i dva, sve zavisi koliko bi posla bilo.

Žrtve bih promatrao par dana i ono kad ukapiram neke standardne rute, spremio bih se na neko mjesto u mraku i lagano bih stao ispred njih, uperio im pištolj u glavu, gledao u oči i izgovorio ovo prije povlačenja okidača.
“It is a blessing to die for a cause, because you can so easily die for nothing.”

Не треба, није лоше док не крене с речи на дело. А неће. Не могу да обезбедим базен. :Д

Ako ovu temu pročita neko iz udbe, najebasmo svi...

Могу само да добију идеје. Ко им јебе матер. лололо

http://i508.photobucket.com/albums/s327/dralvarhanso/MVR-Specijalcisl7.jpg

Застава М93. Увек ми је била кул елеганција.

Мада, сумњам да бих могла да убијем некога. Зајебана је то ствар, најлакше је повући окидач.

potrudio bi se da nekog zakoljem kasikom. cisto da vidim jel moze....

Египатски метод. Врућа камиља кожа се залепи на ћелаву главу мученог. Кожа почне да се суши и сужава, глава почиње да боли, па се осуши још мало, сужава још мало, притисак на лобању све већи и већи. То сушење се растегне на неколико дана агоније, крика и плача док не кулминира пуцањем лобање. Пфффф...

Облачио бих се као клошар, поцепана мајица, излизане фармерице и дуга коса попут Антонио Бандераса нпр. Живео бих у неком једноипособном стану, у овој мањој соби бих спавао, а у већој бих ликвидирао жртве. Хватао бих их у стилу оног лика из филма SAW, носећи маску Рокстедија. Пратио бих жртве, а онда у некој мрачној улици напао и водио у своју јазбину.

У стану почиње игра. Стављао бих жртву на операциони сто који би се налазио на средини собе, а у ћошку би се налазио ормар у којем би били ножеви, сатаре, и остале хладне играчке. Преко жртвиних уста би биле везане неке моје старе чарапе које сам топио у крављи измет. Док жртва лежи на столу, маказама би јој сецкао прсте на ногама. Пошто више не бих могао да издржим како жртва испушта крике, јер сам јебени емотивац, узео бих сатару и рокнуо је по сред стомачине и ај у курац.

Живео бих у неком једноипособном стану, у овој мањој соби бих спавао, а у већој бих ликвидирао жртве.

Ti izgleda da nikad nisi ušao u neku zgradu...komšija te čuje ako malo glasnije drkaš, a kamoli da kolješ nekoga. Jebiga štede na materijalu pa onda izolacija nikakva. Jedino da zamoliš žrtvu da bude malo tiša zbog komšija.

Psihopata u meni kaže da bih ja to radio ovako...uvatio čoveka skino ga golog i zavezao, onda bi mu malo nožem raseko po ruci ili stomaku, nozi nebitno i onda bi mu stavio neke larve tu u ranu da se sav ucrvlja....i naravno radio bi mu neke stvari sa glavićem i mudima. Skalpelom bih mu rasekao onaj kanapčić koji spaja kožuru i vićgla...pa bi mu zabio iglu u onu rupicu na glaviću...doveo bi agresivnog kera da ga grize za jaja....i tako nešto na taj fazon...ne bih ga naravno ubio jer ne bi mogo da ubijem nikoga...

Vezao za tramvaj, krug dvojke, posle bih ga izlomljenog bacao sa mosta na autoput. Kad ga izgazi Lasta i sleper sa sljunkom iz Batocine, raskomadano telo bih strpao u mobilni cirkular i prskao komadicima flaficaste korporativne curice po Uscu.

Jebote koje ste vi psihopate.