Prijava

Dakle ovako. Postoje definicije koje su po opstoj ocjeni javnog mnjenja - genijalne. U pravom smislu rijecu, ne u olanik ili pujo sotka debilnom smislu kretena. Najboljim igracima NBA timova dresovi se podignu pod sam svod dvorane i niko vise ne uzima njihov broj. Razmisljam da bi slicno moglo da se desi i definicijama: da se najbolje definicije stave u posebnu rubriku i da sluze samo za citanje, sa zakljucanim ocjenjivanjem i komentarisanjem.

Povoljnost ove novine je da se onemoguci novajlijama da slobodnom voljom lupjau minuse i seru u komentarima po definicjama kao sto su, recimo, batica, moja baba i tako dalje, sta ja znam, ima kompetentnijih da odluce o tome, samo zato sto ne umiju da napisu ista vrijedno citanja.

I, sta mislite, sta kazete?

Meni je to do jaja ideja, ono kao Best ever...
I tu da se stave odredjene definicije :D

jasta, samo odredjene, ali bas odredjene, po bas bas strogim kriterijumima, koje bi odredili zasluzni clanovi. jer sto bi recimo(drznucu se da dam primjer) definiju 'batica' zapisavao svaki glupan anonimus?

Pod pretpostavkom i da se dogovorimo koje su to definicije, mislim da nisu zaslužile da ostanu zaključane za dodatno plusiranje.

daaaaaaaaaaaaaa, ali da se skine - znak, samo da mogu da se plusuju...i komentari da se zakljucaju...

Njah, puno posla ni oko čega. I zaboravljaš koliko bi to izazvalo nemira i oprečnih mišljenja na već nemirnoj i oprečnoj Vukajliji. Uostalom, svaki novajlija koji dođe na Vuku, posle izvesnog vremena će pronaći te legendarno-genijalne definicije i možda i sam shvatiti da to one nisu. Mis'im, Kolfilde - svako ima pravo na svoje mišljenje. Ti si recimo opljuv'o olanika a po mom ali i mišljenju mnogih drugoh autora, on je genijalan - ako se taj pridev uopšte i može upotrebiti za ono čime se mi ovde bavimo. Po mom mišljenju, upravo to komentarisanje - često i sasvim idiotsko - čini da definicije žive i duže nego što je dinamika okretanja virtuelnih stranica ovog sajta. Na kraju krajeva, koji su to kriterijumi po kojima će se određivati "genijalnost" defke, postera ili, ne daj Bože, reakcije? Jel' treba da glasamo? Eventualno možda neki simbol iznad pomenutih - tip neka zvezda ili drugačiji izgled stranice - ali i to je zaludan pos'o. Ne znam. Nek' se i drugi izređaju pa da vidimo šta može da bude. Pozdrav.

Bezveze, kako onda da trajno banujem nubove koji kenjaju po dobrim defkama?

Bezveze, kako onda da trajno banujem nubove koji kenjaju po dobrim defkama?

Oćeš čoveku da otmeš leb nasušni, jebote?!

Ne bi ja ništa umirovljavo. Nek ih umirovi svako za sebe, u omiljenim.

Pa i imate pravo. Meni se svidja ideja da neke defke idu u hall of fame, nakon 3 godine starosti recimo, one kVlt defke koje su postale legendarne. Ne bi siroke mase to birale, nego kaizen i jos par ljudi. Eto, kul mi ideja. Sad vidim da je lose to neko novi dodje da istrazuje sajt a sve mu najbolje servirano. Izgubice volju da kopa.
Moze lok :)