Prijava

Mislim da bi bila dobra ideja da uz listu odabranih trebala da se uvede i top lista na kojoj bi bili prikazani posteri i definicije sa najvise glasova.
Bilo bi lepo videti neke stvarno dobre stvari koje su odavno napravljene.

Vidiš, ovo nije loše.

Top lista vukajlista :)

Предлагано 2346456764 пута укупно

i po iljaditi put, ZA!

pa ajde, može, učinite nešto kad se svi slažu

Naravno da moze...Prilika da uporedimo kvalitet postera koje smo mi izabrali i postera koje biraju moderatori.

Takve liste opterećuju tehnički dio vukajlije, zato su i ukinute, serveri su skapavali dok je to bilo...

Takve liste opterećuju tehnički dio vukajlije, zato su i ukinute, serveri su skapavali dok je to bilo...

Pa nek se ukinu sranja poput pratnje. I biranje liste defki koja ti je na naslovnoj. I tako te besmislene stvari. Defke autora koje pratiš, pa omiljene defke autora koje pratiš. Ako nekog pratiš onda mu sam idi na profil i čitaj i gledaj šta je pisao i omiljenovao.
Npr. Ali ne mora. Samo kažem.

JA JEBEM.
Ajde kljucaj dok jos neko nije poceo da JEBE

Za, moglo bi i na mesečnom ili godišnjem nivou takođe, kao rekapitulacija.

JA JEBEM NEPOZNATE LJUDE! OPAAA

Eo ti objašnjenje, kada klikneš na listu najpopularnijih postera, server dobije instrukciju pa prođe kroz 200 000 postera (ili tako neki broj, tj kroz sve žive postere) pa onda da ih poreda sve po popularnosti, i to bi moralo svaki put da se radi kada neko klikne na "najpopularniji posteri". Sajt ima 200 000 registrovanih naloga, od toga nek je 5 000 aktivnih svaki dan, od njih 5 000 bar 3 000 će jednom u toku dana kliknuti na "najpopularnije definicije/postere/reakcije" i probaj da zamisliš kakva je to blokada servera samo za to, da ne spominjem ostale stvari koje serveri moraju da urade vezano za sajt...

Jebo mater, ja sam remac mislio da ti studiras samo da bi se zajebav'o. Kad ono...medjutim

Ne mora da prolazi na svaki klik, neka gazda npr na svakih mesec dana sam odradi aružiranje materijala.

EDIT: Zabole ga, znam lolo...

А и лоша је идеја, јер би се усталило 10ак најпопуларнијих дефиниција/реакција/постера, који би временом имали све више плусева и све мање шансе да се икада мрдну са те листе.

Što i nije tako loše, ako je stvarno materijal koji je najbolji u istoriji Vukajlije, treba da ga vidi svako ko se uloguje.

A i ja sam to nekada učio iz programiranja, samo što ima neka napredna pretraživanja, ne znam tačno kako i šta al ono uglavnom Remac laže, to je čas posla za trista malih kineza što čuče u kompu.