Prijava

KURAJDER RAZOTKRIVA:GEJEVI I OBRAZOVCI U ZAJEDNIČKOM ZLOČINAČKOM PODUHVATU

http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-176.png
Već godinama unazad sa početkom septembra počinje masovno medijsko bombardovanje o paradi ponosa/srama u zavisnosti kojem bloku pripadate.Kurajder je u proteklih godinu dana radio na ovom fenomenu i došao do šokantnog otkrića.Svrha ove manifestacije nije borba protiv homofobije već pljačka.Informacije koje se godinama kriju jasno govore da gejevi i obrazovci rade zajedno kako bi stekli materijalnu dobit.
Svi znamo za pljačke najka ali samo naš zaštićeni svedok zna za pljačku koja dokazuje sve.Naime istraživanje Kurajdera je jasno pokazalo da je osim najka opljačkanao i nekoliko gej prodavnica u Beogradu.Pratili smo ovaj trag i šokirani došli smo na prag poznatog aktiviste Predraga Azdejkovića a na njegovom pragu su se nalazile ukradene patike iz 2010 godine.Naš zaštićeni svedok jasno se seća patika jer su stajale u izlogu i tvrdi da su patike koje smo našli kod gospodina Azdejkovića ukradene 10.10.2010.Azdejković je naravno negirao optužbe.Da bi dokazali ovu prevaru kursajder je ubacio špiuna u LGBT organizaciju i došao do istine.
Obraz i LGBT su članovi najveće šanerske organizacije u evropi.Dok gejevi šetaju gradom navodno u strahu od huligana ostatak grada zajedno sa prodavnicama ostaje nezaštićen i prodavnice postaju zicer za pljačkanje patika i ostale garderobe.Sav plen huligani i LGBT dele tako što 25% plena ide jednima i drugima a 50% ide šanerskoj mafiji.
Tako jedna naizgled normalna borba za ljudska prava postaje milionska pljačka

Kurajder je ovo saznao bez DB-a Brankice!!!!

Državna represija

PRETNJE NOVINARU KURAJBERA TUŽBAMA

Država se bori protiv medija!
Vaš novinar je krenuo tragom vesti u istragu zbog koje je dobio diskretne pretnje i pritiske od strane državnih organa! Naime, po saznanju da postoji u sepskim školama jedno dete koje je pročitalo svu lektiru, a i dodatnu literaturu, Vaš novinar je krenuo u školu dotičnog učenika kako bi obavio intervjue. Već istog popodneva je primio seriju telefonskih poziva, a ubrzo i zvanični dopis ministra prosvete kojim se upozorava da priču ne objavljuje. Pre svega, upozoren sam da sam izvršio seriju prekršaja još pre ulaska u školu; na ulasku sam, naime, zloupotrebio službenu legitimaciju koju sam pokazao radnicima obezbeđenja i obišao sam detektor za metal i službenog psa dresiranog za pronalaženje droge čime sam ugrozio, po njihovom mišljenju, bezbednost mirnih učenika jer sam mogao da unesem oružje većeg kalibra od standardnog za taj uzrast. Takođe, u dopisu ministra dalje stoji "Vašem zlonamernOm Izweštanje moura dođe kraj. Moš te tužim što ne glediš RTS gde svaki dan lepo pričamo kako su swa deca supew i ama baš swaqo od nji sve čita ama baš swe Shto treba i ne propušća ni jednu lekteru a ti kažeš da je samo jedno takvo i ne slušaš! To je zlonamerno. krši prava na dete i lažeš! A tek ako pochnesh da preispituješ odluku državni organi da nije prekršaj da se neki dan pre testiranje Zavrshni ispit resheni testowi prodaju na ulicu i da nije isprawno meshati cirilicu i latinicu i da se priznavaju odgovori sa meshano od ta dwa pisma i upotrebeno w, q, bez ispravni padeži i mawa i velka swowa, e tad će ti pošaljemo policiju i to onu komunalnu da te malko preispitaju!"

Na ovo je reagovao i preCednik Srbije koji je rekao da sloboda štampe mora da se poštuje jer je evropska tekovina za koju se svesrdno bori, a ako me i uhapse, može da me pomiluje.
Nastavićemo borbu za istinu po svaku ceni!

Što ste bacili par vesti dobrih, a i KurAjder kobjasnio. Naravno i moj prelazak u Partizan lololo

Kultura

SNIMA SE DOMAĆI FILM U KOME NEMA PSOVKI

Na poziv producenata, Vaš novinar je prisustvovao premijeri novog domaćeg filma "Parada, Bog te video" izvedenoj ekskluzivno za pripadnike štampe. Po završetku filma je bio održan kratak inervju, gde smo svi mi, logično, izrazili svoju zabezeknutost činjenicom da nismo čuli ni jednu jedinu psovku, nismo videli ni jednu scenu brutalnog nasilja, pa čak ni golotinje i seksa. Producenti su bili iz nekog neshvatljivog razloga zabezeknuti našim opažanjima. Ubrzo pošto je ova vest iscurila u javnost, javili su se i šokirani i revoltirani građani.
"Šta je, bre, ovo?!", "Kakav je to film", "Udar na našu kulturu i način života" su samo neki od razumljivih izliva gneva građana. Takođe, i sami filmski radnici su izrazili svoje nezadovoljstvo i planiraju da, preko svog sindikata, izađu na proteste. "Šta oni zamišljaju, koj moj? Pa, je l' znate vi koliko mi sada treba vremena da naučim tekst?! Neprihvatljivo!", izjavio je jedan naš poznati glumac koji je želeo da ostane anoniman. I pripadnice lepšeg pola koje se bave glumom su slično reagovale; "Šta?! Puno teksta, nemam kako i gde da se razgolitim... Kako da steknem popularnost, bre, ej! Pa, nismo mi pevaljke da snimamo privatne porniće i da pustamo u javnost, treba nam umetnost!".
U ceo slučaj se umešalo i Ministarstvo kulture koje je ujedno i jedan od glavnih pokrovitelja ovog projekta.
U saopštenju Ministarstva stoji: "Izvinjavamo se svima na koje je ovaj incident uticao i obećavamo da će nepravilnosti biti otklonjene. Naime, Ministarstvo nije stiglo da proveri ovaj projekat usled skorašnjih izbora i smene rukovodioca i članova familije pređašnjih vlasti koji su tu zapošljeni i postavljanja naše rodbine, te se tako ova greška potkrala. Naši eminentni stručnjaci su već preuzeli scenario i počeli su da ga dorađuju u skladu sa kulturnim zahtevima današnjice, te će ovaj projekat ubrzo postati pravi predstavnik brenda po kome smo poznati".
U međuvremenu, otpočeli su protesti povodom ovog filma koje mnogi porede sa nedavnim potresima slične filmske nesmotrenosti u arapskom svetu.

U masi smo uspeli da dobijemo izjavu jednog učesnika mitinga: "Ne, msm, stvarno je previše! Oćutao sam kad mi smanjili platu, 'ajde što cene divljaju, firma mi se zatvara, kod poskupljenja pljuga sam već počeo da šizim, a sad i ovo! Nekako mora tome da se stane na put!"
Policija nije reagovala tokom ovih protesta, a masa se razišla posle uveravanja naših zvaničnika da će psovki, golotinje i sakaćenja u filmovima i dalje biti.

AFERA KURIR PROTIV KURIRA

Kurir optužuje: "Kurir je bosanski mediji!!"

Kurir demantuje: "Laž! Režimske novine nas napadaju".

http://img3.imageshack.us/img3/6577/kurir.png

Šokantno! Užas!!!

ALIGATORI U BEOGRADSKOJ KANALIZACIJI

Možda u Beogradu nema metroa kao u Njujorku, ali odnedavno i naša prestonica ima nešto ispod zemlje čime još samo Njujork može da se pohvali!
Do ovog otkrića je došlo kada je radnik komunalnog preduzeća A.R. (38) u sklopu svojih dnevnih zaduženja krenuo u kanalizaciju. "Samo što sam krenuo da sidžem dole, sklonio poklopac, nisam 'teo da ga prisvojim, kunem se, i poš'o dole, dreknuo na mene kolega koji dig'o poklopac do i spuštio glavu dole. Zastao sam da ga pitam koji mu je, a on uzeo aparat i slikao nešto i rek'o mi da ne silazim. Kad sam vid'o šta je, šokorao sam se! Da ga baš, svi me muču zato što sam ugrozna manjina, sad još i ovo ćudo da me api za nogu, ću se žalim, tužim grad za odštetu!"
Evo fotografije. Upozoravamo Vas da je uznemirujuća.

Odmah po objavljivanju fotografije, došlo je do velike panike. Iz kabineta preCednika smo dobili objašnjenje da se radi o očiglednoj laži i nameštanju u cilju podrivanja sistema. "Posle detaljne analize slike i izjava svedoka, te upoređivanja sa izveštajima medija, naši stručnjaci su utvrdili da je ovde po sredi montaža i neistina. Na slici je krokodil, a ne aligator".
Gradonačelnik se brzo oglasio prvo saopštenjem da će grad isplatiti velikodušnu svotu radniku za pretrpljeni strah, a zatim i izjavom da je ovo velika šansa za razvoj turizma i već pominje plaćene ture sa vodičem kroz egzotičnu divljinu beogradske kanalizacije.
I Njegovo Finansijsko Veličanstvo, doživotni ministar finansija se oglasio povodom ovog događaja i rekao je da je ovo velika šansa za razvoj naše zemlje, te da ćemo zbog toga ubrzo toliko napredovati da ćemo morati da uvozimo radnu snagu. Nebitno da li iz turističkih razloga ili da iskoristimo kanalizaciju za uzgoj ovih životinja pa da od njih kasnije pravimo skupocene tašne, cipele i slično.
Iz raznih NVO i Udruženja za zaštitu životinja upozoravaju da se radi o jako retkoj vrsti koja nije karakteristična za naše podneblje, te da ih zbog toga treba zakonom zaštititi.
Bilo kako bilo, svi ulazi u kanalizaciju su pod policijskom prismotrom kako bi se ove životinje zaštitile od mase radoznalaca i potencijalnih lovaca koji su nagrnuli posle saopštenja vlasti da se u kanalizaciju ne silazi. Pratićemo razvoj događaja.

ozivljavam temu

ZORICA BRUSLI U NASTAVKU TITANIKA

-Beograd. Kako Kurajber nezvanicno saznaje Djejms Kamerom dosao je u Beograd da pregovara sa Kemisom oko eventualnog angazmana Zorice Brus Li u nastavku kultnog filma. Zorica bi, kako saznaje nas reporter, trebala da glumi ulogu prelepe prelepe Penelope koja dolazi iz sela u grad u potrazi za boljim zivotom, nailazi na Grand i uspeva ali dolazi Titanik rusi Grand i ode sve u picku materinu.
Film ce biti sniman u Kambodzi, koji jedini zadovoljava Kameromovu viziju Granda.
Pored Bruslijove filmu ce glumiti i Di Caprio, i to ne ovaj novi, nego ona stara verzija iz prvog filma.
Nas list ima specijlne fotke iz filma koji tek treba da se snimi

Kurajber zabava

Dečak izgubio život u vozilu gsp-a

Zanimljiva vest nam stiže iz Niša, i to pravo iz autobusa gradske linije 34, popularnog kružnog busa. Naime, hitajući kao i obično brzinom svetlosti gradskim ulicama i ne pomišljajući da stane na neku stanicu, vozač je 20-tak putnika vozio ka konačnom odredištu. Iznenada, potpuno neočekivano, po rečima jednog od putnika, autobus je naglo zakočio, i pritom prevrnuo par putnika koji su bili nepažljivi i nisu se držali za rukohvate. Razlog ovog čudnog zaustavljanja je, ni majne ni više, nego crveno svetlo na semaforu !!?
"Nakon što sam se pridigla sa patosa", počinje ispovest nepažljiva putnica K.Ž. " primetila sa kako se mladić, vidno kratke kose upućuje brzim koracima prema prednjem delu autobusa i kad je došao do vozača krenuo je pesnicom prema njemu. Uz pogrdne reči koje ne smem ni da pomislim da izgovorim sada, pred novinarima tako uglednog lista, mladić je rekao i da je izgubio život zbog vozača. Verovatno se jadno dete uplašilo. Nakon toga, kontrolor je uskočio u celu priču i iskosnim joši-gerijem, poslao mladog buntovnika nazad na patos."
Ubrzo je došla i policija da uhvati nasilnika, i dok su ga ugur.. ovaj, smeštali ljubazno u zadnji deo službenog vozila, sa novim lisicama na rukama, uspeli smo da izvučemo i komentar od njega:
"Pa mamu mu j.... nenormalnu.. pa celim putem se mučim da predjem taj nivo i taman da uspem u tome i maloumnik zakoči i ja izgubim poslednji život!!! I koj sad moj ja da radim???", zavapio je pomalo modri mladić.
Pouka ove priče je naravno, držite se za rukohvate u autobusima.

U odlično, ima novih tekstova. Ja sam jedan okačio direkt na fejs, a i ovde ću jedan. Čim klopam da se bacim na čitanje. Zapostavio sam ovo.

KURAJBER ISTRAŽUJE

KAKVU PICU SRBI VOLE

Odmah da se ogradimo, pod picom mislimo na jelo, a ne na ženski polni organ, tako da Nole Seksoman, Tajger Vuds i Era Ojdanić, mogu odmah da preskoče ovaj tekst.
Naime, nakon čuvenog Italijanskog busanja u grudi da prava pica postoji samo u Italiji, da je to sirotinjsko jelo, to jest, sastavljeno samo od kore i mocarele, a da je sve ostalo nepravilno, pitali smo građane Srbije šta oni stavljaju na picu i šta misle samo o pici sa mocarelom koju forisraju italijani kao jedinu originalnu i ispravnu.

Srbi na picu obavezno stavljaju kačkavalj, za koji kažu da je potpuno nebitno koji je, jer je jedino bitno da se kačkavalj razlije preko svih sastojaka. Svaki stanovnik naše drevne postojbine na picu bez kačkavalja gleda kao na "ženske grudi bez bradavice", "sportsku priredbu bez tuče" ili "slavlje bez pucnjave" to jest, "ne mož' to tako". Drugi obavezan sastojak je neka salama i njom se služe da pokriju čitavu koru prethodno namazanu kečapom koji je kao i kačkavalj, nešto što 99,99% ispitanika smatra obaveznim. Zatim na to ide kobasica ili kulen, a često i oba zajedno, koje 97,3 % ispitanika u Srbiji stavlja na picu. Potom ide slanina koja je i dalje u regiji iznad 90% i služi da, kako kažu ispitanici, doda onu aromu i miris koju ne može da proizvede ništa na svetu, osim slanine. Ispitanici u brojci od 86,4 posto naljuštiće i feferone ako imaju, jer "ako ne voliš ljuto onda si pička". 82% Srba na sve to lupi i jaje, dok masline ne stavljaju na picu, nego ih ponekad jedu onako usput, dok je prave, mada i to retko, zbog finansijskog stanja koje traži od nas žrtve, a masline su daleko od prioriteta bilo kog srpskog domaćinstva. Suvi vrat stavlja na picu 75% ljudi, ali to se uz pršutu smatra malo besnijom varijantom za koju nismo baš uvek platežno sposobni, a u 52,6% slučajeva, na pici završava i malo ajvara, posebno zimi kada ga ima u izobilju. Najbešnje srpske porodice stavljaju i kajmak, ali to su one porodice koje imaju familiju u okolini Zlatibora i koje dobijaju na poklon redovnu dozu ovog "prehrambenog kokaina". Preko svega toga ide gore pomenuti kačkavalj i na njega opet kečap, da se lepo stvrdne i doda onaj estetski detalj, preko potreban svakom jelu. Naravno, ponekad Srbi stave i origano na picu, čisto da udovolje svojim lepšim polovinama i dodaju malo šmeka Italije na picu, da bi kao ipak ispoštovali večitu želju naših dama za fenserajem i ukusom sveta, a potajno ga smatraju potpuno homoseksualnim i neukusnim. Inače 99,9 % muških ispitanika smatraju bosiljak, pelat i origano po njihovim rečima "izuzetno pederskim dodatkom" svojstvenim samo "Žabarima" koje takođe smatraju u većini "pederima".
Što se tiče pice samo sa mocarelom, nju u ogromnoj većini smatraju jelom koje bi ih bilo sramota izneti pred gosta i jelom od kog se nikada ne bi najeli.
Samo jedan ispitanik kog smo sreli ispred sedišta LGBT-a smatra da je ta pica savršena, mada goji, a pelat, bosiljak i origano obožavaju. 95% Srpkinja ne voli originalnu picu, ali stavlja obavezno origano i pelat.
Uz picu Srbi najčešće konzumiraju jogurt, mada goropadniji primerci vole da popiju uz nju i pivo. 50% njih.

http://a.yfrog.com/img243/2177/hlp.jpg

===== KURAJBER DONOSI!!! =====

>>>>>>> MUZIKA <<<<<<<

ŠEMSA OSVAJA SVETSKO MUZIČKO TRŽIŠTE!!!

http://i1082.photobucket.com/albums/j377/Nesko5020/prednjaas6.jpg

Kako razaznajemo popularna i istaknuta muzička umetnica Šemsa Suljaković osvaja svetsko muzičko tržište i kako navodi "rešila je da pokaže Madoni, onoj Britni, i tamo nekoj Keti, ko je zvezda i ko vozi traktor, a ko otvara kapiju!!!". Šemsa ističe da je dosta bilo "sa terorom koji se sprovodi nad dobrom muzikom i sa etničkim čišćenjem moždanih ćelija putem zvučnih talasa", i odlučno navodi kako će ona "konačno uspostaviti i zacementirati harmoniju i kosmički sklad zvukova u muzički mainstream!!!"
Šemsa je rešena da pokori sve muzičke top liste, pa je shodno tome, snimila pesmu sa već afirmisanim i priznatim bendom "The Prodigy", kojim najavljuje da će konačno "da satre" kulturni genocid nad slušaocima muzike!!!
"Krajnje je vreme da nastupi buđenje svesti i proviđenje konzumenata muzike, a JA sam ta koja će ustoličiti kvalitet u muzici, koji će nakon mog prvog singla biti vraćen u sferu vidljivosti!!!", zavšava avangardna umetnica!!!

PRVI SINGL ŠEMSE SULJAKOVIĆ KOJI JE URADILA U SARADNJI SA MEGA POPULARNOM GRUPOM "THE PRODIGY", MOŽETE PRESLUŠATI OVDE, KAO I PREMIJERNO VIDETI SPOT ZA ISTI!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-CztapikZA0

Odlično ste opleli, moram priznati. Nastavite samo, jer istina se ne sme kriti lololo

SPORT/HRONIKA

ZABRANJENI NE MOGU DA PRISUSTVUJU UTAKMICAMA ZBOG IMENA GRUPE

Nakon blokade autobusa i zabrane navijačkoj grupi "Zabranjeni" da prisustvuju utakmici u Milanu, novinar Kurajbera je odlučio da priupita direktora MUP-a Milorada Veljovića, zbog čega se ovoj grupi brani ulazak na stadione i posebno ovaj put u Milano kada nema nekog osnova za tom represivnom merom.
"Mi im branimo da uđu na stadione zato što se tako zovu." - kratko je samo objasnio gospodin Veljović.
Na naše pitanje kakve veze ima kako se zovu i zašto je njihovo ime protivzakonito, Veljović je odgovorio:
"Njihovo ime nije protivzakonito niti uvredljivo i mi njima branimo da ulaze na stadion baš zbog toga kako se zovu, jer time im ispunjavamo želju da im bude zabranjen ulazak na stadion što su oni izrazili kroz to ime. Policija u ovom slučaju izlazi u susret gruoi "Zabranjeni", jer je jasno da je to njihova želja. Ukoliko se nazovu "Dozvoljeni" mi ćemo ih onda pustiti na stadion. Jednostavno, policija zna da navijači kroz imena grupa izražavaju stav, a njihov je potpuno jasan" - kategoričan je bio direktor MUP-a.
Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa vođom ove grupe, čije ime nećemo obajvljivati, ali on na je rekao da i pored toga što poštuje Kurajber, kao jednu slobodarsku novinu koja piše istinu, samo istinu i ništa drugo osim istine, ne može da govori za naš list, jer da bi došao do naših novina, mora da prođe kroz jedan kraj koji drže Delije, pa jedan kraj gde su glavni United Force, pa onda jedan kraj gde su Invalidi i još jedan kraj gde su Grobari, ali suprotna grupa, a trenutno kod sebe nema dovoljno metaka u pištolju. Uprava Partizana je iskomentarisala takođe ovaj slučaj i poručila isto što i policija, dakle da im samo ispunjavaju želju, a Dragan Đurić, radnik TIZ-a i predsednik Partizana je samo kratko izjavio:
"Nisam ja njima ništa zabranio. Mogu slobodno da dođu u Zekstru i kupe odela sa 50% popusta specijalno za njih."

http://static.media1.rs/images/media1_news/grobari_zabranjeni.jpg

Hahhaa, kakva tema!

ŠOKANTNO! BRENA PODRŽAVA GEJ POLUACIJU!

Vlasnica Grand produkcije, začetnica Turbo-folka i jedna od najvećih zvezdi Balkana ikada, Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, krenula je stopama Jelene Karleuše, Dunje Ilić i Indire Radić. Naime, na zvaničnom Breninom forumu mogu se videti oznake koje predstavljaju lezbejke i biseksualce (LB).
http://www.dodaj.rs/f/1U/Fq/3BZpsnDH/brena.png
Pozvali smo gospođu Jahić kako bi je pitali zašto ne podržava gejeve muškarce i transeksualce, ali je Brena do zaključenja ovog broja ostala nedostupna.

LABRIS: Hvala Breno, mi tebe obožavamo od malena i znali smo da si na našoj strani

KVIRIJA: To je zaista šokantno, niko nema pravo da deli gej populaciju, danas ćemo blokirati zgradu TV Pinka i zahtevati od Brene da se izvini i obeća da neće više praviti sukob između LB i GT osoba

EKSKLUZIVNO: SKAUTI SA 9GAG DOLAZE DA POGLEDAJU NAJBOLJE KOMENTATORE NA SAJTU VUKAJLIJA

Kako nezvanično saznajemo skauting tim 9gag sajta dolazi da pogleda najbolje komentatore na sajtu Vukajlija. Iz izvora bliskih Vukajliji dobili smo informacije da se radi od autoru CKM, kojeg važi da je mlad i perspektivan. Menadžer Falji ističe njegovu brzinu i sportsku inteligenciju, a potvrdio nam je da ga na novom mjestu čeka posao moderatora. Telefon gospodina Kajzena je zauzet, dok gospoda na 9gag ne žele da daju odgovore na špekulativna pitanja. Kako smo juče pročitali na INdex.hr CKM je već viđen kao komentator broj jedan na Žargonautu na šta se Falji Ramadani slatko nasmijao.

Ekskluzivna vest

Priština, 14.11.2012. godine, 02:56

U Prištini viđen duh Aleksandra Rankovića!

http://www.yutimes.de/wp-content/uploads/2012/09/rankovic.jpg

Priština -- Kako redakcija "Kurira" saznaje iz dobro obaveštenih izvora, talas panike zahvatio je Prištinu u noći u kojoj je navodno viđen duh Aleksandra Rankovića. Kako javlja naš izveštač, Ajezdin Kući, na glavnom prištinskom trgu, nešto posle ponoći, nekoliko starijih očevidaca ugledalo je duh legendarnog šefa OZNA-e. Naizgled normalno novembarsko veče dovelo je do eskalacije panike i u okolnim mestima zbog straha da se epidemija halicinacije ne proširi i na druge opštine južne srpske pokrajine.

"Sve je bilo ljepo, jeli smo bakljave, dok najednom iza žbuna ne ćuh neki kuljac kako vrnda. Ustalja sam da vidim, kad ispred mene iskoči Ljeka go k'o od majku rođenu. Zvala sam muža da donese koljac i beli luk d'oteramo sotonu, ali kad sam se okrenula, Ljeka nestao!", ovo je ekskluzivno za "Kurir" izjavila Albina Redžepi koja je među prvima rekla da je uočila paranormalne aktivnosti u strogom centru Prištine.

Kosovske vlasti se nisu oglasile povodom ovih događaja, ali je šef Kabineta premijera Hašima Tačija zakazao konferenciju za novinare sutra u podne. Nismo mogli dobiti informacije ni od Aljbina Kurtija, vođe desničarske organizacije "Samoopredeljenje", koji je, prema navodima Al-Džazire, prebegao u Saudijsku Arabiju. Jedini raspoložen za razgovor bio je imam najveće prištinske džamije, koji je u suzama zamolio srpsku braću za oprost i uputio otvoren poziv Pećkoj patrijaršiji za slanje 2.000 glogovih krstova u slučaju da se "Ljekin" duh vrati.

Svoje viđenje novonastalih događaja za "Kurir" je izneo i sociolog religije, Mirko Đorđević.
"Mislim da ovde dolazi do velikog izvrtanja činjenica. Ako uzmemo u obzir samo situaciju u Srbiji, parale i nisu toliko moguće. Ovo predstavlja još jedan perfidan pokušaj Vlade da kroz prizivanje duhova spreči ono što je svima već odavno jasno - da je Kosovo nezavisno. Ovi infantilni pokušaji naše Vlade da kroz prizivanje duha Aleksandra Rankovića nastavi mentalni teror nad većinskim albanskim stanovništvom ne sme ostati neprimećen od strane međunarodne zajednice. Ovaj akt predstavlja najbezobzirnije kršenje normi religijzma u svetu."

Prema poslednjim informacijama, u Prištini i okolini je mirno.

USKORO OPŠIRNIJE!!!

Drašković: Međunarodna Zajednica da omogući reinkarnaciju Draže Mihajlovića!

http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/vuk-draskovic.jpg

Beograd -- Vuk Drašković, lider SPO, u izjavi Tanjugu je rekao da je na Međunarodnoj zajednici da omogući nesmetanu reinkarnaciju četničkog vođe kako bi pokazala građanima Srbije i čitavom svetu kako ne postoje dvostruki aršini u odnosima sa Srbijom na jednoj strani, i kosovskih Albanaca na drugoj. Ova izjava bila je inicirana tvrdnjom kosovskih medija da će duh Aleksandra Rankovića biti specijalni savetnih šefa srpskog pregovaračkog tima u dijalogu sa Prištinom.

"Evropska Unije mora iskoristiti ovu priliku kako bi zaustavila žestok rast evroskepticizna koji postoji već duži vremenski period. Ovo je izuzetna prilika da Evropa najzad počne da se odnosi prema Srbija onako kako dolikuje, a to je kao prema rođenoj deci. Evropa će to učiniti tako što će vratiti među mrtve sve one komuniste koji su istinske srpske patriote maltretirali pola veka. Ovo je prilika koju Evropa ne sme da propusti!", kazao je Drašković u izjavi Tanjugu.

S druge strane, srpski premijer, Ivica Dačić, izjavio je da je ovaj akt pokazatelj da je komunizam bio ispravna ideologija i da ne treba olako donositi zaključke o periodu SFRJ.

http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2012/11/ivica-dacic.jpg

"Pa, čekaj, hoćeš sad da kažeš da komunizam ne valja i da su Rankovića s Neba vratili tek tako? Nije, burazeru! I oni tamo su uvideli problem Srbije na Kosovu koji zahteva pragmatičan pristup, hladne glave i staloženog srca. Neka ovo bude svim antikomunistima pokazatelj da godinama žive u zabludi i da nije grešno promeniti mišljenje. Uzgred, znam šta vi mislite, mislite da ću se moliti da se vrati duh Slobodana Miloševića, ali se varate, ha-ha, grok-grok, pardon!", izjavio je Dačić novinarima ispred zgrade Vlade u Nemanjinoj ulici.

Jovo Kapičić nije želeo da komentariše prethodne događaje.

Milanovi fanovi: Hoćemo da se i Milanov duh vrati!

http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2012/10/537.jpg

Beograd -- Afera "Ljeka" danas je doživela i kulminaciju van političke konotacije. Oko hiljadu mladih Beograđana se okupilo ispred platoa Milana Mladenovića sa zahtevom da se vrati duh Milana Mladenovića, bivšeg člana grupa "Šarlo Akrobata" i "Ekatarina Velika".
Protest je protekao u zahtevima da se po svaku cenu od Srbije napravi bolje mesto za život kako bi Milan imao zbog čega da se vrati.

"Mi smo došli ovde da pokažemo svetu koliko je nama Milan značio i da u stvari bez njega ovaj život nema smisla. Ovde smo da pokažemo da smo svi mi ovde, samo duša bez tela, tela bez srca, jer je naše srce Milan!", izjavila je Marija Guzina iz fonda "Milan Prepodobni".

Među učesnicima mitinga bio je i urednik portala e-novine i poznati rok kritičar, Petar Luković, koji je otvoreno podržao inicijativu.

"Smatram da je ovo pre svega moja građanska dužnost. Imam pun kurac godina i nikad nisam bio vernik, ali dubljim razmišljanjem došao sam do nekih potpuno frapantnih otkrića. Otkrio sam da dok se u Srbiji sluša rad Milana Mladenovića, da je mnogo veći stepen svesti kod građana Srbije. Tu pre svega mislim na to da počinju da shvataju suštinu istorijskih činjenica i uloga Srbije u raspadu SFRJ. Ovo stavlja obavezu na vlasti u Beogradu da nađu prostor za novi hram u centru Beograda, gde će mladi ljudi, antifašisti, moći na miru da uživaju u ovako divnoj muzici i emocijama koje konstantno isplivavaju na površinu.", kazao je Luković.

Uzgred, miting je prošao i u senci incidenta, gde je mladić odeven u majicu "Bijelog Dugmeta" isprebijan i izboden nožem od strane nekog od učesnika mitinga prizivanja Milana Mladenovića. O stanju povređenog mladića, detaljnije informacije ćemo dobiti od dr Nade Macure tokom dana.

Иди бре у курац провироне, слушам од Забрањеног Пушења Стража поред Призрена, отворим тему и видим вест да је у Приштини виђен дух Александра Ранковића, мајке ми миле најежио сам се.

Иди бре у курац провироне, слушам од Забрањеног Пушења Стража поред Призрена, отворим тему и видим вест да је у Приштини виђен дух Александра Ранковића, мајке ми миле најежио сам се.

Nisi Šiptar, samo opušteno, lolololo!