Prijava

Pa pare imaju jer im daje država jerbo je to stub srpstva, nema veze što smo mi prvaci Evrope u veterpolu ajde da uložimo nenormalne pare u klub koji je propao zbog neuspeha i trošenja para uz vetar.

I tako će za godinu, dve da im ti igrači pojedu sve pare što imaju, opet će da popuše od nas, jer ma koiko se ložili mi smo opet u vaterpolu velesila i onda će da se gase ponovo. Jer ovo je neki drugi klub. Ona Zvezda je ugašena.
Nema od njih ništa. Nemaju sistem. Nikada ga nisu ni imali.

Шта који курац држава има да помаже професионалне клубове? Ако су професионални, нека сами себе издржавају. Ако не могу, нека буду аматерски.

Nemaju sistem. Nikada ga nisu ni imali.

Kao i u basketu uvek dovedu skuplja pojačanja od nas, uvek plate igrače više i na kraju svake sezone kud koji mili moji. Ja se ne plašim ni najmanje ni za vaterpolo a za basket kad sam video da im je stigao Rakoč počeo sam da slavim jer na timsku igru mogu samo da zaborave.
Nek troše, nek se busaju u grudi, mi ćutimo i radimo.

И још, мени се уопште не свиђа та трка у појачањима са Звездом. Ако су они кренули у неким спортовима на све или ништа, не морамо ми да скачемо у бунар за њима.

Pa sem vaterpola i ne vidim da negde ulazimo u trku. U basketu se radi polako, ima krša igrača na probi, Dule sve proverava i čeka najbolje rešenje i to mi se sviđa. Samo polako, bez nerviranja sve to ide svojim tokom.

Па откуд знам. Прича се о неком играчу из Кливленда итд. Вања Удовичић је најбољи играч на свету неколико година. А опет, можда и није тако. Више бих волео да није.

Pa taj iz Klivlenda valjda jeste opcija ali traži mnogo para a Dule je odredio cifru i neće da odstupi od toga. Dule koliko sam čuo neće Miljenu da pruži ozbiljniju šansu jer fizički nije dovoljno sposoban da igra odbranu kakvu Dule zahteva i sigurno nam dolazi još jedan plej pa da li je to Meksikanac ili ovaj iz Klivlenda videćemo. Miljen će da dobija šansu u NLB a teško u EL. Ko za ovog Brenda što je otišao kod njih Dule je reko 250000 i ni evra više ovi mu dali 100 000 više i doviđenja. Jbg ne mogu a da ne verujem da Dule zna šta radi.

Не знам што се толико потцењује НЛБ лига. Мени се чини да ће бити најважнија у сезони. Конкуренција је јака, а треба бити у прва два да би се играла Евролига следеће године, што је веома битно, јер доста играча има уговор на три сезоне и на крају следеће ће бити потенцијално добрих продаја. И ако треба давати шансу Миљеновићу, треба је давати баш у Евролиги ове сезоне.

E pojede mi kilometarski post, Kajzen i državadurade nešto bre! Ne može više ovako!

Elem da skratim sad NLB je prioritet zato se i dovodi još jedan plaj/kombo bek 1i 2 da može digra. Treba nam uvek sigurnih 15 poena. E sad u NLB ima i mnogo lakših protivnika nego u EL pa će u rešenim tekmama i protiv slabijih protivnika MIljen da igra malo, na kašičicu. Kažu da je dosta fizički slab i da će teško protiv nekog jačeg pleja da se naigra.
Dule je negde već reko da je NLB prioritet kao jedino takmičenje koje daje prohodnost u EL ali da se neće tek tako odustati od EL pa je zbog toga toliki roster.
Uostalom videćemo već, sve su to nagađanja manje više ko zna šta je njima na pameti.

Што се тиче ватерпола,изгледа да Вања и Филип неће у турску,али ни ми немамо новац да их доведемо. Сада је могуће и да их цигани узму,они имају пара.

Што се тиче ватерпола,изгледа да Вања и Филип неће у турску,али ни ми немамо новац да их доведемо. Сада је могуће и да их цигани узму,они имају пара.

Valjda neće, mislim jeste da imaju pare, al' se nadam da Vanja i Filip neće da padaju na taj nivo.

Вања је отишао у Загреб због пара,тако да свашта можемо очекивати.

Valjda neće u sakupljače sekundarnih sirovina.

Сада се умешао и овај Раднички. Динкић их гура,имају пара к'о воде. Сви неке паре добише осим нас,ово је страшно шта нам раде!

Сада се умешао и овај Раднички. Динкић их гура,имају пара к'о воде. Сви неке паре добише осим нас,ово је страшно шта нам раде!

Čitam i neveruem, da je klub iz mog Niša pa da mi i malo bude drago, ovako????

Gosn akcija, pravi novi državni projekat.

Још хоће да их убаце у прву лигу одмах,а тек недавно основани.

Ako im neko proda mesto onda će duđu u ligu...

Мени је ово ок. Клуб који доведе такве играче свакако треба да игра у првој лиги, наравно, ако не избаце неког другог из те лиге. Е сад, пошто видим да се пљује по држави и Звезди, да се не лажемо и Звезда и Партизан су одувек били "државни пројекти", без разлике. Али ово у опште не треба гледати као помоћ ватерполо клубу Црвена Звезда, већ као помоћ спортском друштву. Реалност је да су Звезда и Партизан јако трофејна спортска друштва, чак и у европским оквирима. Помагала је држава и вама, јебига. А мислим да је свакако добро што ћемо имати једну од најјачих лига у Европи, ако не и најјачу. Додуше, ватерполо постаје спорт који се игра само на Балкану, али нема везе. Када смо до сада онолико доминирали у репрезентативном ватерполу, очекујем да се то подигне на нови ниво.
Волео бих да Звезда и Партизан буду у финалу Евролиге, а да Раднички узме Европа куп. Да се види ко јебе. Ја и даље нећу активно пратити ватерполо, једноставно, волим с времена на време да погледам коју текму, али то је то.

PARTIZAN JE NAJTROFEJNIJE SPORCKO DRUŠTVO BRE NA SVETU!