Prijava

Rekonstrukcija Vlade samo sa stručnim kadrovima

Kako redakcija KNIN-a saznaje od Velimira Ilića, koji je želeo da ostane anoniman, tema poslednje, youtube sednice Vlade bila je njena rekonstrukcija. Premijer je jednoglasno doneo zaključak da posle katastrofalnih poplava, moraju biti smenjeni pojedini ministri, a na njihovo mesto dovedeni dokazani stručnjaci i iskusni profesionalci.

Premijer je naglasio da u vremenu obnova koje dolazi presudan značaj ima zanatski sektor, te je najavio da će prioritet pri izboru novih ministara imati keramičari, tesari i pečenjari. "Trebaju nam bukvalno majstori." – bio je izričit predsednik vlade. On je dodao da se razmišlja i o ponovnom uvođenju ministarstva vera, radi kvalitetnije, direktne komunikacije sa Svevišnjim i dobijanja blagovremenih dojava o vremenskim neprilikama.

U tekućim pitanjima konstatovano je da će plata guvernera i viceguvernera, radi stabilizacije dinara i redovnog servisiranja punđe, morati da bude podignuta za 115 procenata.
http://i.imgur.com/v2bfESH.png

Inače, ovo je prva youtube sednica vlade i može se reći eksperimentalan korak ka modernizaciji ovog najvišeg državnog organa. Naime, pošto je jednoglasno zaključeno da nema potrebe za dvosmernom komunikacijom i radi smanjenja troškova državnog aparata, sednice će se i ubuduće držati u vidu video-snimka na popularnom video-servisu. Apelovano je na građane, ma kojem mesnom odboru stranke pripadali, da u što većem broju izađu na Internet i lajkuju sednicu. Za samo nekoliko sati broj lajkova dostigao cifru od oko 150.000, sa oko 12 IP adresa.

Kako redakcija KNIN-a saznaje od Velimira Ilića, koji je želeo da ostane anoniman

Ova konstrukcija me nasmejala na više nivoa :)

Otvoreno odeljenje za Predzločin

Kako Redakcija KNIN-a saznaje iz izvora bliskih Vladi, ovih dana pokrenuto je pilot-odeljenje Ministarstva unutrašnjih poslova, za preventivno delovanje. Cilj za otvaranje ovog, tzv. Odeljenja za Predzločin je da se preduprede bilo kakve radnje koje bi ugrozile bezbednost građana i same Vlade. Odeljenje, koje već popularno nazivaju “ZSS – Za svaki slučaj” formira se po motivima filma “Suvišni izveštaj”, koji je upravo danas prikazan u maloj sali Narodne skupštine.
http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2013/06/Precogs.jpg
Zadaci ZSS-a su da svakog iole sumnjivog građanina koji širi tzv. informacije preventivno liši slobode i na taj način ga, kako naš izvor navodi, “zaštiti i od samog sebe”, dajući mu vremena u ćeliji da razmisli i odustane od nemile budućnosti.
Za razliku od filmske verzije (kreirane po delu “Glas trećeg” Filipa Dika), za predviđanje zločina neće biti angažovani prekozi, već će sami šefovi policije, uz pomoć Vlade, a na osnovu zapisa pok. Baba Vange kreirati spiskove osumnjičenih za predzločin. Ovo se upravo i navodi kao usavršavanje u odnosu na originalnu verziju, koje će sam projekat učiniti održivim.
“Moramo biti korak ispred njih”- poručuju nadležni organi. Prva uspešna akcija sprovedena je hapšenjem nekoliko opozicionih lidera, koji su, kako se navodi “planirali govore protiv režima sa verovatnoćom od 92,3%”. Ovom akcijom faktički je dokazano da ZSS odeljenje radi svoj posao na visokom nivou profesionalizma.
Napomena: Redakcija se zaklinje pred svojim impresumom i senima braće Ribnikar da u budućnosti ni slučajno neće pisati neugodne i inkriminišuće tekstove, tako da Odeljenje ZSS nema razloga da brine.

NEBOJŠA STEFANOVIĆ TVRDI:

DOKTORAT AUTENTIČAN

Beograd - Nakon optužbi da je doktorska disertacija ministra Nebojše Stefanovića, na temu "Proleće je stiglo u moj kraj", plagijat, oglasilo se više ljudi, a među njima i sam ministar, kako bi demantovali tu priču koja sve više uzima maha.

"Smešno je i pomisliti da sam plagirao svoju doktorsku disertaciju. Izuzetno sam uvređen zbog tih natpisa, jer ovo naučno delo sam pisao dva meseca, još dok je bila zima, pa je samim tim bilo teško i pomišljati na proleće, a kamoli napisati cele dve strane o tome." - izjavio je ministar Stefanović.

U odbranu ministra stao je i rektor univerziteta Megatrend, Mića Jovanović, koji takođe tvrdi da Stefanović nije plagijator.

"Sastav ministra Stefanovića je autentičan naučni rad, a činjenice koju su navedene kao plagijat nisu tačne, jer ministar je pisao svoj rad na zimu, kada đaci u osnovnim školama još nisu počeli da pišu o proleću i samim tim nije mogao ni da ih isplagira." - izjavio je gospodin Jovanović.

Na pitanje novinara KNIN-a o dve rečenice koje su najdiskutabilnije, a to su: "Drveće je obuklo svoje nove zelene kapute i okupano bakarnim suncem, šepurilo se po parkovima i alejama" i "Cveće je promolilo svoje šarene glavice i uspravno dočekalo prve zlatne zrake sunca u kojima se odmah okupalo", za koje se tvrdi da su prekopirane iz sastava jedne učenice trećeg razreda O.Š. "Posavski Partizani" iz Obrenovca, premijer Srbije, Aleksandar Vučić izjavio je kako je to gnusna laž i nastavak kampanje protiv njega i njegovih saradnika.

"Ovo je još jedna u nizu laži koje naši politički protivnici serviraju protiv mene i mojih najbližih saradnika. Tačno znamo iz kojih tajkunskih centara moći je krenula ova priča i nećemo se zaustaviti dok stvari ne isteramo na čistac. Nebojšin rad je jedan od najboljih, ako ne i najbolji rad o proleću koji sam ikada pročitao i zvanje doktora je stekao apsolutno zasluženo." - kategorički je potvrdio Vučić svoju podršku ministru.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/p526x296/10422926_240006592855511_6322589311139907046_n.jpg

Nova tužba proslavljenog muzičara!

Džoni Štulić pokreće proces protiv samog sebe

Nakon što je preslušao sve obrade narodnih pesama koje je okačio na svoj Jutjub nalog, Branimir Džoni Štulić je odlučio da tuži sebe i zahteva uklanjanje istih sa kanala.

,,Koristio sam svoj lik, ime i delo da promovišem ovu lakrdiju, a to je nedopustivo! Ja ne živim ni na čiji račun, osim, možda, ženinog.'' - naglašava Štulić.

On je istakao da planira nove projekte, koji uključuju i prevode mongolskih epova na srpsko-hrvatski, kao i akustične obrade hitova ,,Nervoznog poštara''.

http://images2.kurir-info.rs/slika-620x419/dzoni-stulic-1329724822-127534.jpg

Auuu koliko je ovo dojajno. Ja nisam mogo da dodjem sebi 10 minuta. Nevera.

SKANDALOZNO

BOG POSLAO POPLAVE ZBOG STAVA SRBIJE PREMA UKRAJINI

http://2.bp.blogspot.com/_9DRIQ9xf9U4/TO2eN_p_fRI/AAAAAAAABfI/PYrtbrGqSxc/s1600/besplatne-slike-download-pozadine-za-mobitele-Zeus.jpg
Ekskluzivno Kurajber je otkrio razlog zašto je bog poslao onu silnu vodu i tako kaznio Srbiju.Naime nagađalo se da je to božija kazna zbog Končite i HARP-a međutim istina je potpuno šokantna.Naša vlada je odma znala krivca međutim Bog je sve do sada bio tajanstven i nije hteo da otkrije razlog vladi već je zahtevao da ekskluzivno za naše novine otkrije razlog.
Razlog poplava je stav Srbije prema Ukrajini!!!!!!
Naime Bog je veoma nezadovoljan našim premijerom i pokušao je da ga urazumi i da naš spasilac Vučić popusti međutim naš hrabri vođa se oštro suprostavio Svevišnjem i odbio da ga posluša.Bog je kada je video da čak ni poplave ne pomažu podlo pokušao da optuži našeg premijera za cenzuru ali ni to nije upalilo i sad Vučić zahteva od Boga da mu se izvini za lažne optužbe.
Još nije poznato zbog čega Bog želi da Srbija promeni stav ali naši novinari predano rade na tome.

Pedeset hiljada sojenica – nova ognjišta za građane poplavljenih područja
Od specijalnog izveštača
Vladin najnoviji projekat pod radnim nazivom “Smouk on d votr” predviđa izgradnju oko 50000 nadvodnih kuća, tzv. sojenica u krajevima koji su pretrpeli poplave, odnosno u mestima koja bi mogla biti ugrožena u bliskoj budućnosti. Kako poručuju zvaničnici, ovo je preventivni korak i ujedno konačno rešenje za naselja kojim preti izlivanje obližnjih tekućih i stajaćih voda. U pitanju je tipski model kuće sa strukturom 0+1+P, što znači da nema prizemlja, i to je upravo ideja projektanata usmerena ka maksimalnoj bezbednosti.
Postoje garsonjerske i jednoiposobne varijante sa standardnom opremom, dok je u premijum verzijama, namenjenim VIP građanima prisutna i lođa za pecanje u paru.
http://i.imgur.com/oCVQgL1.jpg
Prostor ispod samog objekta ostaje kao bonus, manje je bezbedan i u njemu se mogu smeštati domaće životinje, automobili, ogrev i stariji ukućani, navode projektanti.
Iako su izrečena brojna uveravanja da je izgradnja sojenica znatno jeftinija nego melioracija terena i izgradnja nasipa, do zaključenja ovog broja nismo dobili zvaničnu informaciju koliko košta jedna prosečna sojenica. U Vladi smo zatekli samo domara, koji je izjavio da nije ovlašćen da pruža informacije tog tipa, ali da će rado preneti resornim ministrima da smo ih tražili i da bi bilo dobro da ga podsetimo mejlom.
Nezvanično smo saznali da će u izgradnji ovih objekata biti angažovani renomirani tadžikistanski neimari, a da ceo postupak nadgleda institut CIP, kao i da će sam projekat iznedriti više seminarskih radova, doktorskih teza, odnosno doprineti otvaranju novih radnih mesta.

Александар Вучић ангажовао 1500 жаба за одбрану Панчева и Ковина од најезде комараца

Како КНИН сазнаје, председник Владе Србије, Александар Вучић, је ангажовао 1500 жаба да би решио проблем најезде комараца које шире опасни вирус Западног Нила. Због досад невиђене најезде комараца које се ни у Библији (ни у Старом, а ни у Новом Завету), а ни у Курану нигде не помињу, премијер је морао да предузме хитне мере да би спречио могућу катастрофу.

У изјави за КНИН премијер Вучић је рекао следеће:

"Веома је важно било да на време и уз минималне трошкове испланирамо брзу и ефикасну акцију заштите Панчева и Ковина од ове досад невиђене пошасти коју чак ни свете књиге не памте. Молимо грађане Панчева и Ковина да остану у својим домовима и да без преке потребе не излазе напоље, наши добровољци ће веома брзо завршити посао, а сви ће бити обавештени на време када опасност буде прошла."

Команду одбране чине ветеринари, запослени у Ветеринарском Заводу у Земуну, а одабрао их је лично Драган Ђурић, који им је за ову прилику креирао посебне униформе која је израдила "Зекстра".

Специјални камиони са добровољцима и командантима ће пут Панчева и Ковина кренути у 19 часова, а окупљање би требало да почне око 17 часова испред беогррадске Арене.

http://slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2008-06-12/Scena/zabaThumbnail.jpg
Један од добровољаца који је пристао да се слика за наше новине, а који није желео да се представи желећи тиме да сачува своју приватност.

Председник Србије, Томислав Николић је рекао да је ова најезда комараца опомена за грађане Србије и да не остављају прозоре превише отворене јер су изложени двострукој опасности, а то су грозница Западног Нила и највећи непријатељ српског здравља - промаја.

И представници опозиције су се огласили овим поводом. Зоран Живковић је окривио садашњу владу за ситуацију у Панчеву и Ковину опомињући премијера Вучића да удаљавање Србије од Запада и већа сарадња са арапским и афричким земљама само може да нам донесе вирусе и заразе као што су грозница Западног Нила или маларија.

Зоран Живковић је изјавио за КНИН: "Дражи су ми сифилис и трипер из Амстердама, него грозница Западног Нила."

PREMIJER MEKOG SRCA:Vlada proglašava hleb i mleko besplatnom robom!Umesto cene plaćaće se taksa

http://www.6yka.com/upload/images/1%20April%202014/vucic_aleksandar-main-epa_3.jpg
Nova vlada na čelu sa našim divnim premijerom Aleksandrom Vučićem još jednom je pokazala koliko misli na narod.Država je svesna da su građani u ogromnoj besparici i da narod nema ni za leba pa su došli do divnog i dirljiog rešenja.Naime od početka 2015 hleb i mleko nećete morati da plaćate umesto da plaćate trgovcu dobijaćete ga potpuno besplatno a plaćaćete samo taksu koja će iznositi 65 dinara za hleb i 110 dinara za mleko.Nikad do sada država nije pokazala ovakvo razumevanje prema narodu i nikad nije toliko izlazila u susret svojim građanima.Narod se već okuplja u centru Beograda da proslavi ovu predivnu vest sa suzama radosnicama u očima.

http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2011/11/ekrem.jpg

Ekrem Jevrić najavljuje veliku turneju prema Afričkom kontinentu, a prve destinacije su mu Nigerija i Liberija.
Očekuju se velike gužve na šalterima, a početak svakog svog nastupa ovekovečiće sa svojim novim hitom (specijalno za Afrički kontinent) "Ebola,Ebola..."
>>>Ebola, Ebola, skini mi se Ebola
mozes odma, a može i bez bola
Ja sam ovde turista
budi malo, budi humanista"

U jeku sveopšteg polivanja (zvanično) hladnom vodom, na internetu je osvanuo klip na kome se vodom polio Dejan Cukić. Nikome nije bilo jasno ko se uopšte setio ovog čoveka, a kamo li da se setio da ga proziva da se poliva hladnom vodom kad je već mogao silne političare da isproziva.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201103/83179/dejan-cukic.jpg

Na pitanje našeg novinara da nam otkrije o kome se radi, on nas je uputio na već pomenuti link. Kao što i sami možete da se uverite, na klipu je zaista on, a pre polivanja vodom, prozvao je da se vodom poliju Pedja D Boj, ona baba-sera iz Mi nismo andjeli 1 (ne znam kako se beše zove) i Dejan Cukić ?!?
Kako nam je objasnio, i on je, pre neki dan, tražeći zanimljive stvari o sebi na netu, naišao na ovaj klip i morao je da odgovori na izazov. Od tog dana, on se svakoga dana poliva vodom, proziva one iste ljude i kači novi klip na net.
Ostaje misterija ko je zakačio prvi link, mada je ljubazni pevač i to pokušao da nam reši rečenicom: "Samo su Dejan Cukić i brzina elektromagnetnih talasa (prim.aut.brzina svetlosti) jedine konstante u univerzumu".

link na originalno polivanje DC-a:
www.dejan-se-poliva-kofom.com/hladnom-brate/vodom.html

PARADA

HULIGANI UVREĐENI JER IMAJU UTISAK DA IM VLASNICI BUTIKA NE VERUJU

http://i.imgur.com/JwPcdU4.png
Svakog oktobra u našoj prestavnici se održava već tradicionalna šetnja policije, političara, onog Bobana sa bradom,huligana i između ostalog i pedera.Šetnja je osmišljena kao sjajna manifestacija nalaženja patika za dž dok policajci obezbeđuju šarene zastave. Međutim ove godine stigao je neopisiv šok za sve ljubitelje ovog lepog događaja. Naime vlasnici butika su izašli na ulice i svojim telima čuvali radnju od učesnika ove manifestacije.
Nemanja Šarović dugogodišnji gost parada bio je zgrožen ovakvim ponašanjem nekulturnih beograđana."Dolazim iz rume i platio sam autobusku kartu jer mi se isplati da uzmem patike za dz ali ovi pederi čuvaju svoje izloge,ne ne ti pederi ovi što čuče ovde vidi ga pu mrš mamu ti jebem" izjavio je Nemanja za naš list.
Ovo je veliki udar za sve istinske ljubitelje akcije nalaženja najk patika i nadajmo se da će sledeće godine ipak biti bolje organizovana.

ЛАБУДОВИ ШТРАЈКУЈУ!!!???

http://e-zemun.rs/wp-content/uploads/2012/02/Labudovi.jpg

Како Курајбер незванично сазнаје, познати лабудови са земунског кеја организовали су један велики штрајк на обали Дунава у Земуну због, како они кажу бајатог хлеба.
Пришли смо једном лабуду како бисмо сазнали нешто више о том догађају који је привукао више пажње грађана од саме параде која се одржала данас:

- НЕЋЕМО ТРПЕТИ ДЕЦУ ИСПОД 8 ГОДИНА!!! ПЕНЗИОНЕРИ НАМ ДОЛАЗЕ ОВДЕ СТАЛНО СА ПО ЈЕДНОМ ВЕКНОМ ХЛЕБА КОЈИ КУПУЈУ У ПЕКАРИ КУКИ, ДОК СЕ ДЕЦА ШЕГАЧЕ СА НАМА!!! УМЕСТО ДА КУПЕ ХЛЕБ ОД ПИШЉИВИХ ЧЕТРДЕСЕТ ДИНАРА, ОНИ ЧУВАЈУ ОСТАТКЕ ОД СВОГ РУЧКА И КРИШОМ ИХ ДОНОСЕ ОВДЕ ДА НАС ЊИМЕ ХРАНЕ!

Такође су нагласили гомилу мачака које никако да се склоне са те обале и оставе младе зелембаће да живе. Поред многих апела на заштиту Зелембаћа, мачке и даље брутално смањују њихов наталитет.

Един БЛЗ Алија

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO

UKRAJINCI PLANIRAJU DA UBACE DRON SA MAPOV VELIKE UKRAJINE I TAKO ISPROVOCIRAJU PUTINA

EKSLUZIVNO SAZNAJEMO

NAVIJAČI JEDNOG VEČITOG RIVALA ŽELE DA RAŠIRE TRANSPARENT "VAŠE MAJKE DRKAJU SVINJAMA" KOJI ĆE SE ODNOSITI NA ALBANCE

Ps njuz mi ukro ovaj post gore GOWNA!

Vlada predstavila softver za obračun smanjenja plata

Beograd. Od stalnog izveštača

U svečanoj sali Vlade danas je predstavljen specijalizovan softver, proizvod domaće pameti, koji će pomoći građanima zaposlenim u javnom sektoru i penzionerima, kao i njihovim bližnjim, da tačno izračunaju koliko su im smanjena primanja, tj. koliko ona iznose nakon kampanje štednje u javnom sektoru. Posle brojnih kontroverzi oko toga koliki se zaista odbici spremaju, kao i posle bezuspešnih prezentacija, panel-rasprava, okruglih stolova i sličica u BLIC-u - kolegijum Vlade rešio je da ovaj zadatak u potpunosti automatizuje i time pruži građanima pravo da znaju sve.

Program Sečko proizvod je domaće softverske kuće Nešto-Soft, osnovane pre šest meseci. Sam razvoj softvera i provera kvaliteta traju već šest meseci i trenutna verzija je 0.99, build 67122, SP1, a može se preuzeti sa sajta Vlade (link "Preuzimanja", kliknuti dva puta). Razvoj je koštao oko 12,5 miliona evra, čime će se dramatično uštedeti novac iz budžeta, naglasio je ministar finansija.

Upotrebljivost samog programa je na izuzetnom nivou. Kako kažu iz Nešto-Softa, ugledali su se na Google-ov minimalizam, pa su dostupna samo dva "radio dugmeta" - "penzosi" i "ostali" i jedno polje za unos. Korisnik prosto unese vrednost stare plate i dobije na ekranu nov iznos. Najavljuju se i poboljšanja softvera u smislu pretvaranja dobijenog iznosa u evre, mleka u kesi i hrenovke.
Za sada postoji verzija za Windows, dok se razmatra i kreiranje veb-varijante, za šta se čeka kredit Svetske banke.

Daj pišite nešto što se Đovaku sin rodio, vredelo bi zabilježiti to.