Prijava

ALI...Mario kobjašnjava, realno kobjašnjava.
Probaj, pa javi, nećse pokaješ garantuem.

Igrao jednom al mi je Crash opet bolji ali skinuću da odigram malo detaljnije pa da vidim, ipak je Crash Team Racing igrica koju sam kao klinac igrao nenormalno :D

PLAN B SISO!

OLOLOLOLOLOLO najjači su, jednom prilikom da odigramo ako si na Vuki bolji da ti kobjasnim ko je ćale u PES-u :D

Nikad nisam držo igraonicu al' ovo znam - nikad, ama nikada, nikada i opet nikada ne otvaraj u talu sa nekim pa da su ti otac i mater i sestra. Ako ne možeš sam da izmogneš onda nemoj ni da pokušavaš.

Misim, ono, čisto drugarski velim.

OLOLOLOLOLOLO najjači su, jednom prilikom da odigramo ako si na Vuki bolji da ti kobjasnim ko je ćale u PES-u :D

Iskreno nisam igrao tamo nista sem bilijiara..
ALI AJTE SISO! :D

Iskreno nisam igrao tamo nista sem bilijiara..

Odma izgovori?
RASKANTAPIZDAĆU TE ŠČUO SISO OLOLOLOLO

Najbolja varijanta ti je da sa nekim ortakom partnerski otvoriš igraonu.
Kasnije kada se posao razradi i krene se zarađivati onda ga po starom srpskom običaju izradi i izguraj iz posla.

Ako on to ne uradi prvi.
Što kaže skočimiš, nema od toga leba.

AJDE PICKO! CEKAM TE NA MEGDAN!

ČIM DOĐEM DOLE NAJEBAĆEŠ ŠČUO BRE, NAĆIĆU TE U GRADU OVAJ U IGRAONICI!!!

Ajd da ne spemujemo više Buksni temu :)

Ajd da ne spemujemo više Buksni temu :)

Ma šta vam je, nastavite slobodno.

Ma samo kad si mi ti reko.

Kod mene su 2 ortaka otvorili zajedno igraonicu. + uzeli su licencu i od neke skrnave kladze, tipa Royal. I sad dok cekas 3+pp, imas 45 minuta, pa okrecis malo kantera. Lova do krova miki!

Kao neko ko je dobar zivota proveo u igraonici, mogu da ti dam nekoliko saveta.

Prvo, uvek mozes da nadjes dobar dil za kompove, pogotovo ako uzimas naveliko. Ali nemoj da ti bude zao para, uzmi najbolju mogucu kombinaciju. Vremenom igrice postaju sve zahtevnije a konfiguracija ostaje ista. Bolje se iskesiraj sada nego da moras da apgrejdujes ranije nego sto bi inace.
Dalje, ne zajebavaj se - WoW moras obavezno, to se igra u sitnim jutarnjim satima. Ne trebaju ti akauntovi, samo instalitrana igra. Svako igra na svom akauntu. Naravno kanter, wc3, skines lol i hon (to ti je dzabe s neta). Dota 2 i ostala valvova sranja se igraju preko steama, skines njega na svakom i to je to. Ne bi bilo lose da udaris malo po nostalgiji, pa stavis quake, generals, diablo, starcraft.
Jako bitno, internet mora da bude perfektan. Ako nekome zalaguje pa ga diskonektuje usred boss fajta zaobilazice te u sirokom luku, pa sve i da ti pod stolovima cuce filipinke koje caste goste felacijom.
Sto se pusenja tice, bilo bi dobro da je dozvoljeno. Znam da jebe jako ovaj zakon o zastiti stanovnistva, ali cigare su sastavni deo igraonice. Videh da imas dve prostorije, bilo bi idealno da je jedna pusacka a druga nepusacka.
Stolice da budu koliko - toliko udobne. Ne moras bas kozne fotelje, ali nemoj ni plastikanere. Bar da ima sundjera makar za dupe i ledja.
Valjalo bi ubaciti onaj aparat za tocenje sokova, tu uzmes lepe pare (protip - jedina velicina case - velika, lolol)

Meni se svidja ovaj savet za nostalgicarske igrice. Ja se secam kada sam pre jedno ... 6,7 godina igrao quake u lan-u.. Mnooggoo do jaja bilo..

A kod pusenja, ako ce vec da bude dozvoljeno onda neka bude neke bolje ventilacije, da e dim ne zadrzava nesto mnogo.

Узмеш и онај аутомат за кафу, то је до јаја. Онај што има по школама, факсовима, болницама итд. Нешто плус, јебем ли га како се зове. Мислим да им не плаћаш аутомат, само им иде неки део кинте која се убаци у њега. Али им плаћаш ако ти неки надркани мајмун који је управо добио хедшот излупа аутомат у нападу беса.

Што се тиче игри, скинеш и Врлд оф тенкс, на то се клинци напрже, а бесплатна је игра.

Kanter je besplatan, Warcraft je jeftin, World of Tanks je besplatan, jedino CoD i nešto još bi se plaćalo. Operativni sistem dobiješ uz kompove, a onaj program za igraonicu ti uradi neko koga znaš.