Prijava

Ne verujem da može da veže partije od po 30+ poena xe xe xe

Denver jebe što imaju mnogo tanku klupu. Čim u igri nije par bitnih glava, prednost se topi kao kurac.

Jokara dominira.
Nije uzimao nerezonske šuteve, imao je ja mislim dva šuta za tri koji su bili iznuđeni (poslednje sekunde napada ili tako neki kurac).

Jokić daje koševe ko iz pičke. Nekad nije imao sreće, ali definitivno posljednjih par utakmica ima najveći uticaj na igru Denvera. Povrh svega, Meloun bi trebao da mijenja filozofiju ekipe. Nisu to tako loši igrači, ali nedopustivo je da Galinari baca cigle sa 9 metara u sedmoj sekundi napada, ili da Čendler "mora" da šutira iako ima saigrača samog pod košem. O oidbrani ne bih mnogo, bojim sa da tu ni Dejo Radonjić ne bi puno pomogao.

Denver da je pametan da trejduje cekaonicara galinarija za nekog veterana sa malom ali kvalitetnom potrosnjom lopti da im donese malo iskustva i lagano da grade fransizu oko jokare(ako se ne upuva brat)

Denver da je pametan da trejduje cekaonicara galinarija za nekog veterana sa malom ali kvalitetnom potrosnjom lopti da im donese malo iskustva i lagano da grade fransizu oko jokare(ako se ne upuva brat)

Galinari je odličan igrač.
Džamir Nelson je nekad bio all-star, eto ti iskustva.

Sve ima ova ekipa, samo polako.

Odlican je moj kurac tripuje crnca pa se ispucava ja da imam u timu takvog igraca ja bi ga sutirao po bubrezima na dnevnom nivou

Dnevni nivo - taman da napravimo neku stranicu na fejsu Dnevni nivo patriotskog gvožđa

Pa bilo mi glupo da napisem svakodnevno ili na dnevnoj bazi(ovo jos gluplje realno)

lol, denver nema ni malo tanku klupu, oni imaju solidno ujednačen roster. jebe ih što nemaju jasne rotacije i što nema smislenog ofanzivnog koncepta kad je jokić na klupi, nego se igraju neke izolacije i slično. ako ti je prva petorka mudije, heris, galo, farid, jokić (kao protiv orlanda npr), sa klupe imaš nelsona (mada je on porpo), mareja, bartona, čendlera, artura, nurkića... to je solidna klupa. defanzivno su zato vrv najgora ekipa u ligi

Prica se da dolazi Wall iz Vasingtona u zamjenu za Nurkica, Mudijea i Galinarija

Note* This trade was checked using ESPN’s Trade Machine. You can look at it here.

Disclaimer: This trade is NOT a rumor, it is simply speculation. This is purely an opinion based on what I believe Denver should do to improve.

-.-

Jokić 17 poena i po 4 skoka i asistencije u prvom poluvremenu.
Inače, krenuo Jokić na ulaz, Bertrans ga udario kukom, suđen faul za Denver, Popovič popizdeo toliko na sudije, besneo i na kraju ga isključe sa meča

A Jokić sjebo nogu u procesu

Dobro je Jokara. Šije jebeno. Nevera šta radi na terenu.

Na 35 se zaustavio Jokara, fenomenalan.
Šta počini Lenard, bezgrešnu poslednju četvrtinu odigra čovek.

Dajte neki lokaut da Jokića i Bjelicu vratimo u Zvezdu samo PAO da pobedimo ne mora više

Jokić zverina.

Objavljeni starteri za All Star meč, na Istoku Irving, Derozan (kad se sve sabere, oduzme i podeli, imao isti broj poena kao Ajzea Tomas, ali Derozan je imao više glasova navijača, tako da je on izabran), Džejms, Antetokounmpo i Batler; na Zapadu Kari, Harden, Lenard, Durent i Entoni Dejvis. Zaza Pačulija jeste bio drugi po izboru navijača kod visokih igrača na Zapadu (ispred recimo Kavaija Lenarda i Entonija Dejvisa), ali ljubomorni igrači i mediji mu nepravedno nisu dozvolili da nastupi na meču. Mada još ima nade, ako ga izglasaju među rezerve.

Da, Jokić je bio na solidnom 13. mestu u frontcort-u na Zapadu u glasanju igrača (odmah iza jebenog Zaze pa ovo nije mogućno) i 16. u glasanju navijača. Mediji nek puše kurac, tu ga nigde nije bilo.

Evo ovde svih listi
http://official.nba.com/wp-content/uploads/sites/4/2017/01/2017-All-Star-Starters-Player-Voting-Results.pdf
http://official.nba.com/wp-content/uploads/sites/4/2017/01/2017-All-Star-Starters-Media-Voting-Results.pdf
http://official.nba.com/wp-content/uploads/sites/4/2017/01/2017-All-Star-Starters-Fan-Voting-Results.pdf

Kad smo kod rezervi, moj predlog bi bio:
Istok - Ajzea Tomas, Kajl Lauri, Džon Vol, Pol Džordž, Porzingis, Embid i recimo Milsap (mada umesto njega mogu i Džabari Parker, Kemba Voker, Bredli Bil, Karmelo Entoni ili Nikolas Batum);
Zapad - Vestbruk, Kris Pol, Gordon Hejvord, Mark Gasol, Kazins, Tauns i Jokić (a ako ne bude Jokara, kao što zasigurno neće pušite ga Ameri, onda Oldridž ili Drejmond Grin, možda mogu i Lilard, Si Džej Mekolum ili Majk Konli, previše visokih igrača imam).

Hahahahaha izduvao ga vestbruk a