Prijava

Искрено, после толико година васпитања, да ли сматрате да сте испунили очекивања својих тутора? Или да ли испуњавате, ако сте млађан аутор, или вас заболе курац? Кључно питање, знају ли ваше мајке и очеви чиме се ви бавите овде, шта пишете, како заправо размишљате? Да сазнају, шта би вам рекле/и??

Ево ја први сматрам да сам делимично испунио, а што се тиче моје присутности на вукајлији, да зна моја кева чта пишем и како размишљам, одрекла би ме се, ЈАВНО.

Не, пошто сам релатвно матор. И да им кажем, не верујем да би им то значило нешто. Боље да ти ови млађи одговоре.

Moji se zgražavaju. Od primjernog djeteta i vukovca post'o sam alkos, ako uhvatim uslov sad, biće ludnica, što se tiče definisanja na sajtu, ja mislim da im se jebe, a ne bi nešto ni uticalo puno na njih. Još da znaju da sam poč'o da duvam, vratili bi me u Vrbno da ovce čuvam. :D

Моји не знају шта радим овде тачно, ал знају како размишљам, ко и они. У већини питања и у животу и овде одговарам исто као ћале, темпераментом кеве :)

сад знају.

A to je to što Murinjo kaže, moj stari da dođe na Vuku, isto bi radio što i ja, zajebav'o bi se sa svima, ne bi ulazio u konflikte. Tu sam isti k'o i on, jedino što sam malo zgranut na majku. :D

Moji nemaju pojma, ni inače, ni za sajt. Mada bi se verovatno malo šlogirali da znaju pojedine stvari. Zato je najbolje lagati roditelje što češće i što veštije, za njihovo dobro.

Капирам да сам добро испала колико су они триповали да ћу бити пропалитет. Али има још времена.
Не знају они за Вуку, а не знају ни доста о мени, знају оно што би родитељи требало да знају. Тако је најбоље. Не лагати, само прећутати, Тулумбац. :)

Пробао сам да своју вукајлијашку личност пројектујем у свакодневног себе, ал' добијам "Јес ти пијан?" погледе.
Ћале и кева су ми прави радници, деца комунизма, и надају се да ћу живети од поштеног рада.
Ја се надам да нећу. Волео бих живот провести уз дрогу и курве.
Ал' кева само што не заплаче кад ме види пијаног.
Балансирам између правог себе и себе за јавност.

Da pročitaju poneku defku, ne bi im bilo svejedno.

Meni žena zna, buraz, mater je od njih načula da nešto lupetam "po internetu". Ponekad žena i buraz čitaju iz oflajna defke... a i znaju da sam zvrknut inače, tako da ništa im ovo nije čudno niti preterano shvataju za ozbiljno. Žena se stalno buni jer kaže da sam prostak i da se za takvog čojeka nije udala, nekad joj se i nešto i svidi od defki, ali boli me kurac jer virtuelno jebem zajedno sa vama. Eto baš kad sam ušao u top 100, od Vukajlijaške plate popravio karburator na Džeti.

Dobra tema. Ne živim sa mojima, tako da nemaju pojma da sam ovde ni šta pišem. Inače ćale voli da lista definicije s vremena na vreme kad je na poslu, kad mi je rek'o umalo se nisam šlogirao, lololo... Najjače mi je bilo kad sam jednom došao kod njih, a ćale me pita jesam li čuo onu foru o menstruaciji. A, to je ova defka:
http://vukajlija.com/menstruacija/238566

U pravu si, C60, više je to prećutkivanje i zaobilaženje istine, ako je moguće. Ako ne, onda laganje. :)

ali boli me kurac jer virtuelno jebem zajedno sa vama

To je to. :)

Моји не капирају како функционише интернет, апстрактно им је све то, па се и не труде. Да им кажем да пишем нешто по интернетима, можда, али можда би се ћале потрудио да прочита нешто, али би брзо одустао. Не знају сва моја мишљења, јер сам се зајебао што сам неке уопште износио. Наши светови су превише различити, повремено се разочарам због неких ствари, али упркос свему томе волим их, јер то су људи који се труде да пруже највише што могу (колико год сад ово звучало патетично).

Нисам сигуран да ли бих волео да имам оне кул родитеље. Мада јесам више пута пожелео да су бар мало куљи.

Ne znaju da sam psihopata. Ali jednog dana ce saznati...Buahahaha!

Dobro, dobro, šta se treseš! :)

Ја мислио да је тема у фазону ''колико вас родитељи познају'', а оно испаде малтене иста као она Јовичићева ''да ли ваши офлајн пријатељи знају да сте на Вуки?''.

Углавном... С родитељима се прилично ретко виђам, с ћалетом неких десет пута годишње можда, пошто ради у пиздој материни, мада и кад сам га чешће виђао, није имао појма о овоме, цео интернет му је прилично апстрактна појава и не занима га. Кева, с друге стране, воли да виси на нету, знам да код ње на послу гледају вукајлијашке постере (пре пар недеља ми је чак послала да видим неки постер с Титом као атачмент на мејл, као много им смешан лололо, ја се мислим ''то је тај хумор''), зна да сам на Вукајлији, мада не капира баш поенту сајта, иако сам пар пута покушао да јој објасним, чак сам јој и једну дефиницију прочитао:

http://vukajlija.com/radni-staz/126115

пошто јој је појам радног стажа некакав фетиш, а ја не могу да јој објасним да ме заболе и за стаж и за сталан посао и за пичке материне.

Наравно, не зна ко сам ја на сајту, мада и да зна, не верујем да би ишта читала, она не јебе то чиме се ја бавим у креативном погледу, битан је радни стаж, хаха.

Тако да, нису ми родитељи проблем, мада би ми бедак био да неки од браће или сестара од тетака и сл. сазнају ко сам на Вуки (врло је могуће да је неко извалио, ал' ми не помиње, пошто ме свако мало неко на Фејсбуку ослови са ''Џими''). Мислим, заболе ме и да они сазнају, ал' ми не би било пријатно. У ствари, јебе ми се.

од вуковца из основне и клинца који је ишао на такмичења сам се претворио у цугера и дувача, мада сам добро дете, шта знам. студирам и сасвим ми фино иде, дајем испите, шта курац. можда мало више лелемудим него што би требало али сам добар :D

Inače što se tiče humora, baš sam se danas razočarao u kevu, ali rodila se u meni nova nada za oca jer se nasmejao na jedan gif.

Ne znaju kako sam vulgaran na internetu, čak ni u stvarnom životu, to je taj neki rispekt prema roditeljima. Znatno su napredovali u poznavanju interneta u odnosu na recimo pre godinu dana, tako da iako ne naslućuju šta radim, bar više i ne pokušavaju da pogode.
Nevezano za vukajliju, ja sam jedno veliko razočarenje za svoje roditelje i to je tužno.