Давор Бобић - Москри

1. Можда и набољи српски МЦ свих времена..
    "Живио је брзим животом и први је стигао до циља!"
    Сви знамо да јесте тако, он је био "Бог андерграунд репа" и то нико не може оспорити, он је чак и разваљен к'о буља смишљао феноменалне риме..
    Ближи се седма година од кад нас је напустио.
    Занима ме ваше мишљење о њему, о његовој музици, о његовом понашању, о његовим римама...?

2. Kakve veze rep ima sa muzikom?

3. evo sad, u startu da se ogradim, gotivim prti bez zajebancije, iako slušam skroz drugi fazon, prti su ćale domaće rep scene!
    i opet da se ogradim u startu, mikri mi je oduvek bio gotivniji od mosa, što ne znači da ne respektujem starog pajda:)
    PRTI DO SMTI!
    http://www.youtube.com/watch?v=OeXzMYFVJgA
    edit: mešjo, prti su jedini domaći rep koji je do jaja:)

4. evo sad, u startu da se ogradim, gotivim prti bez zajebancije, iako slušam skroz drugi fazon, prti su ćale domaće rep scene!

+1
    Москри је био ретко луд лик.

5. Nemojte molim vas da i ovde krene ta zaraza.

10/10 pesama prtija na yt u top komentarima ima "R.I.P MOSKRI".

Dosta je i jedna tema o prtiju.
    Sta sad kao treba svaki clan sastava da ima svoju temu?

A i realno gledano, smorilo je to o moskriju.
    Moj glas ide za LOCK!

6. 10/10 pesama prtija na yt u top komentarima ima "R.I.P MOSKRI".

Па било би неумесно да пишу РИП МИКРИ, не?

7. mikri mi je oduvek bio gotivniji od mosa

Хвала лоло :)
    Не сад стварно, и мени је Микри увјек био некако набољи у групи, али Москри је институција, Москри је једноставно Москри!
    Успјели су они некако да се изборе и са тим великим хендикепом, али опет није то то без Москрија..

8. kad mi poraste brada od mesec dana, kažu mi da ličim na mosa...

9. Ako vec razvodnjavate pricu o prtiju, neka mi neko kaze zasto je moskri institucija?

Ova fora je matora vec 5-6 godina i vi je ponovo otkopavate.
    Culi na yt da je neko provalio kako je moskri bio ne-znam-ti-ni-ja-sta i sad oni to isto ponavljaju.

10. Dosta je i jedna tema o prtiju.

не ради се овдје о Пртију, Москри је био непоновљив и биће памћен дуже него и Микри и Куре..

11. pa i toše je posto institucija otkako je umro!

12. не ради се овдје о Пртију, Москри је био непоновљив и биће памћен дуже него и Микри и Куре..

http://silentpagoda.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/facepalm.gif

13. Лол, браво!
    Ај сад, ако си против, одјеби и тражи другу тему за спем.

14. Tekst ispod ''Lepa Song'' na Jutjubu je izuo, sve je prikazano, i to kristalno jasno.

15. Prvo, ne usudjuj se da vredjas ako vec nisi prvi uvredjen. Za to se dobija ban.

Drugo, nauci sta je spem i koja je svrha foruma i sta je komunikacija.

Trece, moji postovi nisu spem jer su povezani sa temom.
    Pitao sam po cemu je moskri s`tvoje strane nazvan "institucijom" i nisam dobio odgovor. Naprotiv, dobio sam rec "odjebi" sto po mome misljenju je prevazislo teorijski maksimum ovakve teme.
    Ako ti je namera ove teme bila da dobijes mesto u virtualnom prostoru gde ces pisati "moskri car" i tako te izvale onda si promasio odeljak sajta a cak mislim i da si promasio ceo sajt.

16. bolje da se pajdate umesto što se svađate...

17. e ja ovo ne znam, ne zamerite, jel su davor moskri i miloš (monogamija) neki rođaci, braća? pošto imaju isto prezime, ne znam.

18. Kontam da jesu, jer mu je Monogamija posvetio pesmu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.